Pluspunten

-Zeer snelle levering -Goed ingepakt bij verzending tegen schade -Degelijk materiaal ook het 2 de handsartikel was nog in perfecte staat en niet duur

-De 8euro kosten voor pay pal betaling is overdreven en denk zelf da het ni meer mag van pay pal om extra te vragen‼️ - geen standard beschermzakje voor de vaste stok

Pluspunten

ondanks dat een verkeerd artikel geleverd werd. Hebben ze het nejes opgelost en kosteloos het goede product op gestuurd.

Pluspunten

Veel spullen die andere niet meer hebben, goedkoop, snelle levering, zeer goed verpakt!! Kortom, totaal niets op aan te merken.

Geen!!

Pluspunten

Met de hand gemaakte Casting Corner hengel uitgepakt. Prachtig afgebouwd, zoals omschreven op de site. Ik ben er erg content over.

De bezorging via GLS laat te wensen over.

Pluspunten

goede producten goede prijs

Pluspunten

goede correcte levering plus behandeling

geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering een vlotte communicatie en goede afhandeling.

Geen, vooral doorgaan zo

Pluspunten

Aantrekkelijk overzicht van het 2e hands aangeboden materiaal (ik kan alleen over molens praten). Serieuze reactie op vragen. Zeer snelle en secure afhandeling van de verzendprocedure.

Pluspunten

Goede service en goede verhouding prijs/kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Wordt steeds beter,kwaliteits controle ok

Pluspunten

deskundig, vlotte service

Pluspunten

Duidelijk geregeld gezien versturen en volgen van het pakket, eerste bestelling bij cv fishing maar ben een tevreden klant ;)

Pluspunten

Great service items better than described posted to the UK and arrived in 3 days very well packaged I would definitely use again

I cannot see any way to improve your service it's excellent

Pluspunten

Mijn bestelling had ik snel in huis, super.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle beantwoording van email, nette voorwaarden, eerlijke informatie

Pluspunten

Geweldig service Snelle levering Eerlijke producht informatie BEN EN BLIJF EEN TROUWE KLANT AANRADER VOOR IEDER VISLIEF HEBBER

GA ZO DOOR

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, eerlijk, behulpzaam aan telefoon.

wijze van achteraf betaling op home page kan duidelijker

Pluspunten

Snelheid en duidelijkheid van gekochte artikelen. Tevens het aanbod en de prijs zijn prima in orde

Pluspunten

Snel netjes verzorgd.

Pluspunten

Ruim aanbod. Snelle levering. Goede producten. Goede service.

Kan ik even niet bedenken.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen. Zowel nieuw als tweedehands. Ook een prima klantenservice.

Bedankt voor de reactie. Ik heb de foto's gezien. Echter kon ik niet precies zien wat er aan spullen in zat. De rooklucht probeer ik er uit te krijgen door de tassen buiten te luchten, daar kom ik wel overheen.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!