prettige ervaring

medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam,legde alles goed uit zodat ik het ook snapte

mijn ervaring is goed reageren snel

Gewoon slecht

Rubber koelkast kapot doorgegeven komen er monteurs met een leen koelkast ipv een nieuwe rubber . Nu ben ik verplicht om nog een x thuis te blijven voor de monteurs om een rubber te plaatsen

medeweker heeft mij goed geholpen

n.v.t

Geweldige service

Geweldige service en kwaliteit staan altijd voorop

Elbuco enorme asociale mannen

Het begon bij binnenkomst tegen me schoonzoon, heb jou moeder koffie, waarop mijn schoonzoon antwoord denk het wel, zei de man nou lekker koffie dus!! Toen was het ook zo dat meneer mijn hond zodanig een douw heeft gegeven dat hij met zijn zij tegen de muur op botste en liep toen heel arrogant naar buiten om vervolgens met de koffie een sigaret te roken, daar kwam bij dat hij heel vaag naar mijn scootmobiel keek en in mijn huis keek hij steeds rond.. meneer was zeer arrogant over de stroomaansluiting wan dat hoorde volgens hem niet daar !! Toen kwam er nog eens bij dat ze met hun schroevendraaier in me stopcontact hebben lopen porren, waardoor ik dus extra kosten moest maken van een elektricien. Oja als laatst ze praten de hele tijd in hun eigen taal, en zeer slecht nl naar mijn schoonzoon, ze hadden ook Engels kunnen praten maar zelfs dat wouden de heren niet. Dus met de mannen van Elbuco sorry mega slecht

Vriendelijke mensen en top service Vooral meneer dunnewind altijd zeer vriendelijk En mevrouw van emden ook altijd begrip voor mensen Top team

Heel goed gedaan op

Heel goed en heel vriendelijk ze hebben het goed gedaan

Geweldig!

Super fijn! Goed geholpen, altijd zijn die 2 mannen vrolijk en sociaal. Helpen je altijd goed , doen wat de klant vraagt , altijd vriendelijk en heel erg netjes. Leuk om mee om te gaan. Houden van een grapje en doen hun werk uitstekend en leggen je alles goed uit en vragen aan het einde of het goed is en of er nog vragen zijn ect.

Ben al meer dan 40 jaar klant

Als ik meer dan 40 jaar klant ben heb ik alle vertrouwen in skala

Begripvol en deskundig, zeer aardig. Zeer vlot geregeld.

Zeer goed geluisterd naar mijn verhaal,daarna zeer vlot geregeld en alles bijzonder aardig in orde gebracht, daarvoor mijn dank

goede service

Snelle service ..

Laptop top had mankementen direct opgelost .. 4 dgn alles opgelost

Uistekend

Had een probleem met tv gebeld zelfde dag opgelost volgende dag leen toestel geweldig

goede service

uitstekend

goed behandeld, goed overleg, en een goede afhandeling.

Gewoon goed

Wordt goed geholpen

Aardige mensen

Ze namen echt de tijd om alles na te kijken

Correct opgelost

Zoals altijd snel gereageerd en ook snel opgelost.

Niet oke

Vriendelijke mannen. Niet te verstaan en wat ze aan de droger hebben gedaan is 1,5 maand geleden ook gedaan. Het werkt niet. Ben nu weer afgescheept met hetzelfde wat ik dusnu ook weer een maand al doe en wat geen resultaten opleverd. Ben nu al zo lang bij jullie organisatie maar vind dit niet kunnen. Zit elke dag met een nattevloer . Graag oplossing. Gr. Tiny Chaudron. Leiden

Dit keer slecht

Was slecht dit keer.ze hadden geen idee hoe een laptop te instaleren.achteraf is de windows nog steeds niet geactiveert.plus het wsten marokasnse mannen waarvan de jongen nederlands sprak maar de oudere die ook geen @ kon vinden enkel marokaans.ik verwacht dat als je hier werkt ook de taal ken,moeten wij ook als we in het buitenland werken.ze kunnen ook over mij lullen terwijl ik het niet spreek.ook wilde de oudere man mijn wachtwoord.vind ik ongehoord.de man die we altijd hadden uit algarijen was top.dus ben niet blij en en windows 11 moet nog steeds geinstaleerd worden.

Niet goed

Ze hadden de wasmachine niet waterpas gezet met als gevolg dat die hard ging wandelen deur kapot van de bergruimte want de droger viel er af, staat nog niet goed krijg het alleen niet voor elkaar.

Vind raar dat ik niet meteen een andere kreeg maar tijdelijk

Wel betalen voor de huur en niet dezelfde terug maar nood model

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel