Zeer aardig en heel goed alles uitleggen en plaatsen

Geen uitleg, en geen Windows

De heren waren een ruim uur te laat, waren wel vriendelijk, maar vorige keer was er iemand die mij hielp met installatie, nu geen sprake van, jammer.

Iets minder

Ik had het zo fijn gevonden als het product even uit gelegt werdt de gene wist niet hoe snel hij weg moesten wezen niet netjes

Lg tv omgeruild voor de Samsung zeer netjes gebracht en geïnstalleerd,vriendelijke bezorgers van elbeco ben blij met deze Samsung

ik heb een wasmachine gehuurd bij skala en een laptop ook en en ben heel tevreden

vriendelijk geholpen

ben al ruim 30 jaar klant nooit geen problemen gehad

super

zeer goed

Top service, kwamen precies op de afgesproken tijd, alles netjes uitgepakt en geïnstalleerd en de oude tv weer meegenomen. Echt een aanrader.

Goede jongens die hem hebben geplaatst

Was goed geregeld alles goede jongens netjes waren ze had ook gehoopt op een gratis pannenzet

monteur was heel behulpzaam.

Super service

Probleem is snel en netjes op gelost

Top jongens vriendelijk en heel behulpzaam vroegen gelijk heeft u een oude droger nemen wij gelijk mee daarom een 10 ben al lang bij jullie klant en ik zeg gewoon top service niet omdat het moet maar omdat het kan top product heel blij mee

wastop

top

Uw monteurs waren bijzonder vriendelijk en deskundig

Deze personen beslist houden ze zijn goud waard

Goede service aardige mensen

Snelle en professionele levering en service

Een goede ervaring

Hele goede service

Droger was kapot, kwam gelijk ter vervanging met een andere droger aan zodat je niet zonder zit. Perfect geregeld

Vriendelijke mensen, echt waar!!! Alleen 1 dingetje, mijn oude droger en wasmachine zijn meegenomen, maar ben er achter gekomen dateert nog wasgoed in de droogtrommel zit. Is er een mogelijkheid dat dit weer bij mij komt haaha.

Top een professionele

alles naar perfectie , top gedaan

zeer vriendelijke medewerker en vakkundig

zeer vriendelijke man en zeer vakkundig, probleem met mijn droger heeft hij netjes opgelost.

Goede vriendelijke service

Goeie service

Snel en vakkundig advies

Altijd goede service

Ben al veertien jaar klant en heb altijd goede service genoten

Is goed gegaan

Het is allemaal prima en snel gegaan

Nette mensen die er waren en een goede service