Heel slecht

Ik ga nooit meer iets bij Van den Assem schoenen bestellen.Zij zijn snel met levering . Maar als je retourneren doet. Dan zijn zij heel traag. Klantenservice onvriendelijk.Ik heb klantenservice gebeld en gevraagd waarom duurt zo lang? Antwoord was: “ Wij hebben druk.” Toen heb ik gezegd dat wettelijk is dat zij in twee weken het geld moeten terug storten . Maar haar antwoord was : “ Het is niet waar.” Na paar dagen heb ik weer klantenservice gebeld . Niemand naam op. Dan heb ik berichtje ingesproken. En gezegd als zij in twee weken mijn geld niet terug storten dat ik dan op internet de waarheid over hun ga vertellen. En hetzelfde dag kreeg ik e-mail van hun dat zij mijn retour hebben ontvangen. Haha wat een toeval.Dus het duurde 13 dagen dat ik e-mail van hun kreeg dat zij mijn retour hebben ontvangen.En het duurde meer dan twee weken dat ik mijn geld terug kreeg. Daarom geef ik aan Van Den Assen schoenen een nul .

Zie cijfer

geweldig

Mooie schoenen . prettig personeel zowel in de winkel als telefonisch via de webshop

Snel

Zoveel keuze op deze site, snelle reactie en toezending, wat wil je nog meer?

Uitstekend firma zeker m.b.t. hun uitvoering van het online winkelen; uitgebreide foto's en informatie. Verzendservice is correct, verpakking is perfect als ook het gemak bij eventuele retouren.

Mooie laarsjes, super snel geleverd

Mooie laarsjes. Super snel geleverd.

Kwaliteit prima

Geen zin in

Mooie schoenen, snelle levering

Positief

Fijne fysieke- en webwinkel met één puntje van kritiek

Sinds kort heb ik Van den Assem ontdekt eerst als fysieke winkel (Gelderlandplein Amsterdam) en daarna als webwinkel. Echt een prachtig assortiment, vakkundige en zeer vriendelijk personeel ook van het callcenter. Het enige is: men belooft op de site voor ….. besteld, morgen in huis. Bij beide bestellingen duurde het 2 dagen. Niet dat dat tot een probleem heeft geleid (bijna bij de bestelling voor mijn man), maar beter niet communiceren wat men niet kan waarmaken.

Goed geslaagd!

Breed kwalitatief goed assortiment, snelle levering.

Mooie schoenen en goede service

Alleen de verwerking van mijn retour zending duurt langer dan gedacht.

Later verstuurd en geleverd

Mijn bestelling is later verstuurd en daardoor later afgeleverd. Wel nog op tijd ivm vakantie.

Niet gekregen wat ik besteld heb

Iets besteld, om onbekende reden retour gegaan, contact opgenomen en de schoenen zouden weer verzonden worden, vervolgens schoenen uitverkocht en kon ik ze niet meer krijgen

Snelle Service

Verkeerde kleur gestuurd

Helaas heb ik de foutieve kleur schoen ontvangen (wel het juiste model), toen ik vroeg of zij voortijdig mij van het juiste paar konden voorzien terwijl ik de andere terug stuurde was dit niet mogelijk - ik kon een nieuwe order plaatsen. Heel jammer dat dit de eerste ervaring moest zijn.

Slechte service met terugbetaling

Het duurde lang voordat je een bevestiging krijgt dat de retour is ontvangen. Ook het terugbetalen van een best grote geldsom ( meer dan 500 euro) duurt heel lang.

Makkelijk en snel

Snelle levering voor prima prijs. Schoenen beantwoorden uitstekend aan mijn verwachting.

Mooie & modieuze collectie dames en heren schoenen

Goede en snelle levering!

Product zoals omschreven en was er volgende dag al!!

Betrouwbaar, vriendelijk, zorgvuldig, mooie aanbieding.

Betrouwbaar, vriendelijk, zorgvuldig, mooie aanbieding.

Service is top!

Mooie schoenen en uitstekende service

zeer goed

zeer goed

Al meerdere keren online schoenen besteld en altijd snel en netjes geleverd.

Snelle levering zelfs tijdens de sale!

Kwaliteit

Al vele schoenen gekocht, ook voor mijn dochter. Echt kwaliteit en leuke prijzen in de sale

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel