Laden reviews...
582 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen consistente tevredenheid over de service. Klanten prijzen snelle reactie en professionele teams. Enkele opmerkingen gaan over planning en communicatie. Over het algemeen is de ervaring positief.
behulpzaam meedenkend en super service alweer
Jolanda
breda
Ik ben al jaren klant bij skala en dit naar alle tevredenheid. Echter door mijn laatste ervaring na aanschaf van een andere koel viescombinatie ben ik verre van tevreden. Bij omruil was er geen reserve koelkast meegenomen waardoor il 3 dagen heb moeten wachten op een andere koelkast terwijl het ruim 34 graden was. Ik heb al het vlees dat ontdooid was moeten weggooien. Na een week kon de uiteindelijke koelkast geplaatst worden. De afspraak was dat dat tussen 14.00 en 16.00 uur zou gebeure . Uiteindelijk kwamen ze om 19.30 uur. Zonde van de middag die ik voor niets heb op moeten nemen van mijn werk De service van skala is achteruit gdhold.
Karin
Den Haag
de afspraken werden vlot nagekomen en vriendelijk kan skala zeker aanbevelen.
Rene
Roosendaal
Ben al jaren bij skala heb geen negatieve ervaringen met hun gehad Altijd een goede service ben blij met hun
Catharina
Almere
Aan te bevelen in mijn kennis en vrienden kring.
Robbie
Zevenbergschen Hoek
Scala: alles wordt optijd bezorgd, op de plaats gezet en aangesloten
Cornelia
Arnhem
Goed geholpen Mooie produkten Goedw service
Sylvia
Bergeijk
Bestelling ging echt heel soepel.Hele vriendelijke bekwame bezorgers.Televisie is heel goed geinstalleerd.De bezorgers verdienen een pluimpje.Top
Glenda
Lent
Tor 3x toe wachten als Jan met de korte achternaam 1e keer Vanuit nachtdienst wakker moeten blijven,ze zouden vroeg komen,daarna kon ik wel even slapen. Jammer joh! NIEMAND DIE KWAM OPDAGEN 2e x zouden in de ochtend komen,komen uiteindelijk laat in de middag 3e x Zouden tussen 15.30u&18.30u komen Uiteindelijk zelf maar gebeld,gezien ik verwachtte dat niemand zou contacten. Uiteindelijk werd ik om 21.45u gebeld....Sorry mvr maar nu te laat. Nou nee vriend,jij komt gewoon NU NOG om deze mijn bestelde spullen brengen. Al ben je tot 3u s nachts bezig ! Wat is dit een rete baggerslechte service geworden Niemand kan je ook verder helpen als je opbelde o.i.d
Michael
Valkenburg zh
Zeer onvriendelijk behandeld door bezorg dienst in mijn WONING!!!!!! Buren hoorde het ! Daarna skala telefonisch gebeld op de dag van 2 e bezorging en zeeeer raar en weer onvriendelijk behandeld !!! Weet niet of het komt omdat je een tv leased ofzo ? Maar nee zeer slechte ervaringen gehad zowel bezorg dienst en daarna skala zelf !!! Dus nee geen aanrader
Gijsbertus
Rotterdam
Goed..uitsteken..snel. vriendelijke monteur
12 July 2026
Yolanda
Almere
Beste Yolanda,
Team Customer Care van Skala
Super tevreden! En een top service
11 July 2026
Issy
Maastricht
Beste Issy,
Team Customer Care van Skala
Ik heb klantenservice gebeld en werd snel geholpen met mijn vraag Bedankt
11 July 2026
Felicia
Amsterdam
beste Felicia,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice! Dank voor je positieve review.
Team Customer Care van Skala
Sinds mijn ervaring van ruim 22 jaar als klant, De beste service en begripvolle medewerkers.
Jos
Rotterdam
Beste Jos,
Bedankt voor de uitstekende review.
Bedankt voor al 22 jaar vertrouwen in Skala.
Team Customer Care van Skala
ik ben al lang klant bij skala ongeveer 35 tot 37 jaar,nooit problemen,alles goed afgehandeld,medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam
Maria
den bosch
Beste Maria,
Bedankt voor deze mooi review, op naar nog vele mooie jaren!
Team Customer Care van Skala
Vakkundig , snel en behulpzaam.
Jacob
Bleiswijk
Beste Jacob,
Bedankt voor de positieve review.
Team Customer Care van Skala
De jongens waren zeer vriendelijk en dachten mee, snel in wat ze moesten doen. Waren er erg blij mee.
7 July 2026
Tony
Tilburg
Beste Tony,
Team Customer Care van Skala
Uitstekende service van de beide monteurs. Namen de tijd om alles perfect inorde te maken. Alleen jammer dat de planning mij niet op de hoogte heeft gebracht dat de monteurs eraan kwamen.
6 July 2026
Agnes
Almelo
Beste Agnes,
Bedankt voor de uitstekende review!
Wij zullen uw feedback terugkoppelen bij de juiste afdeling.
Team Customer Care van Skala
Goed advies instellingen gedaan en uitleg gegeven helaas probleem is niet opgelost.
3 July 2026
Mathieu
Zevenaar
Beste Matthieu,
Wij zijn erg blij met uw mooie review. Dank daarvoor!
Vervelend dat het probleem niet verholpen is, iemand van onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Team Customer Care van Skala
Aflevering verliep netjes, lieve , correcte mannen. BIj klachten wordt er snel gehandeld en naar een oplossing gezocht!
Margareth
capelle ad ijssel
Beste Margareth,
...
Geert
Hoogvliet Rotterdam
Beste Geert,
Bedankt voor het mooie cijfer!
Sltijd meedenken en oplossing
Inge
Amsterdam
Beste Inge,
Team Customer Care van Skala
Aardige heren. En goed aan de telefoon geholpen
24 June 2026
Langenberg
Horn
Beste Angela,
Team Customer Care van Skala
Supersnel en heel goed geregeld
24 June 2026
Vries
Purmerend
Beste ,
Team Customer Care van Skala
problemen met tv snel en goed opgelost
23 June 2026
Zeevalkink
enschede
Beste,
dankjewel voor de positieve review!
Team customer care
Oude Bosscheweg 7