Vriendelijk en behulpzaam

Altijd prima!!!!

Altijd een fijne winkel

Altijd een fijne winkel met goede service. Nu via de website besteld. Kreeg 2 verschillende maten binnen in 1 doos. Maar de schoenen waren toch niet wat ik ervan verwacht had, dus terug gestuurd. Netjes afgehandeld, had snel mijn geld terug.

Retour duurt te lang

Bestellen bij van Assem geen Probleem, mooie schoenen en goede Collectie. Maar retour verwerking duurt echt te lang. Er zit meer dan 1,5 week tussen de schoenen retour hebben ontvangen en daadwerkelijk het geld retour boeken . Voor mij een reden om niet meer te bestellen .

goede service en snel in huis

snel in huis netjes verpakt en de sale erg verleidelijk zulke mooie schoenen

Twee verschillende schoenen geleverd, terugbetaling duurt veel te lang

Eerste paar schoenen in de winkel besteld. Levering zou plaatsvinden op dinsdag, schoenen werden geleverd op vrijdag. Ondertussen via de website een tweede bestelling gedaan, hier ontving ik een paar met een lichtblauwe schoen en een donkerblauwe schoen (de ene kwam uit de etalage). De tweede internetbestelling bevatte twee geheel verschillende schoenen........ Schoenen in de winkel teruggebracht, heel veel emails verder maar heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen!

Geen goede controle op de schoen

Ik had laarsjes besteld van het merk Total. Ik had snel sjieke laarzen nodig voor een feestje en de bezorging kon al de volgende dag. Nadat ik de laarsjes binnen kreeg haalde ik deze uit de doos en bij de neus was het helemaal beschadigd en lag het leer eraf. Helaas was er geen controle gedaan op de laars. De volgende dag zat ik in het buitenland met oudere schoenen uit de kast voor het feestje. En deze ging retour.

Onvriendelijke service

Onvriendelijke service oudere dame op de Bergse Dorpsstraat Rotterdam. Rest personeel zeer vriendelijk.

Goede service. Kwaliteit schoenen.

Correct en verzorgd

Kwaliteit en goed verpakt

Mooie schoenen, perfecte levering, kwaliteit sneakers, ik raad van den Assem aan als de online schoenen winkel

Fantastisch mooie en modieuze collectie en hele fijne medewerkers.

Teleurstellend

1e bestelling 2 verschillende maten schoenen in de verpakking. Voor ruling retour gestuurd, na ruim 1 week contact gehad met de klantenservice blijkt dat de verwerking van retouren min. 10dgn duurt! Uiteindelijk maar een nieuwe bestelling geplaatst. Deze 2e bestelling is een paar schoenen met een grote kleurverschil! Echt waardeloos. Na veel geduld (en nog niet eens een excuus) is dit na 2 pogingen de laatste keer dat ik iets bij vd Assem bestel! Zeer teleurstellend.

Snelle en keurige levering, mooie merken en goede klantenservice

Snelle en keurige levering, mooie merken en goede klantenservice. Prima webshop!

Super vriendelijk, goed advies, op service

Super vriendelijk, goed advies, op service

Fijne winkel

veel keus, leuke prijs, super hulp gehad aan de telefoon, schoenen zijn heerlijk.

Goede service, zeer klantvriendelijk

Klantenservice reageert snel en denkt in oplossingen. Echt top. En blij met mijn schoenen en laarzen.

Zeer goed geholpen

Had schoenen gekocht van het merk Woeden. Had wel de foutieve schoenen ontvangen.Na een dag gedragen moch ik terug sturen en een nieuwe paar schoenen gehad.!! Top geregeld.

Mijn ervaring is altijd perfect.

De mooie collectie schoenen is het enige wat de keuze lastig maakt. Je wilt er bij voorkeur een aantal verschillende. Online bestellingen worden altijd perfect met track and trace verzonden. Een aanbeveling. De doos mag kleiner waar de schoenen in worden verzonden. Ook het uiterlijk mag voor het milieu iets minder chique.

Snelle bezorging. Afhandeling duurt langer dan verwacht. Geen aanmerkingen op het geheel.

Vandaag besteld morgen in huis

Is oke

Alleen jammer bij terugzending na een week pas bericht. Zou fijn zijn automatisch bericht pakje ontvangen. Verdere afhandeling prima

Winkelervaring is echt heel fijn en via webshop heel erg gemakkelijk met zeer snelle service!

Fysiek winkelen is een genot met het zeer mooie aanbod van schoenen en kleding maar via de webshop zeer zeker ook. Aanbod, tijdens de sale, maar zeker ook de snelle levering! Kortom echt een 10+ waard!

Veel keuze en vlotte levering.

De site is duidelijk en betalen en levering van bestelling is vlot.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel