Super servive bij omruilen product

Snelle levering. Goede service bij omruilen.

Bestellen vaak via de website. Wat is hier top aan: Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden (verzending) Product is zoals weergegeven in de webshop. Snelle levering

kwaliteit schoenen

Hallo, Schoenen zijn mooi en van goede kwaliteit.

Top winkel

10 jaar zocht ik naar een bepaalde laarzen voor een goede prijs. En nu heb ik het bij jullie gevonden. Ontzettend bedankt! En heel fijne ervaring met jullie gehad met kopen, verzendtijd en alles!

Mooie schoenen

Van den Assem heeft mooie kwaliteitsschoenen, ruime keuze en snelle levering. Wat ik fijn vind is dat ik de schoenen, mochten ze niet passen, weer terug kan brengen in de winkel. Ook in de winkel hebben ze een grote collectie....persoonlijk heb ik liever de winkel. Gezelliger winkelen en je krijgt ook uitleg over bijvoorbeeld verzorging ed Maar via website is weer sneller en makkelijker.

Fantastisch!!

Snelle levering, makkelijk te retourneren. Duidelijke site, echt top.

Prima!!

Correct en betrouwbaar. En een snelle en goede levering.

Geweldige schoenen

Goede kwaliteit en service. Ik kom er al heel wat jaren.

Snel correct en netjes

Uitstekende kwaliteit en service

vlotte levering

prima kwaliteit schoenen

Fijne webwinkel

Ruime keus schoenen, goede prijs en snelle levering!

Twee paar schoenen onlangs gekocht. Keurig afgeleverd. Alles duidelijk te volgen en zeer netjes ingepakt en bezorgd

Vlotte service

Vlotte en correcte service.

Betrouwbaar en Goede service

Goede service!

Goed geregeld

Snelle service, en goed geregeld.

Mooie aanbieding kwaliteitsschoen snel geleverd

Altijd goede kwaliteit schoenen en prima service.

De titel zegt het wel.

Geweldige schoenen

Als ik iets bestel zeer vlotte levering

Prima , op tijd en verzorgd ingepakt

Super winkel

Goede en snelle bezorging en service

Mooie collectie, uitstekende communicatie, altijd op tijd

Nog nooit een slechte ervaring gehad. Mooie collectie, ben zelf fan van Magnanni, was op zoek naar mooie loafers en bingo. Besteld! Direct gevonden op de site, bezorging wordt goed gecommuniceerd en wederom op tijd. Customer service nog nooit nodig gehad, dus daar kan ik niets over zeggen. Kwaliteit! Zoals 't hoort!

mijn ervaring kan ik niet goed melden, daar ik niet veel bij U heb gekocht

de schoenen heb ik goed ontvangen, ook passen ze, zo niet, had ik dat reeds aan U gemaild.

Goede snelle service maar teveel spam in de mail

Ik heb een keer schoenen gekocht via jullie en dat ging allemaal prima. Helaas echt teveel mailtjes. Ik vind het niet erg om wat mails te ontvangen, maar omdat ik ermee dood gegooid word heb ik het nu uitgezet!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel