Schade op beide apparaten

Ten eerste vind ik de controle van de gegevens apart. AVG technisch klopt er niet veel van. Een installateur die mijn loonstrook controleert en door een maand van mijn bankgegevens scrolt. Ik moest zelfs aangegeven dat hij moest stoppen, ging veel te ver terug. Dan nog eens de schade op de wasmachine en koel-vries combinatie. Hiervan zijn foto’s gemaakt en ingestuurd. Echter geen ontvangstbevestiging en nog geen reactie nog. Hierdoor denk ik er over na om mij te beroepen op de herroepingsplicht.

Netjes vriendleijk en weten wat ze doeb

snelle afhandeling

er wordt aan de klant gedacht

oke

oke

Hartstikke vriendelijk en gaf een goede uitleg wat het eventueel kon zijn .

Snel probleem gevonden

Het probleem was snel gevonden, alleen jammer dat we 2 weken moesten op monteur maar weet niet of Skala daar iets aan kan doen

duidelijk en altijd vriendelijk te woord

Was goed

Adequaat

Snel en duidelijk met praktische benadering

Hele goeie service

Goeie service en vriendelijk personeel

Prima geholpen

We zijn al jaren klant, en als er iets voordoet, komen we altijd tot oplossing

het was gewoon prima.

altijd waar je maar ook over contact opneemt, bij Skala, of het nu hulp of afstand is, of er moet iemand komen, het wordt altijd harstikke goed gedaan. een hele dikke 10!!!

snelle service

Had een storing aan de koelkast,kon een snelle afspraak maken.

Nuttige en prettige afspraak met servicemonteur

De heren waren op tijd en gingen gelijk aan de slag om de storing te verhelpen. Hadden een prettig gesprek met goede adviezen. Het beeld van de TV is nu helderder dan voor hun komst.

Onze ervaring afspraken zijn op tijd

Op de afspraak heel goed

Alles altijd 100% goed geregeld

Alles top service

Goed en vakkundig geholpen

Geweldig personeel

Vriendelijk beleefd en snel werkend personeel

Altijd goed en zeer prettig zowel bij telefonisch contact als bij levering producten aan huis. Dit is ook de reden dat we al,heel lang klant zijn bij Skala

ik huur meerdere apparatuur , alles is perfect gelopen zo als gewoonlijk. voor mij dan Jan En agnes

Redelijk tot goed

Mijn nieuwe wasmachine doceert geen wasverzachter zijn wezen kijken motortje was kapot. Ze konden een andere neerzetten en deze voor reparatie meenemen. Ik zij dat is wel een rompslomp en de monteur zij als u het er zelf in doen geen probleem vind dan zet ik dat in rapport maar vind dan wel dat ze u korting moeten geven een nieuwe wasmachine. Hij zij dat hij skala zal laten weten dat ze u bellen omtrent de korting maar helaas niets gehoord. Mvg engel smit

Service is uitstekend, vriendelijke monteurs

Gewoon top

Het gesprek met de heer mouwrik verliep super werd goed advies gegeven wat mogelijk was had achteraf nog paar vragen werd door klantenservice duidelijk opgeantwoord de monteur er werd duidelijk tekst en uitleg gegeven over het toestel in èèn woord top

goede service

ik heb een goede ervaring met Skala en ook met spullen terug halen om gemaakt te worden en je krijgt een ander apparaat terug tot die van jouw gemaakt is en wordt weer keurig thuis gebracht.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel