Altijd oké , service ook top!!!

Beste online schoenen winkel.

Mooie pr8jzen en goeie kwaliteit schoenen.

Altijd goed bij van den Assem

De site is duidelijk, ook na het bestellen houden ze je op de hoogte over levertijd ed.

Goed, snelle levering

Vlotte afhandeling

Accuraat en vriendelijk personeel.

Super service

Online schoenen besteld, paste niet. In de winkel retour gebracht, direct geregeld, geld na een dag op mijn rekening. En in de winkel verder geholpen met het uitzoeken van schoenen.

Goed⁶

Nette en meestal.goede service

Geweldig assortiment en service

Als ik een zending retourneer, wat zelden voorkomt, heb ik binnen een paar dagen mijn geld terug.

Ik heb eerder Xenseble stretchwalker slippers gehad. Zijn de enige slippers die ik aankan vanwege mijn reuma. Lopen heerlijk.

Veel keuze uit goede merken & snelle leveringp

Uitstekend!

Al vele bestellingen gedaan, altijd perfect!

Perfecte service

Bestelde schoenen waren afwijkend van kleur, keurig via mailtje vooraf “opgelost”.

Ondanks duidelijke uitleg slechte uitvoering

Duidelijke info gegeven klantenservice toch 2e dezelfde fout.

Verschillende schoenen in 1 paar

Bij bestelling van 1 paar schoenen kreeg ik 2 verschillende type schoenen en maten. Kon dus meteen retour

Bestellen en ontvangst prima verlopen.

Bestelling werd vlot en keurig verzorgd afgeleverd

Mooie site en goede service

Betrouwbaar en goed. Mocht het weer zo zijn zou ik het zeker weten weer zo doen.

Uitstekende verpakking. Mooie schoenen. Goede service.

Altijd de beste schoenen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mooie winkels, fantastische collectie van schoenen. Ik ben klant vanaf jaren negentig.

Goed en snel

Een paar sneakers die ik had besteld in de uitverkoop, waren niet volgens qualiteitseisen van Van den Assem.. ze stuurden per email een foto om verkleuring te laten zien. Dat scheelt weer een extra verzending/retour.

Prima service en snelle levering.

Erg goed,ben zeer tevreden.

Snelle en nette levering.

Veel keuze ook.

Alles naar wens !

Produkt goed en op tijd en naar wens…

Echte kwaliteit

3 paar schoenen besteld van het merk Unisa en ze passen perfect. Heel blij mee, aangezien ik best een brede voet met hoge wreef heb. Ze werden ook nog eens super snel geleverd en door de aanbieding tevens voor een mooie prijs. Dank Van Assem!

Top geleverd en top kwaliteit

Hele leuke schoenen, zitten perfect. Levering en afwikkeling top

Vlot en adequaat

Mijn witte WODEN sneakers zijn snel geleverd en lopen heerlijk!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel