De beste schoenenzaak!!!

Ik ben nu 79 jaar en voor zover ik mij kan herinneren mijn schoenen/tassen bij vd Assem. De beste schoenenzaak. Kwaliteit en service staat daar bovenaan

Slechte service

Kreeg afgelopen maandag nav een door mij gestuurde mail bericht dat de artikelen retour waren ontvangen echter heb nog het geld niet retour ontvangen

Zowel in de winkel als via internet aankopen is er een snelle service, beide als positief ervaren

Een winkel met een goede sortering, vriendelijke verkopers, kwalitatief goed. Beveel jullie winkel ook aan bij anderen

Topbedrijf, goede service

Altijd wat naar onze smaak aanwezig, goede service zowel live als online

Er is geen mogelijkheid om contact te krijgen met de klantenservice.

De klantenservice is op geen enkele manier te benaderen. Ik probeer nu al 6 dagen contact te krijgen via de telefoon, terugbelverzoek, mail, maar geen enkele reactie. Mag niet kunnen voor een webshop !

Snelle levering (binnen 1 dag), duidelijke mails over verloop van de bestelling, mooie schoenen, ruime keus. Ik kom zeker terug.

Van den Assem, altijd goede service

Helaas had ik deze keer 3 paar boots besteld die niet pasten, echt jammer. Een paar vond ik echt mooi, dus vette pech, ze waren te klein! Maar de service is altijd super, je krijgt je bestelling snel in huis en retoursturen gaat probleemloos. Volgende keer hopelijk weer meer succes voor mij.

Verkeerde maat in de doos

Klarna kosten door foute maat in de doos besteld 43 op de doos staat 43 in de doos mt 42., niet vergoed .

Retouren ook altijd goed geregeld, mooie merken

Altijd vriendelijk personeel en mooie schoenen van goede kwaliteit goede schoenen

Altijd vriendelijk personeel en mooie schoenen van goede kwaliteit

Perfecte service

Mooie schoenen, goede service!

Goede ervaringen in de vestiging in Oud-Beijerland, jammer dat deze nu is gesloten.

Zeer persoonlijk

Na tel com over retourlevering direct alles toe gelicht gekregen en afgehandeld Prima

Kopen via de webshop gaat goed. Snelle levering. En adequate afhandeling bij retouren. Een suggestie voor een verbeterpunt is het melden op de website van de breedtematen. Dat bevordert een juiste aankoop. Jammer als de schoen wel bevalt, maar retour moet vanwege de breedtemaat

Alles duurt erg lang

Niet op de hoogte gehouden worden van bestellingen. Enorm lange retourtijd

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Ik vond hier de enkellaarsjes die ik al heel lang zocht. Ze zijn snel geleverd, het is van mooie kwaliteit en communicatie verliep soepel.

Top schoenen en top bezorging

Ik was wat huiverig voor online schoenen kopen maar het is zeer goed bevallen. De omschrijving was duidelijk en de maataanduiding ook.

uitstekend

alles is vlot en perfect verlopen

Goede communicatie over status bestelling netjes verpakt. Advies: geef bij de artikelen, waar nodig, aan dat het een maatje groter besteld moet worden.

Vlotte levering

Goed aanbod, ook voor kleine maten.

Uitstekende service.

Slecht bereikbaar

Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Soms schoenen na bestelling alsnog niet op voorraad.

Top zaak!

Meerdere goede ervaringen ondervonden 8