Schitterende schoenen supersnel geleverd!

Onvoorstelbaar snelle levering! Schoenen van van Assem zijn eigenlijk per definitie heel mooi.

Service kan beter

Mooie winkel met groot en leuk assortiment. Service kan worden verbeterd met het aanbieden van een drankje als je geruime tijd in de winkel bent.

Medewerker in winkel erg ongeduldig

Tijdens het passen van schoenen blijft mevrouw de hele tijd naast je staan en is erg ongeduldig. Mijn vriendin wilt even nadenken of ze de schoenen wilt nemen, maar krijgt geen ruimte van de medewerkster. Het leek net of ze de trein moest halen. Ze kwam ook over alsof ze neerkijkt op mensen. Was niet echt een fijne winkelervaring, het was nog net niet te vergelijken met de agressieve verkoopmethode van Seats and sofa’s.

Altijd snel en keurig op tijd bezorgd

Top geregeld

Top was allemaal snel ontvangen

Prima verzorgd en snel geleverd.

Ruim assortiment, ruimte voor verbetering logistiek

Bij bestellen krijg je keuze voor bezorg moment. Ik had bewust gekozen voor later moment in de week vanwege niet thuis zijn voor bezorging en bestelling werd uiteindelijk toch eerder bezorgd waardoor ik het moest ophalen bij ophaal punt. Niet ideaal. Voldoende communicatie is goed maar moet niet teveel zijn. In totaal 8 e-mails gehad over 1 bestelling.

Bestelling terug gestuurd 4 dagen geleden en nog geen bedrag van deze retour op rekening ontvangen

Dit duurt te lang!

Snelle verzending en fijne, overzichtelijke website

Zie boven

uitstekend

Correcte bezorging en goede kwaliteit van schoenen!!

Ik had míjn schoenen snel in huis. Keurig verpakt, exact wat ik besteld had. Ben zeer tevreden. Heb geen ervaring met retourneren, kan hier dus niet over oordelen.

klacht

Ik kreeg mijn bestelling ,ik het pakket openen en nee toch! Het zijn hoge hakken in plaats van de instappers die ik had besteld! Klantendienst gebeld, sorry mevrouw u kunt ze terugsturen want de instappers worden niet meer geleverd! Heel vervelend vond ik het, dat ik het pakket kon wegbrengen door jullie fout! Ik woon in Capelle a/d IJssel en had eigenlijk moeten vragen kom ze maar ophalen! Mijn geld heb ik ook nog niet terug 18 augustus teruggestuurd. Dat was wel service geweest van jullie door jullie fout! Mvgr, Marijke.

Ik had schoenen besteld helaas waren ze te smal Maar ik kon ze gratis retour sturen en na een paar dagen bevestiging via mail dat ze retour waren verwerkt

Stipt en snel

Snel geleverd.

Fijne communicatie

Fijne communicatie

Snelle levering.

Zorgvuldig verpakt,snelle levering.

Uitstekende winkel

Van Assem heeft goede schoenen en biedt ook goede service. Als de schoenen in het filiaal niet beschikbaar zijn wordt gekeken hoe dat toch georganiseerd kan worden. Ook via internet bestellen werkt prima.

goede kwaliteit schoenen, bezorging op tijd ,goede klantenservice

diverse schoenen besteld zeer tevreden over de kwaliteit. ook retourafhandeling is goed zeer tevreden klant

prima service

voldoet aan mijn verwachtingen

De

Service is bagger.

Schoenen besteld voor mijn man. Ze bleken te groot dezelfde dag retour gestuurd. Nu al ruim twee weken aan het wachten op het verwerken van de retour. Medewerkers kunnen geen duidelijkheid geven ( vreemd zij werken immers bij van den Assem) over de verwerking van de retour. Het enige wat ze kunnen vertellen: ‘ het is druk’. Anticipeer er dan op! Plaats een disclaimer om de website waarin je aangeeft dat het verwerken van retouren langer dan twee weken duurt, dan ben je transparant. Kan de consument op basis van die informatie bepalen of ie al dan niet overgaat tot een aankoop op jullie website. Meedenken? Dat kunnen de medewerkers niet. Standaard riedeltjes worden er op gedreund. Waarschijnlijk een script. Eerste en laatste bestelling. Nooit meer!

Mooie winkels, uitgebreid assortiment en je wordt altijd goed geholpen!!

Goede service en goede merken

Snel bezorgd

Prettige merken, snel bezorgd en mooie sale prijzen.

Top! Snelle afhandeling en met retouren

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel