Goede communicatie. Snelle en professionele plaatsing.

Zo zou ik altijd geholpen willen worden!

Klantgerichte service, snelle levering, vriendelijke en kundige installateur, goede nazorg. In één woord: SUPER!

Duur; “MAAR BOVENVERWACHTING” Hadden we eerder moeten doen!!

Ik had diverse dokter en kliniek bezoeken en nare ervaringen kunnen voorkomen als we eerder tot aanschaf waren over gegaan, dit is een must voor iedere woning in Nederland. De eenvoud en snelheid van levering en plaatsing FANTASTISCH wij zijn ZEER TEVREDEN.

Prima product en uitstekende service !

Mijn 1e spatoilet vertoonde na 15 jaar (!) lichte mankementen. Na ruggespraak met de leverancier kreeg ik per omgaande een nieuw exemplaar toegezonden. Over vertrouwen gesproken: " De rekening komt later wel". Naast het uitgebreide programma met allerlei functies en keuzemogelijkheden wil ik m.n. vermelden dat het systeem met een handomdraai verwijderd en geplaatst kan worden. De schoonmaak is hierdoor een fluitje van een cent, wat de hygiëne bevorderd

Goede snelle service en een fijne verstandhouding

Als ik jullie vraag om een offerte gaan jullie vaak al dezelfde dag aan de slag en maken gelijk een afspraak met de klant. Ook de klanten zijn tot nu toe positief over jullie. Ook de afwikkeling, offerte, daarna factuur gaat vlot. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding van jullie producten goed.

Keurig netjes

Jammer dat het display niet verlicht is

Ik kan niet zonder

Ik heb deze 2x een boven en 1 beneden. In 1 woord geweldig. De service vind ik ook super. Wij als gezin hebben niks te klagen.

Geweldige ervaring

Na elk toiletbezoek voelt het alsof ik onder de douche vandaan kom, heerlijk fris.

Altijd een bidet gewent, in dit appartement niet. Nu een geweldige oplossing met Spatoilet

Een geweldig product

We waren in Singapore geweest en mijn vrouw had op de luchthaven Changi kennis gemaakt. Ze was er enthousiast over. Toen we thuis gekomen waren, nam ik de post door en ook het Magazine van de KBO Noord- en Zuid Holland. Daarin stond een advertentie van Spatoilet. De volgende stap werd snel gezet en ik kwam in contact met Spatoilet. Dat leidde ertoe dat een week later het Spatoilet was geïnstalleerd. Een zeer geavanceerd hulpmiddel om de toilethygiëne op een zeer hoog niveau te brengen. De monteur die het Spatoilet installeerde was ook zeer deskundig en voorkomend! Complimenten voor dit mooie product. We hopen er lang van te kunnen genieten.

aan de verwachtingen uitstekend voldaan

De verwachtingen zijn volkomen uit gekomen en de garantie heeft zich zelf bewezen deze is uitstekend

De levering en installatie werd uitgevoerd door een zeer positief ingestelde medewerker. Over het geheel is alles prima verlopen en het resultaat is uitstekend.

Ik heb afgelopen maand mijn 2de spatoilet laten installeren. De vorige heb ik 15 jaar gehad. Als er iets aan was , was het voor de firma geen enkel probleem. Met dank voor de fantastische service , kan ik iedereen aanbevelen er een aan te schaffen .

Geweldig en makkelijk mooi product

Werk heel goed, eerst even wennen en dat dat ga ik bijna niet gebruiken ( af en toe) maar gebruik hem nu altijd

Super goed , fijn en fris.

Fantastisch, echt zeer eenvoudig en goed werkend. Aanrader, jaren eerder moeten doen.

Uitstekend!!

Uitstekend , verder graag niet teveel onnodig vragen

Fijne ervaring voor eigen verzorging.

Heb na 3 weken nog geen algehele afstelling kunnen maken op mijn eigen lichaam. Ben nog steeds bezig de juiste afstellingen te zoeken om een zo goed mogelijke reiniging te krijgen.

luxe kwaliteit, prima service

luxe kwaliteit, prima service

Aangenaam

Ik vind het een uitkomst vanwegen mijn handicap. Als ik dit eerder had ervaren had ik het spatoilet eerder aangeschaft.

zeer tevreden

Een geweldige ervaring

Het spatoilet heb ik om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Ik gebruik het wash gedeelte twee maal per dag en blijf zo schoon. Het bidet programma ook regelmatig al moet ik hierbij veel wiebelen om het water daar te krijgen waar het moet zijn. Ik ben blij dat ik het spatoilet heb gekocht.

geweldig

wij had storing op ons spatoilet, is perfect gerepareerd veel dank aan deze geweldig firma. Mvg, R. Vasta

Hele fijne toilet goede service.

Werkt goed en goede service bij de installatie door ons zelf gedaan.

Alles dik in orde, maar helaas blijft de slang vanuit de het bedieningspaneel naar het spatoilet een een ontsiering van het geheel.

bijna zo goed als in Japan

De bediening is nog best ingewikkeld.

Schollenbrugstraat 10

1091 EZ Amsterdam