Pluspunten

Vriendelijke vlotte correcte afhandeling van bestwllingen

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bestelling netjes en snel geleverd en leuk verpakt

Pluspunten

Nadat 1 product niet geleverd bleek, werd er direct een nalevering geregeld. Klasse!

• Personeel

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt en goed op de hoogte gehouden van de bestel- en leverstatus.

Er zaten plastic chips in het pakje als beschermingsmiddel, die zijn dacht ik nogal belastend voor het milieu. Als het milieuvriendelijke chips zijn, want die bestaan natuurlijk ook, zou dat op de verzendbon vermeld kunnen worden (ter geruststelling, zeg maar :-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De twee producten die ik heb besteld, werden binnen twee dagen bezorgd en het geheel zag er leuk verzorgd uit met een paar kleine extra's om uit te proberen. De producten zijn me ooit door Sylvia Lotte zelf aanbevolen en ik gebruik ze nog steeds.

nvt

Pluspunten

snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering,maar helaas 1 verkeerde levering.Werd echter snel hersteld.Ik wacht nog op een retoursticker zodat ik het verkeerde artikel retour kan sturen.

Pluspunten

Duidelijke website, heldere en goede communicatie met de medewerker(s). Leuk dat er enkele proefmonsters bij je bestelling inzitten.

Geen. Maar puur marketingtechnisch; wellicht wat actiever worden op de Facebookpagina.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

hartelijk dank voor de snelle levering. Omdat ik wist wat ik wilde bestellen had ik deze keer geen kennis en vakmanschap nodig van de webshop. Deze heb ik positief ervaren in Hengevelde.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Woensdag besteld Donderdag bezorgd.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van bestelling. Keurig verpakt. Vriendelijk contact.

N.v.t.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Deze mensen weten gewoon heel goed waar ze mee bezig zijn, wat ze doen en waarom. Voor de klant en zijn/haar welzijn. Daarnaast zeet servicegericht en vriendelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Terugkoppeling dat levering iets later dan gebruikelijk zou plaats vinden. Maar nog steeds snel.

Pluspunten

Mooi pruduct, goed verpakt en snel afgeleverd. Kan dus niet beter

Duurde wat lang voordat link functioneerde naar track & trace.

Pluspunten

Duidelijke webshop, betrouwbaar en meestal snel met verzenden.

Pluspunten

Snelle levering/mooi product

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Advies was prima. Bestelling is op afgesproken tijdstip afgeleverd met leuke attenties. Haar- en huidverzorgingsproducten: is een weldaad, gewoonweg kwaliteit.

Hair Plus afbeelding ziet er op de website anders uit.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering, zelfs op zaterdag. Ook zeer aangenaam zijn de kadootjes die zijn toegevoegd, namelijk de thee zakjes.

Goorsestraat 49

7496 AC Hengevelde

Over Lakshmi Webshop

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 30 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.