Terugbetalen an retourzending duurt erg lang

Op 9 december hebben ze mijn pakketje ontvangen is goede orde. Maar mijn geld is nog niet terug gestort. Ook had ik schoenen besteld bleek achteraf niet leverbaar. Maar mijn geld heb ik ook nog niet terug. Alles bij elkaar toch zo’n 200 euro wat ze mij moeten terugbetalen. Is toch geld dacht ik. Ben benieuwd of ik het wel terug krijg

Kwaliteit

Van den Assem heb ik ervaren als een kwalitatieve betrouwbare organisatie

Dik in orde

Goeie lekker zittende schoenen

Slecht

Te lang op de levering moeten wachten. Klantenservice onbereikbaar

Ik heb het pakket retour gestuurd en mijn geld nog steeds niet retour ontvangen

Ik heb het pakketje retour gestuurd, maar mijn geld nog steeds niet retour ontvangen.

Correct

Mooie collectie, eerlijke prijs

Bezorging supersnel. Retour verwerking traag.

Nadat ik schoenen had besteld werden ze de volgende dag al geleverd. Helaas bleken de schoenen niet goed te passen, waardoor ik een dag later retour heb gestuurd. Op vrijdag retour en ik zag dat het pakket al op zaterdag was aangekomen. Toch duurde het nog 6 dagen voordat de retour bij mij bevestigd was. Persoonlijk vind ik dat wat lang.

Slecht bereikbaar

Niks met de schoenen, maar ik heb eerst een half uur in de wachtrij telefonisch gehangen toen maar voor de bel me terug optie gekozen. Ben alleen nooit terug gebeld. Toen dag later weer in de rij telefonisch en daarna gemaild, tot op heden geen contact kunnen krijgen!

Slecht

Uggs besteld gekregen zat fout in laats kreeg gelijk blaar op me hiel zat hard stuk in naad en kreukte op de naad naar binnen ook waardoor die laars korter is dan , niet te bereiken fotos gemaild geen antwoord bellen 8 dagen paar uur geen gehoor nada !! Ik heb de Uggs naar een wonkel gebracht en bewijs gekregen van afgegeven ,zei zeiden dat het geld doir hun geregeld werd ,op heden nog geen 230 euro terug en geen gehoor geen mail niks . Dus ik zou hier niks bestellen want bij klachten heb je pech !!!! Hoe het verder met mijn geld zit weet ik niet geen laatzen geen geld terug .van Assem zou zich moeten schamen . Moet niet lang gaan duren want dan ga ik me gekd halen in 1 van de winkels dan pak ik het gewoon mogen ze de kit er ook bij halen ,dit is diefstal !!!

Vlotte levering. Goede service.

Altijd snelle levering!

Weer een super levering.

Weer alles keurig geleverd. Schoenen netjes verpakt en keurig geleverd. Jammer dat ze een dag later geleverd werden.

Fijne webshop

Levering altijd goed maar jammer dat de laatste afhandeling nog moet gebeuren. Klantenservice jammer genoeg niet te bereiken en reageert ook terug niet na inspreken of mail

Duidelijk goed service

Veel te laat verstuurd

Had ze besteld,.. zouden de dag erop geleverd worden Vervolgens 3 dagen niets gehoord, kreeg ik s’avonds een bericht dat ze vertraagd waren Toen maar andere besteld Dus ongeopend retour En t retour word ook niet bijgewerkt

Niets bij kopen

Als je iets besteld staat er dat het de andere dag binnen is. Echter in de praktijk ben je je geld (vooralsnog) kwijt. Zit al meer dan 10 dagen op mijn bestelling te wachten. 1x e-mail gestuurd 3x 30 minuten in de wachtrij gestaan en niemand gesproken. Kortom ze reageren niet en ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Zelfs 2x een terugbel verzoek ingediend. Ook dit wordt niet gedaan. Mensen kijk uit voor uw geld. Bestel bij iemand anders!!

Altijd mooie schoenen te vinden

Ik vind de collectie altijd geweldig. En af en toe mooie kortingen. Alleen die hele grote doos om de schoenendoos heen verpakt en van slap karton vind ik heel vervelend.

Niet best

Na de bestelling duurt het dagen voor zenden. Krijg vervolgens niet alles binnen. Telefonisch niet te pakken te krijgen. Terugbel verzoek gedaan en dat doen ze niet. Uiteindelijk antwoord op mijn mail geantwoord en daar stond in dat paar was uitverkocht en dat ze bedrag zouden verrekenen. Dit was een week na ik hem besteld had ongeveer.

Helemaal prima

Helemaal prima. De snelheid waarin geleverd wordt, de kwaliteit van het geleverde en dat allemaal ook nog eens voor een naar mijn mening keurige prijs.

Een vertrouwd adres

Een vertrouwd adres voor goede schoen!

Klantenservice niet bereikbaar/Personeel Voorwinden Top

Van den Assem maakt valse beloftes! Men zeg dat een online aankoop de volgende dag wordt bezorgd. Helaas een week moeten wachten. De klantenservice is niet bereikbaar. 1 uur en 20 minuten in de wacht gehangen om vervolgens een terugbelverzoek in te spreken. Helaas ben ik nooit teruggebeld en er is nooit gereageerd op mijn e-mail. Daarentegen complimenten aan de dames van de winkel in Voorwinden. Zij zijn zeer begripvol en klantvriendelijk. Daar moet u zuinig op zijn meneer van den Assem, want zulk personeel goud waard. Zij hebben veel goed gemaakt.

Ik ben helemaal tervreden van jullie service.

Zeer slecht!

Op 08-12 Ugg Tazzlita besteld. Op de site stond voor 23:59 besteld, morgen in huis. Dit werd dus uiteindelijk pas 12-12. Maar goed, daar kon ik nog wel mee leven. Pakketje uiteindelijk opgehaald en bij het openmaken zag ik al dat de doos kapot was. Het papier waarin de Uggs zaten was helemaal verkreukeld en ze waren er gewoon ingesmeten. De Uggs zaten helemaal vol met schaafplekken en er zat allerlei viezigheid in de schoenen zelf, zwarte pluisjes (?) en haren. Zo ook onder de zool. Gewoon gedragen dus. Meteen contact proberen op te nemen met de klantenservice, want als jij gewilde Uggs koopt en hier ook nog 160 euro voor betaald, wil je wel dat alles in orde is. Na ruim 1:45 uur in de wacht, niemand te pakken kunnen krijgen. Daarnaast ook een mail gestuurd en deze word ook niet beantwoord. Uiteindelijk maar contact opgezocht met een fysieke winkel en ze daar terug gebracht, waarbij de verkoper ook zei dat ze gedragen zijn. Daar gelukkig wel netjes geholpen. Nu nog in afwachting of de rekening op Klarnw vervalt…

Snelle verzending super korting

Snel en goed geregeld

Alles loopt netjes

Service

Ik heb schoenen besteld en helaas moeten retourneren..was maatje te groot Er is totaal geen bevestiging binnengekomen dat Assem de schoenen weer retour heeft ontvangen .Andere winkels bevestiging wel!!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel