Gauw ontvangen, terug gestuurd want was te small en krap. Afhandeling fantastisch.

Alles heel goed en snel afgehandeld

Heel goed!

Altijd goede ervaring

Komen hun afspraken na.

Prima ervaring.

Erg tevreden.

Goed bedrijf!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Altijd goede ervaring mee gehad!

Prima service. Had de schoenen 1 dag eerder verwacht. Maar ja je kan niet alles hebben.

Mooi verpakt fijn kaartje erbij en vooral na terugsturen snel afgehandeld top!!!

Geweldig!

Mooie collectie vriendelijk personeel en goede service. Ook online.

Comfortabele slippers

Italiaans design en toch heel prettig aan mijn voet, deze slippers van mooi leer

Mooi dat je kunt bestellen en ook afhalen altijd keurig verzorgd kan niet beter !

Prima zaak

Levering goed product op de zo kort mogelijke termijn.

Betrouwbaar

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Prachtige schoenen, perfecte levering

Schoenen van hoogwaardige kwaliteit, vlotte en nette bestelservice, goede voorwaarden.

Goede kwaliteit en goede service

Assem mooie merken.en ruime sortering Snelle levering . Vlotte manier van afhandeling bij retourneren.

Comfortabel en modern

Ik kan altijd goed slagen

Geweldig prima service

Mooie schoenen snelle levering e En regelmatig korting

Snelle en uitstekende service!

Ondanks dat het product niet voldeed aan de voorwaarden, werd mij de keuze gelaten of ik het wilde ontvangen. Er werden mij keurig foto's gestuurd met de vraag of het toch kon worden opgestuurd. Toen ik de schoenen eenmaal had ontvangen en ze voldeden aan mijn wensen, kreeg ik nog een korting er bovenop! Bedankt voor het meedenken en de uitstekende en snelle service!

Trage levering

Op vrijdag schoenen besteld. Zouden woensdag komen, waardoor ik ze nog had kunnen meenemen voor een aantal dagen weg. Helaas op woensdag een mailtje, dat het langer ging duren. Toen met de klantenservice gebeld. Niet echt een aardige dame. Ze zei me, dat de mensen van het magazijn ook recht hebben op een vrije dag, wat ik ook heel goed snap hoor, en dat het daarom langer ging duren. Uiteindelijk zijn de schoenen een week later bij het bezorgpunt gebracht.

een vertrouwd adres waar ik met kennis van zaken word geholpen

Een vertrouwd adres , waar ik met kennis van zaken en vakmanschap word geholpen.

Absoluut een uitstekende service, van informatie tot aflevering van het product.

Goede informatievoorziening tot aan het afleveren van de bestelling. Uiteraard zijn de schoenen van vd Assem altijd top. Het bezoek in de winkel heeft mijn voorkeur maar super dat het zo ook kan.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Ik bofte omdat al korting op mijn blitse pedí nudi sneakers zat. Schoenen top, afhandeling van den Assem top, alleen post nl gooide roet in het eten: de levering werd uitgesteld vanwege drukte. Daardoor had ik mijn hippe sneakers te laat voor een feestje

Snelle en correcte bezorging.

Snelle en correcte bezorging, maar helaas ging de bestelling retour omdat de maat niet goed was. Maar de afhandeling van het retourpakket ging ook goed. Dus volgende keer bestel ik graag weer hier.

Soucis à tous niveaux

Délai de livraison trop long ! Le tracking renseignait colis livré le vendredi, alors qu apres de nombreux mails , il.m a été livré le mardi suivant Mes mails ne suffisaient pas à introduire une plainte à la poste néerlandaise ! Il fallait disposer d une imprimante pour signer le document de POST NL , alors que je communiquais par mail, ma date de naissance , et que je certifiais ne pas avoir reçu le colis ! Tres mauvaise expérience.

Kwaliteit is altijd goed op tijd levering

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel