Het product ziet er goed uit. Bedrukking is mooi en netjes geplaatst. Levering was sneller dan verwacht. Communicatie met het bedrijf is uitstekend.
De bestelling en levering waren prima geregeld en op het eerste gezicht zag het er allemaal goed uit. Maar helaas waren van diverse pennen onderdelen af of het gehele hoofd (kip, beer, koe) er compleet af.
Supersnelle levering, van een leuke gadget. Mooie kleuren en goede kwaliteit.
Helaas konden de metalen mok met bajonet handvat niet full color bedrukt worden, maar de witte stenen mokken als alternatief met daarop ons jubileumlogo zien er ook prima uit. Na goedkeuring van de proefdruk, zijn ze direct in productie genomen en 2 dagen later, prima verpakt afgeleverd. Dank jullie wel
Originele beoordeling
Kleurboekjes ontvangen, echter verpakking, papieren sealed air envelop was aan beide kanten zwaar beschadigd. Boekje zelf waren gelukkig niet beschadigd. Deze envelop was derhalve niet geschikt als verpakking !
bestelling van 30 totebags werd snel geleverd en was helemaal in orde.
Goede communicatie, er werd meegedacht over de beste oplossing voor onze wensen en budget, levering op tijd. Zeer correcte afhandeling, prima service!
minpunt: ik had graag de keuze gehad minder aantallen van het gekozen product te kunnen bestellen
De vesten zijn goed en snel geleverd. Helaas unisex maat voor het hele team besteld wat geen goed idee was: zelfs de maten voor de heren zijn veel te groot.
Pennen besteld met mijn logo erop en ik ben er heel blij mee! Goed geholpen al direct vanaf het eerste moment op de website waarbij ik contact zocht via de chat. Daar werd ik heel goed geadviseerd en het werd allemaal goed opgevolgd daarna via mail en telefoon. Communicatie geef ik 4 van de 5 sterren, omdat de opvolging wel veel was en iets opdringerig overkwam, dat zou ik als verbeterpuntje mee willen geven. Wel altijd heel vriendelijk en uiteindelijk gewoon heel goed en snel geholpen en er is een mooi product geleverd. Zeker aan te raden!
Wat een geweldige beoordeling, bedankt! 🎉 Super dat de pennen helemaal naar wens zijn en dat je goed geholpen bent vanaf het eerste contact. We vinden het belangrijk dat onze service vlot en persoonlijk is, maar we nemen je verbeterpuntje zeker mee! Fijn dat alles uiteindelijk goed en snel is verlopen en dat je een mooi product hebt ontvangen. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer blij maken met een bestelling! 😊✍️
Product is bovenverwachting, en de service is erg goed en snel. Daardoor snel een bestelling kunnen plaatsen welke optijd geleverd is.
Wat een geweldige ervaring! 🎉 Super dat het product boven verwachting is en dat de service snel en soepel verliep. Zo hoort het natuurlijk—makkelijk bestellen en een snelle levering zonder gedoe. Hopelijk mogen we je binnenkort weer blij maken met een volgende bestelling! 😊🎁 Tot dan!
Levering op tijd. De kwaliteit van de dop is te laag. Ik zou deze aankoop niet meer doen.
Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer dat de kwaliteit van de dop niet aan je verwachtingen voldoet. We willen graag dat onze producten van topkwaliteit zijn, dus we nemen je ervaring serieus. Zodoende hebben we meteen contact met je opgenomen om dit recht te zetten. Fijn dat de levering op tijd was, we hopen dat we in de toekomst een betere eerste ervaring kunnen bieden. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten! 😊
Prima product, snelle levering
Dat klinkt als een succesvolle bestelling! Prima kwaliteit en een snelle levering—precies zoals het hoort. Veel plezier ervan, en hopelijk tot de volgende keer! 😊🎁
Snelle levering en fijn dat de communicatie duidelijk en snel verloopt. Erg blij mee!
Wat een fijne ervaring! Snelle levering en duidelijke communicatie maken het winkelen nét dat beetje relaxter, toch? Geweldig dat alles soepel verliep en dat je blij bent met je bestelling. Hopelijk tot snel weer! 😊🎁
Alles perfect in orde, zoals het ook hoort. Niks op aan te merken. Doe zo verder, zou ik zeggen.
Wat een mooie beoordeling! 🎉 Dat is precies wat we willen horen—alles tiptop en helemaal naar wens. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je graag de volgende keer weer! 😊👍
Duidelijke communicatie en mooi werk geleverd en nog snel ook
Dat klinkt als een perfecte ervaring! 🚀 Heldere communicatie, prachtig werk en razendsnelle levering—dat zijn precies de dingen waar we naar streven. Blij dat alles naar wens was! Hopelijk mogen we je binnenkort weer helpen. 😊🎁
Zeer goede en snelle communicatie. Proefdruk zag er digitaal goed uit. Helaas bij levering is de bedrukking toch iets kleiner en minder opvallend dan verwacht. Het digitale geeft toch een ander beeld dan werkelijkheid.
Bedankt voor je feedback! Fijn dat de communicatie en service soepel verliepen. Jammer dat de bedrukking bij levering iets anders uitviel dan verwacht. Digitale proefdrukken geven vaak een benadering, maar we begrijpen dat de werkelijkheid soms net wat anders uitpakt. We nemen dit zeker mee om onze processen verder te verbeteren. Hopelijk ben je alsnog tevreden met het eindresultaat en we zien je graag weer terug! 😊🎨
Hebben al ervaring met AllGifts, dezer keer weer zoals verwacht: gewoon goed!
Wat een mooie beoordeling, dank je wel! 💙 Geweldig om te horen dat je opnieuw een fijne ervaring hebt gehad met Allgifts. We streven ernaar om elke keer weer kwaliteit en service te leveren die aan je verwachtingen voldoet. Hopelijk tot de volgende keer! 😊🎁
Bestelde mokken zijn keurig en snel geleverd (binnen een week)
Wat een snelle service, hè? 🏎️ Fijn dat de mokken keurig en binnen een week bij je waren! Hopelijk zorgen ze voor heerlijke koffiemomenten—of thee, als je van de verfijnde kant bent. ☕😉 Bedankt voor je bestelling en we zien je graag weer terug! 😊
Duidelijke site en goed contact. Zweetbandjes besteld met logo en is goede kwaliteit en mooie bedrukking.
Wat een sportieve keuze! 💪 Super dat de zweetbandjes niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook het logo er strak op staat. Nu kun je vol vertrouwen zweten in stijl! We hopen dat ze je helpen bij topprestaties—of gewoon bij het optrekken van een zomerse cocktail. 😉 Geniet ervan, en we zien je graag weer terug! 🎾
De kopjes die ik had besteld zien er prachtig uit, precies wat ik verwachtte. Er was een klein foutje bij de levering maar dat werd supersnel hersteld.
Wat een fijne terugkoppeling! We vinden het geweldig dat de kopjes helemaal aan je verwachtingen voldoen. En hoewel een klein foutje altijd vervelend is, is het mooi dat we dit snel konden rechtzetten. We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat onze service je een positieve ervaring heeft gegeven. Geniet van je prachtige kopjes, en we hopen je snel weer te zien! ☕😊
Het product was op tijd, de route te volgen, het aantal klopte en het product was zoals afgesproken. Alleen de verpakking had het zwaar gehad onderweg en was niet helemaal dicht meer.
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat het product aan je verwachtingen voldeed en dat de levering soepel verliep. Jammer dat de verpakking wat te verduren heeft gehad onderweg. We zullen dit meenemen om onze verzendkwaliteit verder te verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! 😊
Snelle levering, kwaliteit is prima.
Bedankt Dreesens, voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het product en de bedrukking. Snelheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dus geweldig dat dit aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊
Heel goede ervaring.Niets op aan te merken.Top
Bedankt voor je feedback, Claudine! 🌟 Het doet ons plezier te horen dat alles tijdig en perfect is geleverd. Zo’n vlekkeloze ervaring is waar we naar streven, en het is fijn om te weten dat we je verwachtingen volledig hebben waargemaakt. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met onze service! ✨ Met vriendelijke groet, Allgifts - Susan
Kwaliteit is zeer goed, service uitstekend, snel geleverd en de prijs is ook top!
Bedankt voor je fantastische beoordeling, Miriam! 😊 Wat superom te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, service én prijs. Snelle levering en een uitstekende ervaring, daar doen we het voor! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. ✨🚀 Met vriendelijke groet, Susan - Allgifts
Tevreden
Beste Olena, Bedankt voor je positieve review! En je mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle