Snelle en vriendelijke service

Laarzen snel geleverd en vragen vlot en to the point beantwoord door klantenservice (via email)

Mooie schoenen en prima service!

Mooie collectie heren schoenen en prima service!

Correct

Uiterst tevreden over zowel de geleverde schoenenals over de bezorging.

Als boven vermeld

Super goed

Ik heb altijd goede ervaring met Van den Assem, heb mooie blauwen laarsjes besteld van Julie Dee goede pasvorm, en snel geleverd.

supersnel leveren en retourneren

Schoenen van kledingmerken vind ik slecht, je betaalt dan voor het merk en de kwaliteit is vaak slecht. Bij Van Assem vind ik nog wel wat aardige schoenen die kwalitatief goed zijn en er leuk uitzien. De levering is supersnel en retourneren en de terugbetaling ook (tja, de maat en de pasvorm blijft een gok als je online koopt)

Goede service / aanbod.

Mijn favoriete shop , mooi assortiment!

Fijn bedrijf!

Wanneer ik er weer eens niet uitkom en vervolgens de klantenservice bel, word ik altijd zo goed geholpen. Echt heel fijn!

Aan te raden

Snelle levering prima

Geen levering

Bestelling geplaatst op een donderdag 30 avidities. Bestelling direct betaald. Op 1 september bevestiging van verzending via PostNL ontvangen, met track and trace. Op 5 september aan van den Assem laten weten dat bij PostNL de track and trace onbekend is. Tot de schrik van van den Assem is het pakket dan nog steeds niet verwerkt door PostNL. Ze gingen het direct navragen. Op 7 september komt dan het bericht dat de schoenen niet leverbaar zijn en niet bij te bestellen. In dezelfde mail: Retournering van het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen én verderop per ommegaande. Het is nu 13 september en het bedrag is in ieder geval niet per ommegaande retour, er rest nog 2 dagen… Hele slechte service, je moet overal zelf achteraan.

Prima collectie en hart voor de klant!

Prachtige zaken, vast personeel met oprechte belangstelling, hulpvaardig en echte vakkennis. Bestellen via de website gaat bijna te makkelijk (wordt moeilijk een van die andere paren die je ook wilde passen toch terug te sturen), en eventuele retouren worden snel verwerkt en verrekend. Ben dus gewoon heel erg blij met jullie!

Snelle levering en afhandeling bij eventuele retouren.

Uitstekend!

Mooie bronzen laarsjes met perfecte pasvorm. Snel geleverd!

Fijne site en volgende dag al in huis , hoe fijn is dat!!

Na jaren nog steeds tevreden over jullie aanbod, mooie merken. Hoop nog lang gebruik te maken van jullie schoenen.

Correcte aflevering

In het recente verleden meerdere malen schoenen besteld, nu een tas. Altijd is de levering zeer correct en verzorgd. Eén maal een retourzending moeten doen omdat de schoenen niet goed pasten, geen probleem met terugbetaling. Kortom vertrouwd en verzorgd.

Erg bevredigend!

Ruim assortiment, goede prijzen, verzorgde en snelle verzending!

mooie schoenen, snelle levering, goede service

Heb onlangs een probleem gehad met een schoen, na beoordeling heb ik een nieuw paar ontvangen, erg netjes

Is wel goed

Informatie over maat als richtlijn niet altijd kloppend

Goed en snel geleverd

Super shoes

Mooie site, alles goed geregeld

Keurige afhandeling van de bestelljngen

Als ik iets wil weten over mijn bestelling Heel netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Mijn bestelling was er al de volgende dag. Helaas was de goede maat niet leverbaar.

Na de retourzending van de schoenen was het betaalde bedrag binnen een week weer terug op mijn rekening

Zoals altijd perfect geregeld

je krijgt wat je verwacht Top!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel