Belde voor een storing, werd verteld dat ik ook een andere tv mocht uitzoeken. Gelijk de 1e werkdag geïnstalleerd!

Aardige jongemannen

Goed en professioneel werk

Goed , duidelijke uitleg en zo als altijd heel vriendelijk personeel .

Goed geregeld

Goed geregeld helaas is Het wel zo dat er veel Fietsen kapot zijn . Gegaan dit is een wel Een goede

Ze waren echt beleeft en aardig

Je kon ze alles vragen om de ijskast te bedienen

Ben goed geholpen

Vriendelijke medewerkers En hebben het probleem opgelost en advies gegeven om de wasmachine even de gaten te houden en als het probleem zich weer voordoet om dan gelijk weer te bellen

Keurige service, netjes op tijd

Gewoon geweldig

Mooie apparaten, redelijke prijs en super service een aanrader!

Goede ervaring

Ze hebben het goed afgeleverd

TOP!

Service was TOP! Aardige jongens met een goede uitleg.

Super service De monteurs zijn geweldig goeie uitleg beleeft vriendelijk

Erg goede servicemonteurs

vakkundig en vriendelijk

hebben al jaren ervaring,altijd goed

Gewoon netjes op tijd en belt voor de tijd

goed ervaren

nu ik werd heel netjes behandelt en de af spraken die er gemaakt zijn waren heel duidelijk en goed

T

T

Heel vakkundig en vriendelijk

Vriendelijke en zeer vakkundige installateur. Rustige en duidelijke uitleg. Een tevreden klant hier.

Goed geholpen

Waar het als eerste niet lukte mijn bestelling online te maken werdt ik heel goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice die mijn bestelling via WhatsApp zelf heeft aangemaakt, TV netjes afgeleverd en geïnstalleerd door de mannen van Ebuko die ook met plezier hun werk hebben uitgevoerd. Eigenlijk na al die negatieve reviews die ik heb gelezen over Skala zie ik daarvan niks terug in hoe er met mij werdt omgegaan en dat is gewoon super netjes en net alsof we mekaar al jaren kennen , dus tot nu toe super

Goed en netjes correct afgeleverd incl uitleg

Keurig

Vriendelijke bezorgers en goed aangesloten

Toppie

Snelle uitstekende vriendelijke service

Supervriendelijk,

Vriendelijke jongens, goed werk geleverd!

Ik wil een 10 geven aan de monteurs

Ik dank de monteurs voor alle moeite en inzet. Ze waren professioneel, aardig en vol begrip. Ze hadden super goed geholpen.

De bezorgers hebben mij goed geholpen en vrolijke mensen top gedaan

Skala. Is een goed bedrijf Ik heb hun gevonden via internet. Ik ben blij dat ik het gedaan hebt L

Zeer vriendelijk en goede service.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel