Pluspunten

Wat op de website staat is ook beschikbaar en dat is bij veel bedrijven niet daar staan dingen wel op maar zijn niet te bestellen of hebben lange levertijd

Pluspunten

GOEDE SERVICE CORRECTE EN SNELLE LEVERING EERLIJK HEID STAAT BOVEN AAN BIJ IEDER EEN AAN TE BEVELEN HOUDEN ZO

Pluspunten

Gevarieerd assortiment, bijna altijd prima prijzen en de indicatie van de staat waarin een product verkeert is vaak goed. Service op maat is er ook nog, dus ik ben erg tevreden. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Sommige spullen, met name oudere hengels, vind ik soms wel wat hoog geprijsd. Dit zou een beetje scherper kunnen.

Pluspunten

snelle en goeie levering

niks

Pluspunten

Snelle transactie en direct antwoord op je vragen.

- Tweedehands artikels wijken soms af qua staat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Degelijke verhouding prijs/kwaliteit. Producten zijn steeds in orde.

Al voor de 4de keer onvolledige levering gehad. Wordt wel steeds vlug in orde gebracht, maar is wel vervelend omdat je ook voor de nalevering steeds moet thuisblijven.

Pluspunten

super service! Heel makkelijk bereikbaar via mail en telefoon. Direct duidelijk antwoord op al men vragen. Levering was ook 100% in orde. Binnen de aangegeven levertermijn stond het pakket aan men deur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de ontvangst van het product was niet goed, maar na contact te hebben opgenomen met het bedrijf is er onmiddellijk werk van gemaakt en alles is helemaal naar tevredenheid opgelost, dus ik zou dit bedrijf zeker aanraden, vhet is fijn om te weten dat mocht er iets fout gaan dit goed opgelost wordt, onddanks in dit geval de afstand (nederland-spanje)

de hengel was verkeerd ingepakt, de 'ringen pasten niet dus zijn er geforceerd doorgeduwd en hierdoor helemaal verbogen en dus onbruikbaar, ik zal er nu proberen achter te komen wat hieraan gedaan kan worden en met wie ik contact op moet nemen.ik heb 72€ verzendkosten betaald en zou dus dacht ik wel aan mogen nemen dat een product dat toch best wel kwetsbaar is zodanig ingepakt wordt.

Pluspunten

Goede site. Netjes geleverd.

Iets duidelijk naar de klant zijn als het product niet op voorraad is. Dit voorkomt een hoop vraagtekens bij de klant.

4 stars: good service, well treated

Positive

Good price and service

Suggestions

Better packaging needed . My lure was very poorly packed , no protection

Pluspunten

in een woord klasse

geen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Vintage materiaal in goede staat!

Pluspunten

correcte invulling van de verwachtingen van de koper

verzendingskosten zijn aan de zeer hoge kant, teveel zou worden teruggegeven/teruggestort...??? niets van gemerkt

Pluspunten

Pluspunten

Producten zijn netjes zo goed als nieuw.

Verbeteren door klikken van de advertentie naar de website

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Altijd perfecte service, duidelijke omschrijvingen bij artikelen inclusief 2e hands. Nooit geen klachten

Een bedrijf in nederland beginnen....

Pluspunten

Bestelling gedaan van visnet en steel. Deze de volgende dag in goede condities ontvangen zeer snelle en juiste levering.

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!