Perfecte service

Helaas waren de schoenen toch niet helemaal haar ding en dus retour gestuurd. Afhandeling daarvan verliep zeer soepel en zonder gedoe

Snelle levering, prettig contact!

Ook tijdens de feestdagen!

Bestelling nooit ontvangen

Ik heb de bestelling nooit ontvangen, enkel op 15 december dat de bestelling vertraagd is. Daarna geen update meer gehad. Dit heb ik ook al tot 2x toe gemeld bij de klantenservice. Alleen een update over de bestelling zou al voldoende zijn of een mail dat de bestelling geannuleerd is. Maar nu heb ik geen idee ..

Slecht

Ik werd per mailing geïnformeerd over de SALE. Gelijk 2 paar schoenen besteld op 22 dec. Eind dec werd ik geïnformeerd dat de bestelling later zal worden gestuurd. Maar per 1 jan 2024 kreeg ik bericht dat het artikel niet meer beschikbaar is en daarom niet meer leverbaar. Balen natuurlijk, bestelde wel als eerste maar kreeg geen bestelling. Dit is niet klantvriendelijk!!!!

Uitstekend en snel geholpen !

Uitstekend en netjes geholpen en allebei de bestelde artikelen keurig verpakt verzonden !

Beleefd personeel, goede service

Enorm hulpvaardig,

Er wordt niet gereageerd op telefoon en e-mail

Ik wacht al meer dan een week op een reactie op mijn mail. De telefoon wordt niet eens aangenomen. Mooie schoenen maar de service is ontzettend slecht.

Top online store

Great offers, fast delivery, great customer Service. Perfect.

Duidelijke site, adequate levering

Mooie collectie met duidelijke beschrijving van de schoenen en voldoende foto's om een goede indruk te krijgen van het aanbod. De levering gebeurt in een niet onnodig zware doos.

Goede en vriendelijke service. En altijd goede informatie bij nabestellen en makkelijk met ruilen.

Schoenen besteld en keurig geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling

Geen reactie klantenservice

11 dagen geleden gemaild en nog geen reactie, 3 dagen geleden weer gemaild en ook nog geen reactie. De chat op de site werkt ook niet.

Geen antwoord op klachten.

Ik heb 3 mails naar de klantenservice gestuurd Met een klacht. Nog niets van gehoord. Jammer want een antwoord op mijn mail zou veel goed kunnen maken.

Snel, goed, betrouwbaar

Website een drama, fysieke winkels een feestje

Eerst een bestelling gedaan via de website, waarna bleek dat het artikel niet op voorraad was. Een nieuwe bestelling gedaan waarbij ik een paar schoenen kreeg waarvan de één een gele zool had en de ander een witte zool. Dit was niet aangegeven op de website. Geen retourformulier in de verzenddoos, terwijl die er wel in had moeten zitten. Late reactietermijn op emails, waar ik overigens begrip voor heb vanwege de feestdagen.

Deze keer gaat het even minder

Voorop gesteld: ik vind het een geweldige zaak. Maar deze ronde met bestellen vind ik het echt minder dan normaal. De schoenen vallen normaal, geeft de site aan. Helaas kom ik er met geen mogelijkheid in, dus ze vallen niet een beetje kleiner uit, maar behoorlijk veel kleiner. Daardoor mag de bestelling onbedoeld retour. Volgens de app is deze al bijna een week geleden terug bezorgd bij Vd Assem. Ik heb echter nog steeds geen bevestiging van ontvangst en van een terugbetaling. Ben ik niet gewend van Vd Assem.

Fantastisch!

Wat een prachtige enkellaarsjes heb ik ontvangen. Vlotte levering! Prima kwaliteit en pasvorm! En wat een prachtige kleuren, echte blikfanger!

perfect

Ken het merk, weet de kwaliteit, en de juiste maat past perfect!

Fijne laarzen gekocht maar geen response op mijn vraag aan de klantenservice

De laarzen zijn binnen een paar dagen nog meer afgeprijsd daar had ik een vraag over (2 keren gemaild) maar geen antwoord ontvangen. Dat vind ik jammer. Groeten, Sylvie Togni 06-15861175

Geweldig!

Super! De service was prima, de schoenen zijn geweldig en waren heel mooi ingepakt voor de kerst! Met 1 woord geweldig!

Prima ervaring, netjes gemeld ivm vertraagde bezorging

helemaal goed!!

Ben heel tevreden over de bestelling via de mail.

Heb verschillende keren schoenen via de site besteld en ben er tevreden over. Alles is ook altijd keurig verpakt.

Slechte bereikbaarheid. Slechte service.

Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Reageren ook niet op mail. Geven aan dat de bestelling is vertraagd en zijn vervolgens niet bereikbaar. Dus je moet maar zien wanneer je bestelling wordt geleverd.

Veel keus, prima service

Schoenen besteld, keurig op de hoogte gebracht op het verloop van de verzending. Door de kerst drukte is er een kleine vertraging opgelopen.

Snel en netje afgehandeld

Snel geleverd, duidelijke communicatie!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel