Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering. Helaas was het product niet geschikt voor mijn voeten. Zeer snelle restitutie van het door mij betaalde bedrag!

Mooie kwaliteit, snelle service

Schoenen besteld, maar helaas te klein, snel opnieuw besteld, waren dag later binnen en, retour snel afgewerkt

Bar en boos!

Schoenen besteld krijg ik de verkeerde schoenen. Oorzaak: verkeerde deksel op de juiste doos = 2 verschillende artikelen. Ze checken blijkbaar niet order en inhoud). Gebeld met klantenservice (Nathalie). Zij kunnen niet achterhalen waar mijn bestelde schoenen wel naartoe zijn verstuurd. Ik mag de verkeerd gestuurde schoenen wel terugsturen. En dan lees je de recensies dat je heel lang moet wachten én mag hopen dat je je geld terugkrijgt. Ik heb dus niks terug gestuurd! Maar zit wel opgescheept met een paar lelijke laarzen. Mss dat ik ze kan verpatsen op MP. Waren wel dure (maar verkeerde) schoenen ;-) Service van ‘lik me vessie’.

Goede service en vriendelijk personeel.

Top Store

Perfect Service Top Products

Correcte service

Goede kwaliteitsproducten met de gepaste correcte levering

Top winkel lief personeel

Altyd vriendelijke mensen doen erg hun best

Prachtig !!

Ik koop al meer kn sandals en schoenen bij van assem en nergens anders !!

Prima webshop

Snelle levering en vlotte afhandeling

Snel en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar

Uitstekende service

Mooie collectie en prima prijs

Zeer goed.

Na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik zoals afgesproken mijn bestelling thuis bezorgd, keurig netjes in een stevige doos.

snelle levering, kwaliteit!

prima ervaring

Perfect verzorgt weer, zoals altijd. Ga zo door.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit schoenen.

Heel gied

Vlotte service, snelle terug betaling

Super snel en fantastisch

Duidelijke site en ook omschrijving product en ik had het snel binnen en erg mooi ook verpakt.

Mijn ervaring is goed

Hele mooie schoenen bij van Assem. Vervolgens de volgende dag in Huis. Goeie service

Snel verstuurd, niets om op te merken en ook retouren gaan proma

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Mooie sneakers in een maat besteld die niet veel te krijgen is maar bij Van den Assem wel en voor een goede prijs.

Spam spam spam spam

Niet opgegeven voor nieuwsbrief. Toch ontvangen en ondanks meerdere afmeldingen blijven ze doorgaan met je te spammen met reclame van van den Assum.

Zelfs ruilen is top!

Ruilen is zelfs prima geregeld! Geld staat zeer snel weer op de rekening. Keurig hoor…

Geweldige service

Snelle levering. Fijne service

Prima webwinkel

Van den Assem heeft zeer goede kwaliteit schoenen,kleding en accessoires, altijd bereid mee te denken en te helpen, snel antwoord bij vragen. Prettig zaken doen.

Geweldige schoenen van topkwaliteit!

Wat een mooie aparte schoenen, precies wat je mag verwachten l!

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel