Ik ben zeer tevreden over de goede informatie en dienstverlening over de reparatie. Ik heb nu een leen apparaat tot de reparatie voltooid is
Er was een probleem met de wasmachine, en dit is keurig aangepakt! Uitgebreid gezocht, gekeken of het ter plaatse opgelost kon worden en zonder morren een vervangende machine tijdens de reparatie. En twee super aardige monteurs. Oprecht heel blij mee!
Beste Rob, Bedankt voor de uitstekende review. Daar zijn we blij mee. Team Customer Care van Skala
Ik betaal al bijna 5 jaar abonnement en huur ik een tv ik ging mijn tv aan de kijk site draaien opeens kwamen een een streep op scherm en na de onderzoek Blijk dat de televisie totaal los is en ik moet 600 euro nu betalen voor niks zonder uitleg zeggen ze dat ik moet betalen onzin een tv die door alleen een beetje aan de kant te draaien zit er gelijk een schade op en gelijk totaallos is vindt ik dan dat ik per maand iets van ongeveer 85 euro voor een ingehuurde tv die met een lage kwaliteit en voor een refurbished en lage kwalit scherm ik ben in bezwaar gegaan ik ga zeker een advocaat nemen als ik niet betaald hun uit kom
Beste Nila, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
De heren waren erg vriendelijk,en hebben er alles aan gedaan om het probleem op te lossen,ze zijn er best wel een tijdje mee bezig geweest,ze waren heel gedreven om het probleem op te lossen,en konden zich ook heel goed voorstellen dat het mij niet lukte, aangezien het voor hen ook een uitdaging bleek te zijn.
Beste Peter, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zeer korte reactie tijd.
Beste Fred, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Is heel fijn dat de mannen zelf de tv afkoppelen en de nieuwe ophangen en installeren en gebruiksklaar maken. Niets is teveel en heel vriendelijk Ben hier altijd heel blij mee,en vertel dat ook altijd tegen iedereen
Beste Marco, Met positieve mond op mond reclame zijn we altijd blij. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Fijne mensen netjes en de klus zo geklaard
Beste Ans, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Alles perfect geinstalleerd door twee jonge kundige monteurs.
Beste Henk, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Vriendelijk goede uitleg
Beste Marga, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke en behulpzaam collegas en vriendelijk
Beste Jolanda, Bedankt voor de uitstekende review. We wensen u veel plezier met de TV en Soundbar. Team Customer Care van Skala
ik huur al jaren bij skala ,van de week waren ze bij mij [ hele vriendelijke mederwerkers die aan me deur stond top hoor ga zo door
Beste Anita, Bedankt voor de uitstekende review. Goed te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
I am very happy to use your web site your service is very good
Dear Ali Hamza, Thank you for the excellent review. Skala Customer Care Team
Altijd goede service ben al heel wat jaren klant!
Beste Natascha, Fijn te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de positieve review. Team Customer Care van Skala
Goede service oude tv was defect , reserve tv gebracht en oude wordt hersteld , nette monteurs en vriendelijk.
Beste Martin, Bedankt voor de uitstekende review, daar zijn we blij mee. Team Customer Care van Skala
Helaas niet volledige installatie. Tussenstuk kon niet worden bevestigd maar blijkt gewoon te passen. Jammer
Beste Deena, Jammer te lezen dat de installatie van de wasmachine niet naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Desondanks bedankt voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Goede snelle service
Beste Familie Tesselaar, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
zeer goede ervaring en simpatieke medewerkers
Beste Familie Lagerweij, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Een helle goede service
Beste Bianca, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Super vriendelijke mannen. Wasmachine netjes in de badkamer gezet en aangesloten. Daarna alle tijd genomen om mij alles uit te leggen.
Beste Mariska, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Klantvriendelijk duidelijk klantgericht
Beste Wim, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat de storing naar tevredenheid is opgelost. Team Customer Care van Skala
Goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Beste Familie Liet-Kersten, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zeer goede service en lief personeel
Beste Annemaria, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Geduldig en heel professioneel.. Legde me alles goed uit!
Beste Fiorella, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik ben zeer tevreden ben al jaren klant en nu met nieuwe tv weer geweldig en goed in orde gebracht door de bezorgers dank u wel gr mjs pantens
Beste Martine, Goed te lezen dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
de mensen pakken snel de problemen op en werken super professioneel aan een oplossing. SUPER!!!!!!
Beste Bastiaan, Bedankt voor de uitstekende review. Daar zijn we blij mee. Team Customer Care van Skala