Nette en duidelijke uitleg goede installatie

een hele fijne ervaring, ook de uitleg en eventuele informatie over andere producten van jullie , en omruilen , vind ik zeer content, en flexibel, zeer blij mee .

Professionals!

Nette, Vriendelijke afhandeling, Top en Snelle Service !

Klantgericht

Netjes.. Vriendelijk.. Service.. Ik ben al meer dan 20 Jaar een Tevreden Klant . Dat zegt toch wel iets..

Heel goede service en vriendelijke werk mensen!

Professioneel, goede communicatie en snel geplaatst

Het gehele process van aanvraag tot levering en installeren verliep efficient. Ik ben zeer tevreden.

Prima geregeld alles netjes geïnstalleerd

Fijne mensen en alles netjes opgeruimd

Het is goed

Er wordt naar je geluisterd

Netjes geïnstalleerd, aardige bezorger. Maar slordige administratie van leverancier. Ben al jaren klant gaat om een omruilen en moet allerlei papieren aantonen omdat ik als nieuwe klant sta! Daarbij is er ook geen order om de oude televisie mee te nemen. Wel meegegeven. Erg teleurgesteld en hoop in de toekomst dat het niet meer gebeurd.

Fantastische, kundige,lieve,geduldige man

Geweldig personeel en alles is goed gegaan

We zijn tevreden ook goed en netjes behandeld. Personeel is klant vriendelijk .

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg

Vriendelijke monteurs, duidelijke uitleg gekregen... Alle vragen werden beantwoord.

Gewoon een goede service

Monteur was klant vriendelijk uitleg kom goed over Goede service op en op top

Fantastisch en de monteur wist meteen waar de storing zat

Heel goede ervaringen met Skala

goede ervaring

ben al heel erg lang klant bij skala de service is goed vriendelijke mensen ,denken altijd met je mee voor goede oplossing.

Uitstekrnd

Snelle en goede survice

Goeie Service

Goeie uitleg. Goeie Service. Klantvriendelijk 10+

Keurig

Keurige bejegening

We hebben een leen laptop ik hoop dat de andere snel gemaakt wordt

Altijd netjes geholpen.

top service

mijn probleem is gelijk opelost vriendelijke monteur

Fijne ervaring altijd netjes en correct , Goede oplossingen en snelle service

Ik ben al aantal jaren klant bij ze… ik heb een probleem met de tv die is opgehaald en een nood tv gekregen top service

De bezorgers waren netjes op tijd. Mijn oude wasmachine is netjes meegenomen en de nieuwe is netjes geplaatst, de bezorgers konden mij goed uitleg geven over het gebruik en uitleg over de garantie. 1 bezorger sprak netjes Nederlands en gaf uitleg dat zijn andere collega uit Oekraïne kwam en dat hij soms in het zijn taal sprak , hij maakte netjes duidelijk dat hij de klant niet het idee wilde geven dat ze onbeschoft zijn. Ik vind dit heel netjes dat deze man het benoemde. Ben zeer tevreden over de gehele afhandeling.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel