Goed, veilig, vertrouwd

Ik heb al eerder bij Van den Assem besteld. Gewoon een goede winkel, grote keuze, goede merken, goede kwaliteit en snelle levering. Nu de winkel nog terug in Breda, dat zou top zijn ;-)

Snelle en keurig verzorgde levering

Zie hierboven

Betrouwbare

Het is kwaliteit, keurige op tijd met verzenden. Ondanks in de drukke periode,.

Geweldig bedrijf

Prachtige schoenen voor concurerende prijzen. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Goede website, leuke aanbiedingen, veel keuze, snelle levering en keurig verpakt.

Gewoon top

Via een collega bij jullie terecht gekomen en schoenen besteld!! Topproduct en topservice

Snel en netjes geleverd

Altijd mooie schoenen, zorgvuldig verpakt en rap bezorgd. Ik heb niets meer te wensen.

geld retour

Nog steeds mijn geld niet retour gekregen?

Superstore

Uitstekende collectie en snelle service!

Prima serviceverlening mbt retourzending.

Mijn aankoop heb ik retour gezonden. De afhandeling hiervan is heel snel en efficiënt geregeld. Ook het aankoopbedrag heb ik snel retour ontvangen.

super

Bestelling op tijd bezorgt, pasvorm is prima mooie sneaker.

Gewoon prima

Snel verzonden

Snel verzonden 1 maat terug gestuurd geld ook snel terug top service mooie laarzen

Personeel is erg klant focused; vindt de juiste oplossing voor de klant.

Werd bij het terugbrengen van een artikel heel goed geholpen, snel, vriendelijk en effectief

gewoon goed

Mooie prijs, snel en en netjes geleverd.

Correct.

Correct.

Prima winkel.

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt.

Erg goed

Ten eerste een snelle levering, keurig verpakt ook. Mooie schoenen, Vega had ik besteld, zien er mooi uit, zitten lekker, dus die houd ik.

heel goed

snelle levering, goede service

Service met een hoofdletter S

Goede voorlichting en snelle verzending. Producten als voorgesteld. Met feestdagen kadoverpakking standaard zou mooi zijn.

Van Assem staat voor topkwaliteit voor een goede prijs en geweldige service.

Alleen maar goed.

Prima in alle opzichten

Vaker schoenen besteld . Snelle service . Zeer traveeën over alles . En een mooie collectie.

Snelle levering, ook retourzenden ging soepel

Goed!

Snelle levering!