Mijn ervaring is dat huren altijd goed idee is

Wat ik ervaard is dat wij als klanten en wij nog steeds klanten zijn bij jullie het zijn geweldige mensen al heb men het niet zo breed in hun portomone ze kunnen helpen zo verschikelijk blij dat ik hun klant ben wij ervaren dat die mensen die het bedrijf runnen dat ze best heel verschrikkelijk vrienderlijk zijn en klant vrienderlijk ik moest wel 5 steren gaan druken maar jullie verdienen van ons uit meer dan 10 steren het is jullie allemaal van harte gegunt hoor jullie werken ook állemaal uit de naad om de klanten te vreden te houden wij willen voor goed bij jullie kanten blijven zo verschrikkelijk blij met jullie echt waar dat meen ik echt met vriendelijke groeten mevrouw Thea de Vries Radsma en meneer mcl de Vries

Alles tot in de puntjes geregeld en service is ook top!

Goede service zekerheid en accuraat

Ik heb al jaren geleden gekozen voor skala en nooit een minuut spijt ervan gehad. Staan direkt klaar met goede adviezen

Goede kwaliteit, dik tevreden.

Goede service, denken mee, goede levering.

Helemaal top

Helemaal top goeie sevice erg vriendelijk

Was erg goed

Was erg goed ben goed geholpen met alles

altijd goed

ik ben altijd tevreden

Al 30 jaar klant

Vooralsnog gewoon dat wat we besteld hebben.

Geen poespas, gewoon dat wat besteld is geleverd en aangesloten.

Goede afwikkeling

Fijne bezorgers en goede installatie van de apparaten.

Nooit problemen

Ben al jaren een tevreden klant

Al jaren tevreden Je hoeft maar te bellen en ze zijn er. Altijd vriendelijk. Voor mij toppers dus

is goed

alles is goed

IK ben super blij met jullie.

Altijd behulpzaam als der wat is

Goed geholpen

Op tijd en ze hebben alles geïnstalleerd en waren erg vriendelijk.....

Dit is mijn ervaring

Alles is goed gegaan met mijn bestelling en mijn bestelling was volgens afspraak gegaan en ik ben blij en tevrede met mijn bestelling .

top

Super tevreden

Goede de afspraken en op tijd geleverd. En is er iets stuk . Is het met een a twee dagen verholpen. Echt zeer te vreden

Makkelijk en als het stuk is wordt het gemaakt zonder extra kosten

Grandioos zeer goeie service en zeer klantvriendelijk daar ben ik persoonlijk mee bekend!!!

je wordt uitstekend geholpen voor gelicht en bij een bestelling gaan ze niet eerder weg voor je tevreden bent ik heb inmiddels een laptop koelvries combi en een zeer mooie tv 55inch en ik geniet er elke dag van werkt er iets niet goed je belt en ze komen als ze kunnen de andere dag al om t probleem te verhelpen en de regels zijn zeer duidelijk ik raad het iedereen aan die niet rijk is en toch iets nodig hebben Skala te bellen en je word zeer netjes geholpen en ik zeg duim omhoog perfecte verhuur bedrijf voor iedereen die het geld niet hebben om het in de winkel te kopen om SKALA te bellen! Mvg Saskia Beck

De srerren gelden voor alle jaren dat ik iets huur bij skala

Tot vorig jaar december alleen maar lof. Nu heb iK, een nwe LG WASMACHINE die tot vandaag heel veel lawaai maakt en wandelt. Mogelijk is de klacht verholpen door 2 zeer vriendelijke en bekwame monteurs. De komende wassen zullen dit uitwijzen.

vet bedrijf

Goede service goed bedrijf