Kwaliteit schoenen

Prachtige winkel zowel fysiek als online, zeer tevreden klant.

Snelle levering, prima product.

Vlotte verzending, geen problemen

Top zo wil je het graag

Goede verpakking en snelle bezorging.

Geen.

Heel fijn schoenenbedrijf

Groot assortiment, duidelijke website, winkels overzichtelijk en fijn winkelpersoneel, kortom alles prettig!

Snelle levering, goede service

Heel erg tevreden.

Makkelijk om te bestellen, en snel in huis, zeer tevreden..

goede service en prachtige collectie met mooie merken

zowel online als op het Gelderlandplein altijd een feest om te kijken. En helaas lukt het mij tot dusver niet om zonder aankoop de deur uit te gaan.

Heel fijn

Goede service, snelle reactie op m'n bestelling. TOP

Zeer fijne winkel en webshop

Ervaring zowel in de winkel (Den Bosch) alsook de webshop. Mooie en ruime collectie met personeel dat service hoog in het vaandel heeft staan. Bestelling in de webshop verloopt vlot en duidelijk.

Online aankoop: mooie collectie, zeer snelle service

Ik heb online schoenen besteld bij Van den Assem. Ze hebben een ruime collectie met mooie schoenen. Veel maten op voorraad, ook in de sale. Daarnaast zeer snelle service: snelle levering (minder dan 24 uur) en ook de schoenen die retour gingen zijn snel verwerkt. Ik ben erg tevreden.

Zeer matige service

Problemen met mijn nieuwe schoenen ervaren, contact gehad via de app, alleen lijkt wel of je met een robot aan het chatten bent. Ze begrijpen mij niet of willen het niet begrijpen.

Stalking nadat je iets besteld hebt.

Vooral niet bedelen om een review. Erg hinderlijk.

Super service, makkelijk webshop, ook leuke schoenen voor mensen met probleemvoeten.

favoriete oblinewinkel

mooie en uitgebreide collectie snelle verzending en goede service, goed verpakt. de afprijzing mag van mij nog iets beter. 10 en 20 procent vind ik magere solden. de site is niet up to date want als ik mijn maat selecteer dan komen er modellen die ik dan kies en dan lees je, 'maat uitverkocht' dat vind ik jammer. als het uitverkocht is zie ik het model liever niet tevoorschijn komen, anders heeft het geen zin als je je maat vooraf selecteert.

Uitstekende collectie van kwaliteitsschoenen

Ruime keuze in schoenen van zeer goede kwaliteit.

Heb prachtige sneakers gekocht wat helemaal mijn merk is en fantastisch zit, voor een geweldige prijs. Ben er blij mee.

Mooie overzichtelijke site en super snelle en zeer nette levering!

Overzichtelijke site, super snelle levering, vaak de volgende dag al binnen! Alles heel netjes verpakt met een, indien nodig, makkelijke retourneringsbon. Een echte aanrader!

Ik heb goede ervaringen met Assem schoenen.

Super snel verzonden

Mooie schoenen besteld en snel in huis

Goed geholpen

Verschil in smaak van verkoopsters is groot, dus denk vooral na over je eigen keus en laat je niets aansmeren wat je eigenlijk niet mooi vindt. Na enige tijd zoeken met een andere verkoopster blijkt er meer mogelijk te zijn.

Prettige winkel met deskundig personeel

Zie boven

Goede service en vriendelijke hulp.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel