Hele snelle en perfecte service!

Helemaal geen enkele opmerking, het was snel en perfect! Ik kreeg mijn schoenen de volgende dag aangeboden. Ze zaten gelijk goed! De ervaring was gewoon prima

Slecht

Ik kreeg 2 verschillende schoenen. 1maat 39 en 1 Maat 40 Duidelijk ook de afdrukken van gedragen schoenen. Heb pakket retour gestuurd maar nog niet de €125 teruggestort ontvangen. Hoop dat dit snel opgelost wordt. Mvg LM Goveia/ Kerkmans

Zeeg goede service!

Zeer goede service!

Een voorbeeld van hoe het ook kan

Aankoopproces, keuze uit topmerken, communicatie en aflevering zijn een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn.

Goede sevice.top

Mijn bestelling gaat altijd soepel! Bedankt

Goede collectie en service

Altijd goed

Super service

Ruime keuze goede service Super en zal hem zeker aanbevelen !!

goede service

Service was prima. Helaas was de doos helemaal beschadigd. Deze was waarschijnlijk niet goed verpakt.

Heel veel keuze . Mooie kwaliteit . Mooie witte sneakers gekocht . Snel service en levering . Zeker een aanrader. Groeten , Wilfried .

Prima service, betrouwbaar en de dames en heren in de winkels gewoon kundig en eerlijk dat is wat je als klant wil. Hoop dat de afdeling inkoop modieuze modellen blijven inkopen.

Goeie klantenservice

Wordt goed geholpen en lossen heel snel een klacht af.

Prettige winkel en bijzonder aardig hoe je geholpen wordt

Iedere keer wanneer ik daar binnenloop een prettige atmosfeer. Kan op mijn gemak rondkijken voordat iemand naar je toekomt “kan ik u helpen” Bijzonder aardig en professioneel verkopersters.

Gewoon doen zoals is afgesproken.

Altijd volgens afspraak, snelle levering, producten altijd zoals het wordt aangeboden.

Goede en snelle service. Even vriendelijk en goed als in de winkel. Veel dank .

Heel mooie schoenen en geweldige service

Behalve heel mooie schoenen heeft Van den Assem een geweldige service. Snelle levering. Retour zenden is gratis en wordt de klant heel gemakkelijk gemaakt, voorgedrukt retourformulier zit ingesloten bij de verpakking. Geweldig zo'n service !

Nog niet gedragen

No niet gedragen

Mooie schoenen, en snel bij de winkel

De schoenen waren snel bij de Van Assem winkel waar ik ze kon passen. Had 2 maten besteld, en 1 gehouden die het best paste. Kreeg nog de 10% extra korting erbij. De schoenen staan bij postnl nog steeds als teruggestuurd naar de webshop op mijn naam, terwijl ik 1 paar bij de winkel achterliet, en het andere paar kocht. Heb reeds betaalde geld van beide paren terug ontvangen

Mooie schoenen, wel te laat bezorgd

2 paar modieuze sandalen online besteld, die op een gereserveerd (betaald) tijdstip door de door van Assem gebruikte bezorgdienst Post-NL bezorgd zou worden. Na een week gepingpong via de track & trace van Post-NL naar mijn huisadres (waar niet aangebeld is), terug naar van Assem, dan naar afhaalpunt, weer terug naar van Assem etc. Omdat Post-NL niet telefonisch bereikbaar is, van Assem zelf gebeld. Toen kon ik uiteindelijk de sandalen, ondanks betaling, zelf ophalen bij het afhaalpunt.

Schnelle komplikationslose Bestellung und Lieferung.

Ich kann nur Gutes berichten. Durch Zufall diese Seite im Schweizurlaub entdeckt, meine Traumhandtasche gefunden, bestellt und in 3 Tagen wurde diese geliefert. Besser geht's nicht!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijk personeel en prima service

Goed assortiment van heren schoenen

Heel blij mee!

Alles prima geregeld

Snelle en keurige afhandeling, mooi assortiment

Super snel. Te groot, gratis terug gestuurd en snel m’n geld weer terug

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel