Ik huur ni al jaren en zal zekers nog jaren gaan doen
Goed geholpen
Had problemen met de tv en naar tevredenheid opgelost
Beste Sandra, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Wederom zelfde instalateurs,blij mee!!! Ze zijn heel vriendelijk en proffesioneel. Na afloop hebben ze lekker weer een blikje drinken voor onderweg meegekregen. Topmannen
Beste Familie Spoor, Bedankt voor de uitstekende review. Leuk te lezen dat u goed voor mannen zorgt ;-) Team Customer Care van Skala
Zeer positief fijne mensen
Beste Hans, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Het product kwam later aan dan de afgesproken tijd maar ik werd netjes telefonisch op de hoogte gehouden waar de chauffeur zich bevond en wanneer ze er zouden zijn. Vervolgens werd alles netjes naar binnen gebracht en geïnstalleerd.
Beste Toine, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke mensen
Beste Tettje, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zeer sympathieke mannen
Beste Jos, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Al mijn derde tv die van skala heb,geweldige service en mooie producten.
Beste Marvin, Bedankt voor de uitstekende review. Goed te lezen dat u nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
...goed service en uitleg
Beste Marcel, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Petra, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Netjes op de plek gezet en aangesloten met een goede uitleg. Vriendelijke bezorgers.
Beste Bianca, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Afspraak wat in het contract staat dat je binnen 48 uur het apparaat gemaakt of geruild voor een nieuwe heb wordt niet nagekomen je moet minstens 4 weken wachten voor er een keer iemand komt als het apparaat mee moet voor reparatie komt het beschadigt terug
Beste Angela, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Heb tv en PlayStation laten bezorgen Werd allemaal geïnstalleerd door vriendelijke bezorgers Alles netjes opgeruimd etc Raad t zeker aan
Beste Patricia, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
ben zeer tevreden over de klantenservice en de houding van de monteur. Vanaf het eerste moment waren ze vriendelijk, behulpzaam en snel. De monteur kwam op tijd, was beleefd en beantwoordde al mijn vragen met geduld. Zijn uitstraling was netjes en professioneel, en het was duidelijk dat hij zijn werk serieus neemt. Over het geheel genomen was het een zeer positieve ervaring. Ik kan het iedereen aanraden!
Beste Gergő, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ik ben heel erg tevreden al 5 jaar.Heb net een nieuwe wasmachine en droger .Zijn erg vriendelijk de bezorgers als ook de mensen aan de telefoon.Ik kan het iedereen aanraden
Beste Yvonne, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
tv netjes bezorgt en geïnstalleerd
Beste Annelies, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Goed geholpen, maar na 2 x was droger aan te hebben gezet nog niet helemaal droog
Beste Wim, Als het goed is zijn ze hier vorige week voor langs geweest en zou de wasdroger inmiddels naar behoren moeten werken. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Prima geholpen
Beste Nonica, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Slecht wasdroger niet goed maar hoor niets
Beste Nolda, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
Ik ben zeer tevreden over de goede informatie en dienstverlening over de reparatie. Ik heb nu een leen apparaat tot de reparatie voltooid is
Beste Lucretia, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Er was een probleem met de wasmachine, en dit is keurig aangepakt! Uitgebreid gezocht, gekeken of het ter plaatse opgelost kon worden en zonder morren een vervangende machine tijdens de reparatie. En twee super aardige monteurs. Oprecht heel blij mee!
Beste Rob, Bedankt voor de uitstekende review. Daar zijn we blij mee. Team Customer Care van Skala
Ik betaal al bijna 5 jaar abonnement en huur ik een tv ik ging mijn tv aan de kijk site draaien opeens kwamen een een streep op scherm en na de onderzoek Blijk dat de televisie totaal los is en ik moet 600 euro nu betalen voor niks zonder uitleg zeggen ze dat ik moet betalen onzin een tv die door alleen een beetje aan de kant te draaien zit er gelijk een schade op en gelijk totaallos is vindt ik dan dat ik per maand iets van ongeveer 85 euro voor een ingehuurde tv die met een lage kwaliteit en voor een refurbished en lage kwalit scherm ik ben in bezwaar gegaan ik ga zeker een advocaat nemen als ik niet betaald hun uit kom
Beste Nila, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice. Team Customer Care van Skala
De heren waren erg vriendelijk,en hebben er alles aan gedaan om het probleem op te lossen,ze zijn er best wel een tijdje mee bezig geweest,ze waren heel gedreven om het probleem op te lossen,en konden zich ook heel goed voorstellen dat het mij niet lukte, aangezien het voor hen ook een uitdaging bleek te zijn.
Beste Peter, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Zeer korte reactie tijd.
Beste Fred, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala