Het Spa toilet voldoet prima

De bediening van het toilet is eenvoudig en overzichtelijk Het gebruik voldoet aan onze verwachtingen ( hygiënisch)

Prima contact , uitleg en plaatsing

Gewoon erg goed. Wel jammer dat het display niet verligt wordt. In mijn situatie heb ik niks aan het schermpje.

Probleemloze service

Ik ben heel blij met het apparaat. Na een kleine storing is dat opgelost. En dat is wat telt

Zou in iedere bejaarden toilet aanwezig moeten zijn

Zeer hygiënisch en geeft meer zelfstandigheid

Fijn

Even wennen.

Het is de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen!

Heel erg fijn, een schoon gevoel na de stoelgang en het bespaart veel toiletpapier!

Heel fijn gebruik van Spa toilet.

Wij hebben het Spa toilet ruim 12jaar. Onlangs was een reparatie noodzakelijk maar nu doet het systeem Het weer perfect.

Na 15 jaar weer een nieuwe

Die van ons was 15 jaar oud en was op. Binnen een kwartier een nieuwe en hopelijk voor de komende 15 jaar

Snel en betrouwbaar

Ik had een spatoilet van 9 jaar en die vertoonde kuren. Toen gebeld en een dag later was er een monteur die een nieuwe heeft geplaatst. Ik ben er heel tevreden over. Wil er niet meer zonder.

Werkt perfect.

Ik heb ook nog een ander onderdouchetoilet. Dit is wel een luxere uitvoering. Maar ben eigenlijk enthousiaster over Spatoilet. Overzichtelijke afstandsbediening met vele mogelijkheden. Doorstroomleiding voor verwarmd water is echt energiezuinig. Top onderdoucetoilet voor een betaalbare prijs.

Geweldig fijne toilet zitting met veel mogelijkheden

De enige puntjes vind ik iets minder maar niet echt storend zijn dat de zit opening iets groter had gemogen. En licht in de afstandbediening zou ook wel mogen.

Dit hadden wij tien jaar eerder moeten doen geweldig product

Een geweldig product zeker een aanrader

Super hulpmiddel

Totaal zelfvoorzienend indien de motoriek niet meer doet wat men wil. Geweldige uitvinding die ook nog eens zeer goed wordt gemonteerd

snel en correcte wijze van herstel

vriendelijk, snel en correct herstel.

Uitstekende service

Goede aansluiting en afwerking. De toilet bevalt de afgelopen 2 maanden uitstekend.

Zeer tevreden, jaren eerder moeten doen

Zeer goede service, super aardig personeel.

Vriendelijke en vakkundig .

Via kennisen gehoord over Spatoilet. Telefonisch informatie ingewonnen en een afspraak gemaakt. De installateur was stipt op tijd en was binnen twee uur klaar. De leidingen waren keurig weggewerkt en het systeem werd uitgebreid uitgelegd. Ook telefonische vragen nadien werden duidelijk beantwoord. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Werkt heel relaxed

Spaart een hoop gedoe uit met toilet papier

Goede verzorging

Iedere ochtend word ik heerlijk verzorg. Het werkt perfect.

OpTijdVolledig geleverd.

Communiceert gemakkelijk en aanpassing vlot ingevuld.

Prima installatie van mijn spatoilet

Alles in goed overleg en netjes gemonteerd Prettige samenwerking

Het went

Duurt lang voor het schoon is. Duurt nog langer voor het droog is. De bril is wat klein voor mij.

uitstekende wassing

goed instelbaar, betrouwbaar en prettige wassing

is prima

al vele jaren heb ik plezier van Spatoilet ideaal om te gebruiken geeft een fijn geeft een fijn fris gevoerl toe deze door ouderdom bezweken was, geen twijel wat er moest gebeuren meteen opgebeld en besteld ,Gauw geholpen prima service!

Fantastisch!

Ik heb jullie al een zeer positief bericht gestuurd. We genieten er elke dag van. Binnen 4 uur zonder breken en rommel maken was de klus klaar. We raden het iedereen aan in onze flat. Warme groet aan Jeffrey, de monteur. Paula en Peter Joon uit Rotterd

Schollenbrugstraat 10

1091 EZ Amsterdam