Fijne winkel...super aardig personeel.

Professioneel en klantvriendelijk

Mooi overzichtelijke website mooie winkel ook trouwens, is niet mijn eerste keer dat ik hier schoenen bestel. Schoenen werden geleverd op de afgesproken dag netjes en goed verpakt.

Fijne webwinkel, goede kwaliteit.

Ik kijk met plezier uit naar mijn bestelling en vind dat er zorgvuldig aandacht aan besteed wordt, enige kanttekening is dat er plastic opvulling wordt gebruikt om het verschuiven van de dozen te voorkomen.

Top firma

Uggs besteld, volgende dag in huis. Instap was veel te klein, helaas terug moeten sturen. Binnen 2 dagen mijn betaalde bedrag retour. Echt keurig geregeld

Snelle reactie op vragen.

Zoals ik al hierboven meldde, snelle reactie op vragen. Wel was ik erg verbaasd toen ik naar de voorraad van een paar schoenen vroeg via de Whats App en hoorde dat deze niet meer op voorraad waren. Ik heb zelf de site gevolgd en de schoenen daar nog kunnen bestellen. Als ik er zelf niet zo opgelet zou hebben, had ik de schoenen nooit besteld, en dat vind ik toch jammer.

Prachtige uitgebreide collectie en altijd een super service

Van den Assem is mijn "go to" website en winkel als ik op zoek ben naar mooie, bijzondere schoenen (maar ook voor tassen en kleding). De collecties zijn altijd top, uitgebreid, voor ieder wat wils en kwalitatief uitstekend. De service van de medewerkers heb ik altijd als uitmuntend ervaren, zowel in de winkel als wanneer ik telefonisch contact zoek. Het is eigenlijk jammer dat ik 'maar' een 5 sterren score kan geven :-)

Netjes geleverd Alles klopte

Goede kwaliteit schoenen !

Snelle levering en keurig ingepakt ! Top

Ik word fijn geholpen Ruime keuze

Tevreden

Zeer tevreden met mijn aankoop

geweldig

Geweldige schoenen

Snelle levering en netjes verpakt. De schoenen zien er fantastisch uit en zitten lekker! Volledig leer dus goed ademend voor je voeten.

Snelle verzending en prima service!

Mooie schoenen voor een heel voordelig prijsje

Bijna 2 week wachten op levering

Na het bestellen van schoenen bijna 2 weken moeten wachten op levering. Daarnaast werd de verkeerde maat geleverd, bij contact werd aangegeven dat ze een eigen maattabel gebruiken en niet de maattabel van FvBommel die bij de schoenen staan..

TOP!

Snelle en goede levering van het bestelde artikel. Artikel komt overeen zoals omschreven op de website.

Vriendelijk personeel. Retour geen probleem.

3 paar schoenen online besteld. 1 paar in de winkel teruggebracht. Vriendelijk personeel. Geld snel terug.

Mooie collectie

Fijn behulpzaam personeel

Groot assortiment, snelle levering

Groot assortiment, veel keuze ook voor moeilijke voeten! En leuke bijpassende sokken gevonden, die maken het plaatje compleet te.

Fijne communicatie

Een mooie site met goede informatie over de producten. De schoenen die ik bestelde van de site vielen helaas tegen qua pasvorm. Het retourproces was makkelijk en verliep goed qua duidelijke communicatie over ontvangst etc. Ook snel het geld terug op de rekening. Complimenten!

Snelle en correcte service

Snelle correcte service en aflevering

Snelle levering en prima kwaliteit

Wat ik niet in de winkel kon vinden, vond ik bij van Assem op de website

Goede kwaliteit

Makkelijk en correct van bestelling tot retournering

Erg goed!

Mooie producten en snelle levering en makkelijk retour

Sneakers tailleren eerder klein. Nog net oké

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel