Super service in de winkels en online !

Super service in de winkels en online !

Niets op aan te merken, zeer tevreden

goed en snel

Goede service, fijne medewerking, in verband met verkeerd advies van bol.com. Door van Assem prima en correct opgelost! Dank daarvoor. M.V.G. Dina Ras

Slecht

Nadat ik de schoenen betaald had en afgerekend krijg ik de volgende dag een mail met korting 20% op de gehele collectie. Daarnaast heeft het bezorgen en afleveren ook nog op het verkeerde adres een week geduurd.

een positieve ervaring!

Per computer heb ik de schoenen besteld. Ze zien er mooi uit, voldoen aan de verwachtingen. Ik heb nog een paar schoenen van dit merk, die zitten heerlijk, ik loop er prima op. Ik ga ervan uit dat ik met deze witte schoenen ook een positieve ervaring zal hebben.

Snelle bezorging. Schoenen waren te klein, dus retour gedaan. Het geld was weer snel terug op mijn rekening.

Mooie collectie, klantvriendelijk en goede service.

De dames schoenen collectie is variƫrend en voor elke gelegenheid een passende schoen te vinden. Service is goed, ook voor de website. In de winkels is de klantvriendelijkheid van de verkoopsters een stuk verbeterd. Kortom een prettige schoenenzaak met een mooie beleving.

Top winkel en personeel

Fijne winkel met super collectie schoenen en vriendelijk personeel

Prima service!

!

snelle service, vlotte terugbetaling bij terugzending en uitstekende klantendienst

snelle service, vlotte terugbetaling bij terugzending en uitstekende klantenservice

Geweldig!

Snelle levering en perfecte schoenen.

Hele snelle en nette aflevering, makkelijk om te betalen, hief niet inloggen of dergelijks

Heel erg tevreden

zeer goed. ook telefonisch goed overleg mogelijk

Problemen met de wijdte maat. Deze stond niet vermeld op de website. Telefonisch contact opgenomen, excuses gemaakt en kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling. Zeer snelle levering en afhandeling. Top!

Snel en goed geleverd

Duidelijk site en levering snel en goed

Prima webshop

vlotte levering, goed product

uitstekend en correct

zo heurt het, maar dat gebeurt vandaag aan de dag niet veel.

Heel goede levering

Altijd vriendelijke verkoopters, met goede adviezen,

Mooie schoenen alleen nooit meer via online

Van den Assem heeft mooie schoenen, helaas kwam mijn online bestelling later dan aangegeven. Kan ook door post NL komen. Na het retourneren, op 24 mei, bij de winkel hoorde ik dat ik een mail zou krijgen met verdere informatie. Aangezien ik geen telefoon bij me had vroeg ik om een bewijs. Dit kreeg ik na enkele keren vragen. In de bevestiging staat dat het geld binnen 5 werkdagen wordt geretourneerd. Na een mail met verzoek tot verdere informatie mbt het retourneren van het bedrag kreeg ik te horen dat er achterstand is en dat ze hopen begin volgende week mijn geld te retourneren. Vandaag is het 4 juni. Mooie schoenen alllen ik bestel nooit meer online bij jullie.

Alles verliep zoals afgesproken Had schoenen de volgende dag al in huis. Mooi verpakt ook

Binnen 1 dag mijn mooie sneakers binnen.

super snelle levering zoals altijd

Mooie Diadora sneakers voldoen geheel aan mijn wensen en zoals altijd bij Van der Assem een hele snelle levering. En een leuke aktie met de kortingen als je boven een bepaald bedrag besteed.

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel