Pluspunten

geen problemen gehad, levering zoals afgesproken, besteld artikel was in orde, was in prima staat

vind juist de levering nogal duur uitvallen, levering kost meer dan artikel dat besteld was

Pluspunten

snel en betrouwbaar

verpakking kan nog iets beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website. goedkoop.

Iets betere kwaliteitscontrole van de spullen is aan te raden. van de 4 steuntjes die ik kocht konden er 2 zo de prullenbak in. Niet erg hoor de andere 2 waren prima. Al met al was het nog niet duur. Ik betaal liever iets meer als ik er zeker van kan zijn dat de spullen goed zijn.

Pluspunten

snelle levering en zoals het beschreven staat op de site is hoe het product er in de werkelijkheid ook uit ziet. Zelf een sonik tournos 8000 molen gekocht en ben heel tevreden over de levering en het 2e hand product

Niks meer aan doen!

Pluspunten

Snelle levering en verschillende betaalmogelijkheden.

Pluspunten

Snelle levering, ook al zijn de spullen 2e hands, verkeren nog in perfecte staat !

Pluspunten

top top doet wat het beloofd

Pluspunten

Great service could not fault anything

Pluspunten

Ook voor de kleine beurs wanneer je het niet nieuw kan aankopen, dit een aanrader is. Erg tevreden.

Geen verbeteringen, ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke beschrijving van producten op de site Voorraad op de site is up to date Zeer snelle levering Goede kwaliteit

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Ging alles prima und schnell, Probleme waren schnell behoben. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Ik ben al terugkerend klant en kan nogmaals bevestigen dat de info op de website over de staat van het materiaal volledig klopt. Ook ditmaal was de hengel in een "bombproof" koker verstuurt.

Pluspunten

Super, Snel geleverd goede prijs, mooi product. Fijn dat er nog winkels/webshops zijn die kwalitatief goede 2dehandsproducten aannemem en aanbieden.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Quick shipping and nice product

Pluspunten

alles in orde

Pluspunten

Glasheldere webpagina Duidelijke, snelle, concrete en eerlijke communicatie Veel waarde voor weinig

Pluspunten

Goed product en snelle levering. Product ook netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle \ prima afhandeling , je wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling. Spullen worden goed verpakt. Eerlijk wat betreft de verkochte spullen, men maakt het niet mooier dan het is. Ik heb al meerdere vis spullen gekocht en kan nog geen minpunten achterhalen.

Kan gewoon niets bedenken.

Pluspunten

snelle levering, object beschrijving goed

geen, voor mij ok

Pluspunten

Goede service, duidelijk

N.v.t.

Pluspunten

Goede prijs, prima service!

Pluspunten

Ik moet het nog uitpakken

Ik zou het niet weten nog

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!