Pluspunten

snel levering producten altijd perfect zoals op foto

verzendbedrijf G.L.S is minder geven bestelling bij de buren af zonder goedkeuring.Buren geen probleem , maar geven datum op wanneer ik thuis ben, geven ze het nog af bij de buren terwijl ik thuis was ( is volgend mij ander koerier rijder ) normaal nooit problemen mee gehad

Pluspunten

uitstekende service

ik vind het goed zoals nu

Pluspunten

Sehr schneller Versand mit Sendungsnummer und man wurde über jeden Schritt informiert. Top Service! Zeer snelle verzending met verzendingsnummer en u werd geïnformeerd over elke stap. Top service!

Pluspunten

Eerlijke en nette service.

Ga vooral zo door

Pluspunten

ZEER HELDERE WEBPAGINA. ZEER GOEDE COMMUNICATIE RICHTING KLANT: SNEL EN DIRECT, MAAR VOORAL EERLIJK EN OPEN. DE KLANT EN ZIJN WENSEN STAAN ALTIJD CENTRAAL. LOSSEN SNEL KLEINE PROBLEMEN OP OF BIEDEN EEN ALTERNATIEF AAN. VEEL WAAR VOOR WEINIG!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great service, fast delivery. The goods were just like described in the net. Thanks!

Pluspunten

Cool :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede services en heel goede opvolging .

Misschien een betere controle op de kwaliteit van het produkt . Het zou bijkosten vermeiden .

Pluspunten

Top service en heel eerlijk overder de 2dehands spullen

Pluspunten

Betrouwbare firma, goederen die besteld zijn worden na betaling snel geleverd! Aanbevolen!

De prijzen politiek, sommige tweedehands hengels en werpmolens zijn duur.

Pluspunten

Snel geleverd .buiten gewoon netjes ingepakt super.ben er heel blij mee hengels zien er super uit .dank jullie wel hiervoor.

Pluspunten

bestelling geplaatst,lichte om schrijving van het product ,Hengel,licht beschadigd weinig van te zien of gezien,vind hem in zeer goede staat,levering verpakking perfect.mijn bevinding perfect,aan beveling JA

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

expédition rapide , bonne communication en anglais, produit conforme à ma commande.

Suggestions

traduction du site en français pour faciliter les achats avec la france.

Pluspunten

Aardige Sympathieke medewerkers, goede snelle service en goede garantie spullen, voorbeeld voor andere bedrijven.

Ik zou het zo snel niet weten.

Pluspunten

Duidelijke website, het door mij bestelde was van goede kwaliteit zoals aangegeven door cv fishing en snelle levering.

aanbod vergroten.

Pluspunten

Super service, vlotte levering. Goed bereikbaar via telefoon en mail.

Pluspunten

Duidelijk, snel en betrouwbaar.

Nvt

Pluspunten

Goede webshop met tevens goede tweedehands spullen,zeer aan te bevelen.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als je hengel koopt krijgt je ook geen (inclusief hosje)?! Let op diefen heb ik spullen voor bijna 300euro gekocht álles is stuk en werk niet goed !! Let op Let op mensen . 2de dag ik wacht op mijn geld ???!

Geen punten !!!!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leider noch keine Ware erhalten

Pluspunten

Pluspunten

Goede advies, denkt en werkt mee.

Pluspunten

Super service, heel vlug persoonlijk antwoord op mails en verzending naar België, dik in orde en heel zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Goede service, goed advies. Omruilen geen probleem. De tekst in de mail luide “wij willen graag dat onze klant tevreden aan de waterkant staat”, en dat is in mijn geval zeker het geval.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!