Geen goede service ! !
Beste
Ik ben al een langere tijd klant bij jullie .. en had dan ook een mooie aanbieding ontvangen via mail eerste 6 mnd goedkoper voor een koelkast lg .ik ben er dan ook maar voor gegaan en heb een bestelt , nu hebben ze afgelopen di 25 mei de nieuwe mooie koelkast gelevert .. ik was heel blij tot dat na een dag de koelkast niet koud word en de vriezer niet vriest , ik belde meteen de volgende dag met het verhaal dat de koelkast niet werkt, er werd me gevraagt waarom de leveranciers de koelkast niet hadden aangesloten en geprogrammeerd wat eigenlijk wel moet dat is de service , nee er werd me dus gezegd dat ik pas na een half uurtje de stekker in het stopcontact mocht doen , maar goed is wat me echt boos maakt is dat ik geen boodschappen kan doen niks kan invriezen niks kan bewaren en heel veel eten heb moeten weg gooien , ze hebben de oude koelkast mee genomen en kunnen pas langs komen op ma 31 mei omdat de chauffeurs niet eerder in de buurt zijn .. sorry hoor ik.voel me echt niet goed erbij : ik bestel een nieuwe koelkast is die kapot vervolgens moet ik een week wachten voor iemand komt kijken ernaar. Meer dan 120 euro boodschappen weg moeten gooien .. ik vind het heel jammer dat de service niet sneller van dienst kan zijn zolang moet zitten zonder koelkast ..