goede service

en klant vriendelijk

fantastisch

uitstekende service

Niet reageren en afspraken niet nakomen

Heb mijn maat schoenen besteld maar blijken veel kleiner te zijn dan verwacht. Teruggestuurd op eigen kosten en nooit meer wat gehoord. Geen geld terug en geen schoenen. Mails geen antwoord

Superservice!

Snelle verwerking van retouren en ook snelle ontvangst van de schoenen. Helemaal super!

Uitmuntend

mooi assortiment en prima sale

Winkel al jaren bij vd Assem; grote keuze in mijn favo merken (Harris, Magnanni en Santoni). Erg blij mee!

Supervlotte levering

Zorg dat er een pdf factuur bij de mail zit bij een online bestelling. Nu moet je hem speciaal aanvragen

Fijne zaak met veel keus

Vriendelijk personeel, ruime keus en goede service.

Top!!

Snel, efficient en netjes!!

Super goed en correct

Al jaren koop ik bijna al mijn schoenen bij van assem en ben uiterst tevreden

Mooi aanbod

Problemloser Verlauf

Abwicklung problemlos, schönes Produkt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige webshop

Prachtige webshop met een gevarieerd aanbod. Eenvoudige bestelproces en snelle levering. En, heel belangrijk, twijfel je over een schoenmaat dan kan je via de online chat snel geholpen worden.

Super snel en vriendelijke mail service

De klantenservice Super snel antwoord en vriendelijke mail service

Ondanks het feit dat ik schoenen kon kopen met een kortingscode, was ik het vergeten. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik een vriendelijke mail terug waarin beloofd werd dat de kortingscode alsnog verrekend zou worden. Mooie service waar ik erg blij mee was.

Mooie collectie en geweldige service

Had een foutje gemaakt met een cadeaubon. Na een telefoontje met de klantenservice werd binnen enkele uren een oplossing gevonden en per mail bevestigd. Super !

Goede, snelle, correcte levering!

De schoenen kwamen een dag later, dat werd bericht met een excuus erbij!

Snelle levering!

Prima schoenen

Veel keus en goede kwaliteit schoenen. Mijn bestelling werd ook snel verzonden en als je iets wil terug sturen is dat ook zo gedaan.

Mooie schoenen en goede service

Alles ging super vlot, mooie schoenen van goede kwaliteit.

Snelle levering, voldoet aan de verwachting.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel