Snelle en goede webshop

Ik had een vraag over eenmaal schoenen die ik wilde kopen. Ik kreeg binnen 10 minuten al antwoord en de schoenen had ik daarna snel in huis. Prima winkel

Top kwaliteit en service

Altijd blij wordt ik van van Assem. Goeie kwaliteit/prijsverhouding. Met retour sturen prima, krijgt netjes op tijd je geld terug.

Super mooie schoenen

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Eenvoudig online bestellen

Het online bestellen ging eenvoudig en de communicatie over de verzending was prima geregeld.

Snelle levering.

Jurkjes besteld. Deze werden super snel geleverd. Ook retour afhandeling ging erg vlot. Blij met mijn aankoop.

top

Goeie service

Erg traag allemaal

Zowel de levering als de uiteindelijke retour duurde allemaal erg lang

Mooie schoenen, goede service

Prachtige schoenen in jullie assortiment. Liefst ga ik naar de fysieke winkel, maar vanwege de reisafstand nu online besteld en dat ging erg makkelijk.

kwaliteitsschoenen en een gedegen advies

Hoewel ik meestal niet bezuinig op kwaliteit van schoenen, ben ik zeer tevreden over het advies, en de eerlijke mening van verkoopsters bij vd Assem. Mijn leeftijd en de vorm van mijn voeten verandert, en ik heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen op mijn aankopen. Eerlijk gezegd vind ik het afprijzen soms tegenvallen, maar het loopplezier stelt daar veel tegenover

Snelle levering en perfect afwikkeling

Snel en goede communicatie

Goede website met handige filters, Snelle bezorging en duidelijke communicatie Goed retour beleid. Het wordt je als klant heel gemakkelijk gemaakt om iets kopen!

Steeds de meest mooie schoenen! Kwaliteit en top service!

X

Snelle verzending en prachtige schoenen!

Helemaal top!

Mooie schoenen en uitgebreid assortiment

Ik ben blij met de mooie schoenen en zeer uitgebreid assortiment. Altijd goede kwaliteit

Vooral winkel in H'berg fijn. Online ook prima.

Gewoon goed

Gewoon goed

mooie schoenen, veel keus en prettig om er te winkelen

online bestellen heel makkelijk en snel. helaas een enkele keer vergist in aankoop maar retourneren en geld terug ging snel en probleemloos. maakt een betrouwbare indruk dus ik blijf graag klant! mooie schoenen en goede kwaliteit, heel veel keus en ook in maten, ook tussen maten.

Altijd goeie service

Blij met deze winkel

Waarmaken wat je beloofd

Alles volgens afspraak

Goede ervaringen met geweldige service.

Prima webshop

Prima kwaliteit, goede aanbiedingen, snelle levering

Sneakers gekocht: mooie aanbieding. Ze werden snel bezorgd en de kwaliteit is goed!

Mooie collectie, goede levering

Mooie collectie! Heb er laarsjes gekocht. Keurig verpakt, netjes bezorgd.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel