Goed.en goede uitleg hoe tv werkt

Goede service.

Goed geregeld

Goed uitstekend

Ze waren vriendelijk goeie service

goede service

perfecte plaatsing

Heel. Correct

Goede ervaring met de medewerker. Heel vriendelijk. Ben zeer te vreden

Altijd super

Ben al 38 jaar klant, en nogsteeds zo tevreden. De administratie is netjes en vriendelijk aan de telefoon. Ook heb ik goede ervaringen met de monteurs.

Niet goed

Ik was verheugd een nieuwe diepvrieskast, maar helaas hij werkt niet zoals het zou moeten zijn hij vriest niet en blijft warm zodat de spullen die er in liggen bederven

Fijne goede service

Ik had in december een tv gehuurd maar ontdekte een model beter 8 maanden later ik heb deze zonder probleem kunnen omruilen heel erg bedankt voor jullie goede service

Beleeft,vriendelijk, netjes in het werken en legde alles goed uit ivm met de TV

Was goed

Prima mensen die hem hier afleverden goede uitleg

Alles is netjes en goed aangesloten. Alleen was het niet de wasautomaat die ik besteld had. Had de LG 9kilo maar heb 8kilo. Maar maakt niet uit heb hem gewoon geaccepteerd.

Netjes geïnstalleerd vriendelijke monteurs ben tevreden

Geweldig!

Ongeveer 40 jaar huur ik al, tot grote tevredenheid, bij Skala en ook deze keer was het weer top! Skala bedankt!

Goed geholpen

Zeer tevreden en snelle handeling

Fijne ervaring met skala

Al heel lang klant en erg tevreden

Tevreden

Fijne mensen,erg duidelijk Wel vond ik,dat ze iets teveel persoonlijke info van me vroegen Bv facturen en bankinzage Een betaalpas en legitimati e ter controle vind ik voldoende De jongens deden uiteraard gewoon hun werk Tenslotte was het akkoord al op Mail bevestigd,wat voegd alle andere info nog toe dan

Service is heel goed keurige heren

Fijn bedrijf met goede spullen

Goede communicatie en snelle levering. Goede klantenservice

Zoals altijd top!

2x nu dezelfde jongens gehad en elke keer top!

Top service alles was makkelijk en snel geregeld, de installatie was ook helemaal top. Ik heb een koelkast gehuurd en hij is perfect, alles werd goed gecommuniceerd en het is fijn dat je zelf een bezorg datum kan kiezen. Ik vind de huurprijs meer dan schappelijk,

Zeer corectgeinstaleerd

Beide jonges waren erg vriendelijk ,geinstaleerd zo als ik dat wou

Heel goed netjes en perfect

Heel goed en goed personeel echt aanrader

We huren al jaren en service is perfect

Gewoon goed

Gewoon goed afgehandeld