perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige klantenservice, mooi product en snelle levering en retournering.

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes en snel geleverd. Het was een outlet product waarbij vermeld stond dat er contact opgenomen zou worden als er beschadigingen zouden zijn. Niets gehoord en inderdaad geen beschadiging te zien. Super.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie website en mooie app Goed aanbod Makkelijk bestellen en retourneren Goede klantenservice

De app werkt niet altijd helemaal goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke collectie, snelle levering en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Wel goede product sturen. Wij kregen sneaker met donkere zool, hadden met witte besteld. Heb dit op retourformulier gezet, maar geen reactie meer ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel antwoord op mijn chatbericht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, en als het niet goed is, is het snel geregeld met nieuwe, of geld terug. En leuke acties voor vipp

Eigenlijk niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle levering !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Brede keuze met goede toelichting onder de producten, overzichtelijke we site, snelle en goede aflevering en, in geval van retournering, geen oponthoud in acceptatie en terugbetaling; kortom: prettige en correcte afhandeling!

Ik kan niets meer bedenken! Ervaar de service al jaren als uitstekend!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Binnen de 3dagen de bestelde schoenen in huis. Met de mail op de hoogte gehouden over de status van het pakket. Zeer tevreden .

Alles naar wens verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt, retour goed geregeld want het label zat erbij dus die hoefde ik alleen erop te plakken, gratis retour, aardige behulpzame klantenservice die alles snel voor mij geregeld hebben! Top

Ik kreeg een paar schoenen waar een naadje los was bij 1 schoen. Dat had beter gecontroleerd kunnen worden maar ze hebben het zeer netjes opgelost!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed assortiment Probleem met verzending prima opgelost Super aftersales

Zondag bezorging via Post.NL niet volgens afspraak Wel voor betaald

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goede na service

geen verbeterpunten misschien alleen voortaan niet alleen postcode maar ook adres laten invullen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren een top bedrijf. Iedere keer weer tevreden over verzending en geleverde producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super vriendelijk personeel ,ook de internetbestelling super goed gegaan een echte aanbeveling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg snel levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, plezierig contact. Goede prijs voor de laarzen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime collectie...goede prijs/kwaliteit verhouding

slechter dan verwacht

Pluspunten

De klantenservice, de mevrouw heeft mij super geholpen nadat ik de verkeerde maat schoen kreeg opgestuurd, overal heen gebeld om te kijken voor een ander paar

Voorraad checken, de maat die ik had besteld bleek er nergens meer te zijn, dus was er maar gewoon een andere maat opgestuurd

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel