3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ware wie beschrieben, schneller Versand , klasse Komunikation , super Preis . Alles in allem ein super Shop den ich weiterempfelen kann .

Pluspunten

Doen wat je zegt

Zou t niet weten

Pluspunten

Als je belt word je correct te woord gestaan. De producten worden eerst na gekeken en bij een bestelling voor 15.00 uur de volgende dag keurig verpakt in huis …

Pluspunten

Betrouwbaar en doen wat ze beloven

Beter PostNL dan GLS maar dat is een hoger management beslissing

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Excellent service. Easy to use website and prompt delivery. Would definitely use again.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als je wat verkoopt moet je wel alle gebreken kenbaar maken de staat waar het gene in verkeerd verkomt terleurstelling voor je geld

Pluspunten

Snelle levering, leuke spullen voor schappelijke prijs.

Pluspunten

Goed advies..snelle afhandeling...keurig op de hoogte gehouden met verzending etc..halen je het vel niet over de oren..zeer tevreden over

Tot op heden geen enkele

Nvt

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Vlotte levering en een zeer goede prijs

Pluspunten

Het gaat snel als probleem,kan altijd bellen de ver pakking was goed doe zo verder Yves Pattyn

Pluspunten

Alles super ! schnell, freundliche Kommunikation, besser geht es nicht !

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Pluspunten

Gebeld over nadere informatie over een product. Goed en netjes te woord gestaan. Product gekocht. Snelle en goede levering.

Pluspunten

Zeer goede en snelle levering, de bestelde hengel zou gebruikt maar "in uitstekende staat zijn" maar is mi. nóg beter en haast niet gebruikt. Snelle levering, en na telefonisch contact kan ik melden dat ook dat zeer prettig verliep. De zending van de hengel was een "bomb-proof" koker, die spullen komen echt wel onbeschadigd aan. Kortom, een aanrader en zeker een vaste leverancier voor mij in de toekomst!

Pluspunten

Had een aantal hengelkokers besteld en deze zijn samen gevoegd tot één palet dus lage verzendkosten Top geregeld

Pluspunten

Hengel was niet wat ik wilde. Zonder probleem ingeruild. Snelle service!

Pluspunten

De levering liet even op zich wachten maar daarvan werd ik direct op de hoogte gesteld. De informatie was goed en het product werd in een zeer stevige koker opgestuurd, ik denk zelfs tankproof. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

goede verhouding prijs/kwaliteit - prima dienstverlening

Pluspunten

TOP

Nope

Pluspunten

Very good seller !!

Pluspunten

goede kwaliteit klantvriendelyk naar de klant

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!