Pluspunten

Mooie, duurzame producten die heerlijk zijn voor je lichaam, wat een weldaad!!

Het enige verbeterpunt is de bezorgdienst.. Ze zetten mijn pakje voor de voordeur... Na 6 uur lag het er gelukkig nog, maar dit mag de bezorgdienst nooit zo doen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

is prima

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Pakketjes kwam in perfecte staat binnen enkele dagen Precies zoals het moet

Wel erg veel verpakkingsmateriaal

Pluspunten

Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Regelmatig kortingen, vergeleken bij andere webshops.

• Personeel

Pluspunten

Snel en keurig verpakt, met altijd een leuke attentie

Ga zo door zou ik alleen zeggen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, leuk verpakt. Met een paar proefzakjes en thee om te proberen. En Lakshmi is natuurlijk een geweldig merk. Wel kostbaar... maar misschien geniet je er dan extra van.

Ik kreeg nu monstertjes van dezelfde crème als die ik besteld had. Misschien is het een idee om een proefje van een ander product (uit dezelfde lijn) erbij te doen? Niet alle producten uit de catalogus staan in de webshop, is er een mogelijkheid om die ook te kunnen te bestellen? (met langere levertijd)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

+ Super snelle verwerking en levering vd bestelling + Extra proef-samples bij de levering + Professionele uitstraling

Pluspunten

Vlotte afhandeling

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Deze webshop biedt duidelijke informatie over producten die niet alleen van goede kwaliteit zijn en bijdragen aan je gezondheid, maar waarvan je ook kunt genieten. Alleen al de geur van zo'n creme bijvoorbeeld....mmmmmm!. De producten werden bovendien snel verzonden, met een extraatje erbij.

De webshob had mijn voorgaande bestelling onthouden en die verscheen op de bestelling die ik wilde plaatsen. Gelukkig zag ik het en kan die producten dus verwijderen, maar als je gehaast bent (moet je niet zijn, maar goed, het gebeurt) zou je dus iets kunnen bestellen wat je op dat moment niet nodig hebt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Direkt contact. Snelle reactie op vragen c.q. contact via mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten. Overzichtelijke, mooie website. Heldere communicatie.

Ik mis al een tijdje de Pitta massageolie 125 ml op jullie website. Ik heb hem nu nog niet nodig, maar het viel mij op dat de overige dosha's wel verkrijgbaar zijn en Pitta dus al geruime tijd niet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overzichtelijke website. En een zeer vlotte bestelling tot levering tijd. Ontzettend fijne producten. En netjes ingepakt met wat extra info folders en een klein presentje. Erg fijn!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Keurig verpakt en snel geleverd

Indien bij opmerkingen iets belangrijks staat betreft de bezorging hier graag op letten.

Goorsestraat 49

7496 AC Hengevelde

Over Lakshmi Webshop

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 30 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.