Ze waren ruim op tijd, alles werd netjes afgehandeld. Super bedrijf!
Beste candy , Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ik vind het huren van apparatuur fijn laatst was er iets stuk en werd twee dagen later gemaakt en netjes omgeruild twee geweldig collega’s die goed samen werkte gezellig personeel en dacht egt goed met ons mee ik het super fijne service.
Beste, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Beste Emmy, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Gezellige goede service ik ben zeer tevreden .
Beste, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Niets te klagen. Alles keurig geregeld.
Beste Marcel, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Vriendelijk mensen en netjes geholpen
De jongens waren vriendelijk
Beste Corry, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Alleen waren de monteurs veel eerder aanwezig dan de af gesproken tijd In de link stond 13.06 en ze waren er al om 11.45. Hier in zou beter gecommuniceerd moeten worden.
Beste Johan, Bedankt voor de uitstekende review. Wij nemen u feedback mee ter verbetering van onze service. Team Customer Care van Skala
Ik werd goed geholpen na dat mijn koelkast niet meer goed koelde. De monteurs die kwamen waren ook vriendelijk.
Beste Thawda, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ze kwamen netjes eerst kijken naar waar hij moest komen Ik had zelf al een beugel hangen en met wat aanpassingen hadden ze hem opgehangen Heel professioneel
Beste Sander, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Fijne medewerkers , goed en snel geholpen
Beste Romy, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Mijn tv gaf storingen aan en het beeld deed het niet goed meer Gebeld op vrijdag maandag stonden er twee monteur voor de deur leen toestel neer gezet andere mee genomen een dag later werd ik al weer gebeld dat me tv weer was gerepareerd en word zo snel mogelijk weer bezorgt top
Beste , Wat fijn om te horen dat de storing aan de tv zo snel is opgelost! Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Zeer goede service warren heel aardig was goed geholpen. Gr samantha
Beste Samantha, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Degene die kwam sprak niet goed Nederlands dus me vriendin die verstond m maar half En we probeerde te bellen voor afspraak van onze eigen inductie maar kregen niet te pakken.
Beste Shurnel, Dank u wel voor u feedback, wij gaan ermee aan de slag. Team Customer Care van Skala
Aardige mensen, prima service alleen is die tv wel heeeeel erg groot. Zeer tevreden.
Beste Trijn, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ik vind Skala een mooie bedrijf allees netjes geregeld ik heb meerdere dingen leasen
Beste Erwin, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
We worden altijd netjes behandeld door iedereen van skala en jullie hebben goede service.
Beste Ron, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Ik ben al heel lang bij skala met de mensen van toen de tijd goede tijden gehad Mannen bij skala zijn de beste en ze zijn heel aardig en lief zijn ook hele lieve vrouwen nu wel en ik ben heel blij met skala service en spullen zijn kwaliteit en goed niet te klagen. Ik ben al heel lang bij skala ik ben zeer tevreden.
Beste Iwan, Bedankt voor de uitstekende review. dankjewel voor al meer dan 10 jaar vertrouwen in ons! Team Customer Care van Skala
Goede service en vriendelijke medewerkers
Beste Dorette, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Goede medewerkers alles netjes geïnstalleerd en super vriendelijk alleen 1 min puntje de gebruiksaanwijzing zat er niet bij hahaha maar zelf opgelost ff downloaden van internet alles bij alles een goede levering groetjes tot de volgende bestelling
Beste Jan, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Good
Beste Jan, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Vriendelijke monteur
Beste , Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Was goed alleen heb nog steeds een storing
Beste Louise, Bedankt voor de uitstekende review. Er wordt met u persoonlijk contact opgenomen door de afdeling klantenservice, om ervoor te zorgen dat de storing opgelost word. Team Customer Care van Skala
De bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam
Beste Janet, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de wasmachine en droger! Team Customer Care van Skala
Perfecte service, als er iets aan de hand is met je wasmachine of droger even bellen en binnen een dag is alles gefixt.
Beste Andre, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala