Pluspunten

Geweldige service. Eerste bestelling moeten annuleren. Binnen no time geregeld. Alle vragen tijdig beantwoord. Absoluut klantvriendelijk. Bestelde artikelen zeer goed ingepakt en snel ontvangen.

Pluspunten

Levering snel en volgens afspraak.

Pluspunten

Supersnelle levering en zeer goede customer support. Problemen met de levering werden zeer goed opgepakt en direct geregeld. Als ik weer wat nodig heb, ga ik zeer zeker kijken of ze hebben wat ik zoek.

Pluspunten

GEEN GLS als pakketdienst gebruiken!!

Pluspunten

snelle levering , goede prijzen.

geen track-and-trace door brievenpost

Pluspunten

Snelle goede service. Goede berichtgeving. Had al eerder besteld,maar zal dat zeker in de toekomst blijven doen.

Pluspunten

snelle afwikkeling

Pluspunten

Service en bediening. Mail wordt correct afgehandeld, bestelling wordt correct uitgevoerd. Begrip voor storing van ING, spulletjes netjes binnen gekregen. Dit beoordelingsformulier geeft aan dat CV Fishing de klant serieus neemt.Ik raad dit bedrijf aan. Mijn oordeel: *****

Ga zo door!

Pluspunten

Object beter dan omschreven! Helemaal tevreden.

Pluspunten

Top!! eerst even gebeld en vriendelijk te woord gestaan dus woensdag hengel plus molen en lijn besteld en donderdag bezorgd om 10:00. Hengel goed verpakt(en de rest ook) ,spullen zien er top uit. ik ga hier zeker vaker bestellen........

Geen tot nu toe.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. snelle levering. en bereid om iets extra te doen.

Pluspunten

ze zijn goed bereikbaar snelle en goede aflevering mooi assortiment karperspullen website komt betrouwbaar over

Géén

Pluspunten

Snelle verzending en mooie prijzen.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit. Veel krasjes, betekent voor mij niet dat complete blanke lak weg is. Maar dat is een risico die je neemt bijster verturen

Pluspunten

Snelle levering,goede service .

Geen .

Pluspunten

Razende snel is bestelling binnen gekomen

Pluspunten

Snelle reactie op de mail

Pluspunten

Nadat ik de bestelling thuis ontvangen had bleek er een product niet in orde te zijn. Na contact, het geld voor dat produkt terug gekregen maar over de rest van de produkten zeer tevreden en erg scherp geprijsd!!

Geen tips. Super site

Pluspunten

Schnell und Sicher

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was mijn eerste bestelling maar alles is zoals afgesproken verlopen. Ook het contact met cv fishing verliep heel soepel en kreeg zelf op zondag via mail een antwoord op een vraag. Dus erg positief.

Pluspunten

Verzending goed , alleen helaas leveren ze niet in het weekend. Hengel was goed verpakt , en de eigenaar een zeer vriendelijke man

Helaas is de hengel die ik aangeschaft heb totaal niet geschikt . Veelste strak voor een dropshot ,had er even Bin kunnen staan al met al toch een voldoende

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldige service prima afspraak te maken en je kunt er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes verzorgt wordt. Gr. Koos

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over CV Fishing

CV Fishing is gespecialiseerd in de inkoop, inruil en verkoop van nieuwe & tweedehands producten. Hier lees je wat onze klanten van ons vinden en met trots worden we al jaren met ruim een 9 gewaardeerd. Klachten, vragen of opmerkingen worden altijd direct opgepakt. Ben jij ook zo blij met onze producten en service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op!