Laden reviews...
528 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen consistente tevredenheid over de service. Klanten prijzen snelle reactie en professionele teams. Enkele opmerkingen gaan over planning en communicatie. Over het algemeen is de ervaring positief.
Alles netjes geleverd Duidelijk wanneer netjes geïnstalleerd Uitgebreide uitleg Bezorger super aardig een vakman
4 September 2026
Jan
Leeuwarden
Monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam erg menselijk en gevoel voor humor
4 September 2026
Dewi
Maastricht
Beste Dewi,
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je vertrouwen in Skala en voor je fijne beoordeling.
Team Webcare Skala
Keurige nette bezorger ,heel vriendelijk,kegt alles duidelijk uit,nam lege verpakkingen weer mee,.......zeker een 10 waard.
3 September 2026
Jacob
Winschoten
Beste Jacob,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een mooie review achter te laten. Goed om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen!
Team Webcare Skala
De beide heren hebben snel en efficiënt hun werk uitgevoerd. Ze legde alles goed uit en beantwoorden mijn vragen. Toppie.
3 September 2026
Sharda
Beste Sharda,
Bedankt voor je mooie woorden! Daar worden we erg blij van. We wensen je veel plezier met je nieuwe product.
Team Webcare Skala
ik had eerst een andere wasmachine en deze hebben ze omgeruild de oude mee genomen de nieuwe geplaats mooie wasmachine ben daar blij mee
Marianne
AMSTERDAM
Beste Marianne,
Bedankt voor je mooie feedback. Fijn dat je een goede ervaring met ons hebt gehad!
Team Webcare Skala
Snel geleverd, netjes geïnstalleerd zodat alles functioneert
Will
Nijmegen
Beste Wil,
Dank je wel voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Super geholpen Heel klantvriendelijk Top
Miriam
Kerkrade
Beste Miriam,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering en onze service.
Team Webcare Skala
super vriendelijke waren de heren die bjj mij thuis kwamen. Netjes alles goed ingesteld en uitgegeven.
Maureen
Beste Maureen,
Dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat onze bezorgers alles naar wens hebben afgeleverd en dat u een fijne ervaring heeft gehad.
Team Webcare Skala
Zeer goede service en duidelijkheid
Patrick
Groot-Ammers
Beste Patrick,
Dank u wel voor uw mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Team Webcare Skala
Ik ben ontzettend dankbaar voor alles. Ik heb de beste service gekregen.
Nompumelelo
HENDRIK IDO AMBACHT
Beste Nompumelelo,
Dank je wel voor de positieve feedback! Fijn dat onze service goed is bevallen. Daar doen we het voor!
Team Webcare Skala
Vriendelijke en geduldige medewerkers.
Leonie
Ootmarsum
Beste Leonie,
Bedankt voor uw positieve woorden. Wij stellen uw waardering voor onze service zeer op prijs.
Team Webcare Skala
De levering van de koelvriescombinatie is goed afgeleverd. De monteurs moesten deze naar boven sjouwen (drie hoog) en de oude weer naar beneden. Het was een zware klus. Respect voor deze mannen.
Olga
Lelystad
Beste Olga,
Hartelijk dank voor de positieve review. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. We geven jouw complimenten graag door aan onze monteurs!
Sietske
Oosterwolde
Beste Sietske,
Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen uw positieve feedback zeer op prijs.
Team Webcare Skala
Geweldig bedrijf! De klantenservice staat je altijd netjes en vriendelijk te woord. Ze denken goed met je mee en als er een probleem is, doen ze er alles aan om dit snel en goed op te lossen. De levering van de producten is snel en betrouwbaar. Ook de medewerkers en chauffeurs zijn ontzettend vriendelijk, behulpzaam en voeren hun werkzaamheden met zichtbaar enthousiasme uit. Kortom: uitstekende service, vriendelijke medewerkers en een bedrijf waar klanttevredenheid duidelijk vooropstaat. Absoluut een aanrader!
Ramona
Eindhoven
Beste Ramona,
Bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Webcare Team Elbuco
Geen duidelijke afspraak plaats van nieuw krijgen we een tweedehandse tv...!!!
Beveelt niet aan
Bennie
Helmond
De jongens deden dit zo snel en netjes en alles ging zo soepel gewoon geweldig.Zeer vriendelijke medewerkers.
Daniel
Maastricht
Beste Daniel,
Meedenkenden en uitkomst
Inge
Amsterdam
Beste Inge,
Bedankt voor je fijne beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent over je ervaring met Skala.
Ben heel tevreden
Mark
Hendrik ido ambacht
Beste Mark
Wat een mooie review, bedankt! We waarderen je vertrouwen in Skala en wensen je veel plezier met je product.
Webcare Team Elbuco
Hallo ik ben heel tevreden over skala top
Raymond
Delft
Beste Raymond,
Super om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer.
Webcare Team Elbuco
Goed, monteur heeft goed werk geleverd
Bartina van der Hoek
Zoetermeer
Beste Bartina,
Hartelijk dank voor je positieve review! Daar worden wij natuurlijk erg blij van. Veel plezier met je nieuwe product!
service is altijd goed
1 August 2026
Rein
AMSTERDAM
Beste Rein,
Bedankt voor de uitstekende review.
Webcare Team Elbuco
Goed telefoon gesprek gehad, keuze gemaakt. Afspraak maken voor bezorging. Bezorging en montage ging super snel. Vriendelijke mannen.
1 August 2026
Rayan
Bergen op Zoom
Beste Rayan,
Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor.
Webcare Team Elbuco
Geen gezeik geen gezeur doen niet moeilijk en helpen je meteen , problemen worden meteen opgelost als deze zich voordoen .
28 July 2026
Dennis
Beste Dennis,
dankjewel voor de positieve review!
veel plezier met de nieuwe tv.
Gemakkelijk vriendelijk
26 July 2026
Yvonne
Amsterdam
Beste,
Bedankt voor uw positieve review.
Wij wensen u veel plezier met de droger.
Heel erg menselijk
25 July 2026
Hendrik
Renkum
Beste Hendrick,
Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor.
Oude Bosscheweg 7
5301 LA Zaltbommel