Bij Van den Assem heb ik goede ervaringen met mijn aankopen. Grote variatie schoenen, zitten goed. Duidelijke artikel omschrijving en snelle bezorging.

Jaren van goede service en kwaliteit

Al jaren vaste klant bij van Assem ,via online bestellen. Levering vlot en altijd op schema. Belangrijk ook toen 1x de levering bestond uit een beschadigde schoen was retour zenden geen probleem. De vooruitbetaling was ook zeer vlot en spoedig terug gestort.

Goede merken, fijne service

Kan niet better.

Alles gaat vlot.

Snelle bezorging en goede service

Ik had schoenen besteld, die bleken achteraf niet meer leverbaar, kreeg 10 % korting op volgende bestelling. Netjes

Aanbevelenswaardig

Alles prima.

Van Assem geeft goede service

Zat een vlek op bestelde schoenen, na telefonisch contact is per omgaande een ander paar opgestuurd, perfecte service

Zeer tevreden,

Top ervaring is bestellen bij Van de Assem.

Ruim assortiment. Overzichtelijk. Gemakkelijk om te bestellen.

Uitstekend!!

Ik ga graag naar de winkel en goede aanbiedingen.

Versturen pakket verkeerd, leggen schuld bij klant

Bij verzending heb ik de optie 'pakketpunt' aangegeven. Dit staat ook op mijn bevestiging. Mijn pakket is uiteindelijk geleverd naar het adres van het pakketpunt in plaats van het punt zelf, dus een verkeerde verzending. Daardoor al meer dan een week zoek, zonder enige positieve respons vanuit Van den Assem

zeer correct

top top

Kwaliteit en klantvriendelijkheid op 1!

Fijne winkel, mooie kwaliteit en goede service!

UGG gekocht

Netjes verpakt, snel verstuurd Goede Colestid voor heren met ruim aanbod.

Terugbetaling laat lang op zich wachten

Het bestellen is prima, en vlot alleen jammer dat de terugbetaling erg lang op zich laat wachten.

Alles top!

Hillergersberg Fijn personeel en gezellige winkel

Heel jammer dat de app niet meer werkt

Prima ervaren.

Alles is keurig geregeld, ook waren de schoenen iets ruim uitgevallen. Retourneren ging ook prima. En het geld kreeg ik ook zo snel mogelijk terug. Alles is keurig gegaan.

Mooie schoenen, ik had ze snel in huis

Goede service, twee paar besteld. Een paar terug gestuurd. Snel mijn geld terug!

Goede service en fantastische schoenen!

De bestelling wordt snel geleverd en wat een ruime keuze! Helemaal TOP!

Hele goede pasvorm voor mijn voetjes

Goede kwaliteit, leer en soepel

Mooie schoenen

Snelle levering en makkelijk retour ook

Snelle levering, makkelijk retourneren en fijne service.

Heb al meerdere keren schoenen besteld. Snelle levering en wanneer ze niet passen makkelijk retourneren en geld snel weer retour. Laatste keer waren Nubbiks te klein. Stond alleen nog 1 maat groter in winkel in Noordwijk. Te kleine schoenen kon ik daar inleveren en grotere maat daar gekocht. Geld stond binnen 3 dagen weer op mijn rekening van het te kleine paar schoenen. Fijn geregeld!

Top winkel

Een leuke winkel waar ik altijd kan slagen

Dalkruidbaan 158

2908 KC Capelle aan den ijssel