Mooie Uggs

Uggs kwamen beide keren 2/3 dagen later dan afgesproken in de winkel. Lag niet aan de bezorging, maar gingen pas dagen later het magazijn uit. Verder alles netjes verpakt wij zijn blij met onze Uggs.

Altijd mooie spullen en goede klantenservice

Order took too long

My order was delayed by over week from the estimated delivery time

Goede en mooie schoenen

Ik ben al jaren zeer goede klant en heb al voor 1000 en euro's bedteld Heb net geteld 36 paar schoenen gekocht op paar jaar tijd Nooit cadeaubon ontvangen of korting!! En merendeel van mijn bestellingen staan NIET in bestelgeschiedenis wat mij zwaar tegenvalt Groeten Muriel Lambert

Snelle levering en makkelijk retourneren. Geen gedoe. Ook retour bedrag was snel oo de rekening gestort

nav klacht

Echt heel slecht. .nog steeds in afwachting op reactie nav klacht. Onbereikbare klantenservice

Lang moeten wachten op de bestelling en op een reactie per mail.

Lang moeten wachten op de bestelling en op een reactie per mail.

Mooie producten en goede kwaliteit

Mooie nette schoenen alleen t verzenden duurde lang Verder prima service

Slecht

Heb 25 november jl. schoenen besteld, maar krijg maar geen reactie wat er met de bestelling aan de hand is. Deze staat al vanaf het begin op gereed voor verzending en is ook al van mijn creditcard afgeschreven. Maar hoe ik ook bel, chat of mail, ik krijg geen reactie. Dit ben ik niet gewend van jullie. Jammer. Groeten Geert Jan Stokkers

Slechte communicatie

Pakket was vertraagd. Na een week contact gezocht. Echter telefonisch niet bereikbaar. Via de email nooit een antwoord gekregen. Pakket besteld op 29-11 en gelukkig op 9-12 alsnog ontvangen.

Ondanks vertraging werd bestelde product netjes geleverd.

geen reactie van webshop voor retour

heb gebeld, 15 min in de wacht gestaan, 2 keer boodschap ingesproken en gemaild. Er is geen contact mogelijk met uw webshop

Goede service!

Uitgebreid assortiment, mooie merken en prettige aanbiedingen.

Perfecte zaak

Top kwaliteit,goede service

goede kwaliteit en snelle levering.

goede kwaliteit en snelle levering.

Goed maar ...

Beste Ik was mijn vergeten te registreren en zo kan ik geen korting sparen. Mijn bestelling was heel lang onderweg: zelfs op de website al min 30 procent korting te lezen. Ik had niets : zelfs geen cadeautje. Jammer

Supersnelle levering

De schoenen die ik kocht waren afgeprijsd, dus dat was een meevaller! Ze werden ook heel snel geleverd. Vandaag besteld, de volgende dag albgeleverd! Super!

Uitstekende webshop en prima afhandeling

Ik ben prima op de hoogte gebracht van het assortiment, keuze mogelijkheid voor de maat en pasvorm. Bestellen is gemakkelijk en afhandeling goed en snel .

Na een week nog geen reactie klantenservice

Bij aanmelden retour een week geleden kon ik kiezen voor de optie retourneren zonder retouretiket uit te printen. Daarvoor gekozen. Vervolgend kreeg ik geen printless retourlabel maar een pdf van een retourformulier. Daarover inmiddels 3 a 4 keer de klantenservice gemaild zonder resultaat. Zaterdag gebeld en 20 minuten in de gestaan, daarna nummer ingesproken maar nog steeds niet teruggebeld. Waardeloos.

Uitermate slechte service na aankoop!

Prachtige Stefano Lauran loafers besteld, zitten heerlijk. Na 2 avonden dragen liet de zool deels los. Hierna telefonisch contact opgenomen en een e-mail ontvangen met de stappen om deze kosteloos te laten repareren. Dit gaf vertrouwen. Toen de schoenen opgestuurd naar het opgegeven antwoordnummer. De afspraak was dat ik zou horen wanneer de schoenen gerepareerd worden en opgestuurd. Tot op heden nog niks gehoord en zowel telefonisch als per mail is deze winkel niet bereikbaar. Vervolgens een fysieke winkel in Den Bosch gebeld, waar ik een grote mond op de koop toe kreeg. Al met al een zeer slechte ervaring en ik ben voornemens om hier nooit weer wat te kopen tenzij dit uitstekend wordt opgelost.

Best winkel voor goede qualitiet schoenen

Slechte service

Op 28-11 laarsjes retour naar de winkel , 30-11 krijg ik een mail van Van de Assem dat het bedrag binnen 5 werkdagen op de bij hen bekende rekening wordt gestort. De Shoe club vraagt in een andere mail op 30-11 naar mijn rekening gegevens.Verwarrend voor mij als klant maar ook die gegevens aangeleverd. Op 11-12 bel ik de klantenservice en ja, mijn gegevens en mail zijn daar bekend. Het is nu 12-12 en ik heb nog steeds geen geld terug gestort gekregen op mijn bij Van de Assem bekende rekening. Slechte service.

Ik heb nog steeds geen schoenen

28 november geen levering, zoals beloofd, wel bericht gaat dat er vertraging was. 30 november mail gehad dat ze ingepakt zijn en klaar staan voor verzending. Vervolgens niets. Klantenservice is niet te bereiken. Naar de winkel gebeld, vriendelijk te woord gestaan maar zij weten ook niet noemen het zit. Er zijn blijkbaar veel zieken bij de klantenservice,.

bizar dat ik dit krijg want ik krijg de klantenservice helemaal niet te pakken!

ik heb gemaild, en dagelijks bel ik maar ik heb niemand te pakken gekregen en mijn probleem is niet opgelost!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel