De service is geweldig!

Ik heb zowel het gesprek met Skala naar aanleiding van mijn aanvraag als de professionele en zeer klantvriendelijke houding van de bezorger Samir als zeer prettig ervaren!

Heel netjes

Hele aardige, vriendelijke man. Heel beleefd .

Prima gedaan en netjes

De vriendelijkheid van de monteurs en duidelijke uitleg

uitstekend

zeer tevreden over het plaatsen van onze nieuwe computer ook de service is perfect

echte vakman

Prima geinstalleerd en uitgepakt. Echte vakman dieal meerdere installaties heeft gedaan. Hij wees me op diverse mogelijkheden dieik niet kende.

Vriendelijk en behulpzaam

De monteur was zeer beleeft en vriendelijk

Zeer nette levering en fantastische service

Mijn ervaring is zeer goed heb eigelijk niet zoveel op aan te merken!

super service: ik word zelfs gebeld met aanbiedingen om mijn huur te verlagen!

Ik ben recent gebeld om de mogelijkheden te bespreken om mijn huurbedrag te verlagen, hoewel daar geen enkele juridische verplichting voor was. Hierdoor heb ik het huurbedrag met 33,33% kunnen verlagen. Dit was speciaal voor klanten die al langere tijd huren, maar verplicht was dit zeker niet. In het verleden heb ik een defecte wasmachine gehad. Deze werd na één telefoontje direct kosteloos omgewisseld voor een nieuw apparaat.

Prima service goed geholpen

geweldig

2 (h)eerlijke mannen met humor en verstand van zaken. Als erg prettig ervaren (helaas namen ontschoten). Maar mijn complimenten ik heb gelachen

Heel tevreden!

Super ben heel blij met skald en hoe alles is geregeld en vriendelijke installateur!

Hij nam de tijd en was vriendelijk

Prettig en plezierig. Heeft alles goed geprogrammeerd wat mij niet zou lukken.

Vriendelijk en behulpzaam

Goede uitleg gegeven. Zeer tevreden

Snelle en vriendelijke bezorgers

Optijd, snel, super goede service.

perfect

leuk en gezellig ga zo door dan maak je veel mensen blij.

prima service

Monteurs hebben het fornuis goed geinstalleerd en uitgelegd wat ze gingen doen. Zeer vriendelijke mensen.

ben heel tevreden en daarom ook al jaren klant

het materiaal is van goede kwaliteit, het personeel is bekwaam en vriendelijk en de service is top

Zeer behulpzaam medewerker.

Uitstekende service

Gewoon top. Vriendelijke bezorger en uitstekende service. Niks op aan te merken.

Gewoon tevreden, niets op aan te merken

Tevreden

heel goed

Goede service en doen wat ze beloven.

Snelle levering en installeren ging prima.

Oude Bosscheweg 7

5301 LA Zaltbommel