goede service
Beste Rianne, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Heel goed geholpen. Aardige medewerker. Heel goed alles ging prima met geduld en tijd.
Beste Sarah, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De ervaring die ik heb met Skala is zeer goed. Klantvriendelijk en er wordt altijd naar oplossing gezocht of gegeven als je een probleem hebt. De installatie van apparaten is fantastisch. Vriendelijke en keurige personen! Ik vind het top!!
Beste Wendy, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat u als trouwe klant nog altijd tevreden bent. Team Customer Care van Skala
Het waren twee toppers die ondanks de hitte goed en schoolwerk hebben afgeleverd. De uitleg was volledig en helder.
Beste Wout, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
goed maar praat slecht nederland 1 man moeite met instaleren
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de TV. Team Customer Care van Skala
Top service , vriendelijke medewerkers in een woord top !!
Beste Monique, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met de combi TV/PS. Team Customer Care van Skala
Super gewoon echt een aanrader
Beste Henriette, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Netjes neergezet door de medewerkers van het vervoer ik had ook een gratis bbq prachtig alleen misten we 4 schroeven om de potjes vast te maken de doos was dicht alleen de verpakking waar de schroeven in zaten was open dus dat is erg jammer dus ik moet wat verzinnen hoe ik die pootjes vast moet maken
Beste Andre, Vervelend dat de schroeven voor de BBQ er niet bijzaten. We zullen deze alsnog nasturen. Desondanks veel dank voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Geweldige service
Beste Aysel, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Aardige man en erg behulpzaam
Beste Saskia, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De aflevering van de fiets was top ,zeer goed waren de mannen goede uitleg over de fiets
Beste Meerten, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Het ging allemaal goed, alleen zouden ze terug bellen over de maand bedrag in mindering zou brengen
Beste Rick, Bedankt voor uw positieve review. Er al nog persoonlijk contact met u worden opgenomen door de afdeling klantenservice ten aanzien van het maandbedrag. Team Customer Care van Skala
Ik ben heel tevreden.
Beste Frank, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Ze waren wel te laat , maar uiteindelijk wel naar behoren geinstalleerd en zeer beleefd e jongens
Beste Marco, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Bij Skala besteld en netjes conform afspraak en tijd / datum geleverd. Binnen een week alles geleverd en geinstalleerd.
Beste Martin, Wij zijn blij met u als nieuwe klant. Dank voor uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Het leveren van de wasmachine is natuurlijk geen abracadabra. Degene die het heeft geleverd was een vriendelijke man. De oude wasmachine is netjes meegenomen, en het geleverde werd aangesloten, en getest. Prima verlopen allemaal. Ik werd nog wel even getest , bij aanvang, of ik voldoende verdienste geen schulden etc., had. Dat ik reeds gepensioneerd was, kon hij niet geloven, en kon de deal bijna niet doorgang vinden…. Grapje
Beste Gerard, Fijn uw positieve review, dank daarvoor. En een grapje kunnen we altijd waarderen ;-) Team Customer Care van Skala
ben heel erg tevrden over uw bedrijf en huur nu 4 apparaten van u , doe dit al vele jaren en blij heel blij met uw bedrijf Skala. m.vr.gr. T.H. Van Kempen
Beste Thea, En wij zijn blij met u als trouwe klant. Dank voor het delen van uw positieve review. Team Customer Care van Skala
Er werd met mij mee gedacht, ik kreeg goede adviezen
Beste Maritha, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Team Customer Care van Skala
Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en ze waren Zeer behulpzaam..de kettingsloten zaten er niet bij..ze hebben direct gebeld en is de volgende dag geleverd..wij zijn tevreden !!
Beste Marianne, Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Monteur sprak Engels, geen enkel probleem. Er werd netjes uitgelegd hoe alles werkte. Goede uitleg gehad wat te doen bij service onderhouds problemen.
Beste James, Wij zijn blij met uw positieve review, dank daarvoor. Veel fiets plezier gewenst. Team Customer Care van Skala
mijn fiets is perfect thuis gebracht en goed uitgelegt
Beste Willem, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel fiets plezier. Team Customer Care van Skala
Een fijn bedrijf met heel veel respect voor de klanten! Ook nu weer prima service ontvangen bij het huren van onze televisie.
Beste Harry, Bedankt voor de uitstekende review. Wij zijn blij met u als trouwe klant. Team Customer Care van Skala
De bezorging van mijn nieuwe vaatwasser verliep vlekkeloos. De bezorgers kwamen netjes op tijd, waren vriendelijk en werkten snel en professioneel. Ze brachten het apparaat tot in de keuken, pakten alles netjes uit en namen zelfs de verpakking weer mee. Wat ik vooral waardeerde, was dat ze voorzichtig waren met de vloer en muren – alles werd met zorg behandeld. Een fijne extra service was dat ze de oude vaatwasser ook meteen meenamen. Binnen no-time stond de nieuwe op zijn plek. Echt een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Complimenten voor het team!
Beste Kamal, We zijn blij dat we u hebben kunnen ontzorgen met onze service. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
De twee service monteurs, waren iets later maar hadden mij daar telefonisch al van op de hoogte gebracht. Aansluiting van gasfornuis is snel en vlot verlopen. Al met al dus dik tevreden
Beste Anita, Goed te lezen dat u dik tevreden bent. Bedankt voor de uitstekende review. Team Customer Care van Skala
Keurige jongens. Goede service. In voor een grapje.
Beste Henk, Bedankt voor de uitstekende review. Fijn dat u onze service waardeert. Team Customer Care van Skala