ben zeer tevrden en ben al jaren klant bij Skala

Ben zeer tevreden met de service van Skala Ik zou zeggen ga zo door met de service

Wordt prettig te woord gestaan en goede uitleg over apparatuur.

Ben al jaren klant en heel tevreden

Ze zijn klantvriendelijk.als er wat is bel je en wordt goed geholpen .Als er wat kapot gaat komen ze langs hebben goede monteurs zijn vriendelijk helpen je ook de half jaarlijke computer nalaten kijken top.als er je niet uitkomt met je pc bel je gewoon en helpen op afstand.

Klantvriendelijk en goede service.

Als nieuwe klant heb ik mogen ervaring hoe Skala beleefd en vriendelijk omgaat met een klant. Daarnaast een goede service biedt bij persoonlijke vragen voor aanpassingen e.d. Ik hoop op een goede samenwerking voor in de toekomst.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Prettige samenwerking.

Goede en snelle levering en afwikkeling.

Eén opmerking wil ik toch plaatsen mbt het te betalen bedrag. Vlgs een zeer aardige mevrouw van de klantenservice over het maandbedrag, werd mij medegedeeld dat ik met ingang van de maand november € 54 moest betalen. Ik heb eind september een bedrag € 87,02 , zijnde de huur van de Tv en van de oude wasautomaat. Ik betaal dus voor een apparaat wat ik niet meer in huur heb. Gaarne uw commentaar hierop. .

Al bijna 25 jaar een te vrede Klant

Zeer te Vrede altijd volgens Afspraak

Prima service en product.

Prima service en product.

Goede service en uitleg.

Super snelle reactie

Snelle reactie , alleen jammer dat je voor het maken van een afspraak niet kan kiezen in de ochtend of de middag en dat er op Dinsdag geen afspraak gemaakt kan worden .

Goeie service en uit leg op apperaten bv. de wasmachine

Ik ben zeer tevreden als je vragen heb kan je bellen en krijg direct antwoord op je vraag klantvriendelijk en ook de bezorging is echt top

Mijn ervaring

Mijn ervaring 100%goed ook uit het verleden ik ben pas weer klant en ben heel tevreden.

Super kwalitatief snel

De omruilen plaatsing van een nieuwe wasautomaat was echt supersnel geregeld. Alle details en afspraken verliepen moeiteloos en zonder haperen. De site wees zich zelf uit waardoor het gesmeerd verliep.

Heel tevreden

Ik ben al jaren klant bij Skala. Prettige klantenservice, goede service. Denken met je mee

Grandioze service

Skala is een uitstekend bedrijf voor het huren van diverse apparaten (o.a. computers, tv's, witgoed). Je huurt de apparaten voor een bepaalde periode, tegen een lage prijs. Je kan tijdens de huur van het apparaat altijd een beroep doen op de service van Skala, zonder extra kosten.

Geweldig goede service en klant vriendelijk

Ken skala al van het verleden altijd goede service

Vriendelijk/klantgericht/ snelle reactie en afhandeling en leuke gezellige medewerkers. Succes ook in de toekomst en een fijne dag 😊

spullen goed

leveren van spullen en onderhoud gaat goed. Ook ruim aanbod van nieuwe aanbiedingen. Zeer matig in houding en gedrag richting klant. Noem het maar star. Zeker als je vragen stelt die niet uitkomen

Altijd goede service

Wij huren al vanaf het begin bij Skala en is altijd een goede ervaring geweest. Daarom doen wij dit nog steeds. Denken met je mee en prima service.

Prima en snelle service ,

Na mijn aanvraag was er binnen de kortste keren telefonisch kontakt met Skala . Zaken doorgenomen , afspraak gemaakt en binnen de kortste keren was het allemaal geregeld en voor mekaar . Was alles maar zo eenvoudig ...

Nee

De slechtste die er zijn

Top snelle levering en zetten hun zelf echt in voor je

Zeer goeg

Serious warning.

Constant problems and illegibility. Clear invoices are impossible to have, have no idea what paying for. Adding collecting costs while original invoice is never send. And specification not given even when asked several times. Bad customer service and communication. If you want to end the contract because of these constant lack of asked information and payment specifications: "If you want to end the contract before this date you will pay the following amount: €75 pick-up cost 12 x EUR 35.47" Absolutely unreasonable. Read more from google.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel