Geweldige service incl. kindvriendelijkheid. TOP!!

De twee beste mannen kwamen aan met een vriendelijke goedemorgen. Zodra zij mijn dochter zagen (2 jaar) hebben ze haar geen enkele seconde genegeerd, maar juist overal bij betrokken. Heel fijn. De mannen werkten beide zeer netjes en handelde alles netjes af. Bedankt voor het eerlijke advies, de tijd en de installatie.

heb een goede ervaring.

zijn op tijd

5 sterren

Waardeloos ze hebben er niks aan gedaan enkel aan gezet hij doet het nog steeds met herrie maar met was

prima opgelost

De mannen die het kwamen brengen en installeren waren vriendelijk en ook goede informatie. Snel en perfect neer gezet.

Hele goeie service

Heel goed geholpen en goeie uitleg

Uitleg niet voldoende

Het probleem is niet opgelost. Het wasprogramma wijktaf neemt geen was verzachter mee in het wasprogramma wasautomaat Bosch. Zit ook geen handleiding erbij. Graag nader uitleg met vr gr Peter Kuijpers Veilingstraat 72 Uden tel 0523182283

Hele goeie service.

toppie

De aandacht die je kreeg met de installatie van nieuw apparatuur en de kennis van de apparatuur. Niets was teveel. Lof voor degene die woensdag 05 april zijn geweest en de collega die mij donderdag 05 april heeft geholpen met een storing.

snelle oplossing

Lease fiets defect snel een leen fiets afgeleverd

Hij was snel en duidelijk uitgelegd.

goede service

Vriendelijke en netjes werken bezorgers ,wat de service betreft van Skala kan niks anders zeggen dan uitstekend, zeer snel alles geregeld van een stukkende wasmachine tot aan een nieuwe wasmachine geleverd, alles was gewoon top

was mooi op tijd en een vriendelijke bezorger die alles goed uitlegt

Vriendelijke bezorger was mooi op tijd legde alles goed uit

In de avond aangevraagd en de volgende dag al gebeld en alles geregeld. Van aanvraag tot aan aflevering en aansluiten van tv was iedereen erg vriendelijk en waren erg duidelijk. Top service waar andere bedrijven nog een hoop van kunnen leren.

Altijd goed behandeld heb nu al jaren alles van skala witgoed en tv

De mannen waren goed

hele goede service score9 plus

hele goede service score

Alles is op gelost

Ik ben me laptop een week moeten missen, maar hij werkt weer naar behoren alles is weer verholpen.

Al 45 jaar klant zonder klachten!

Sedert 1978 klant bij skala heb vele televisies van ze afgenomen met alle service is een en ander uitgevoerd.

Echt uitstekend

Heel snel geleverd hele nette bezorgers en een goede uitleg

Zeer aardig en heel goed alles uitleggen en plaatsen

Geen uitleg, en geen Windows

De heren waren een ruim uur te laat, waren wel vriendelijk, maar vorige keer was er iemand die mij hielp met installatie, nu geen sprake van, jammer.

Iets minder

Ik had het zo fijn gevonden als het product even uit gelegt werdt de gene wist niet hoe snel hij weg moesten wezen niet netjes

Lg tv omgeruild voor de Samsung zeer netjes gebracht en geïnstalleerd,vriendelijke bezorgers van elbeco ben blij met deze Samsung

ik heb een wasmachine gehuurd bij skala en een laptop ook en en ben heel tevreden

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel