Heeft een totaal van 2.276 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment96%
De beoordelingen benadrukken regelmatig vriendelijke service en goede bereikbaarheid. Bestellingen komen snel aan en de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De kwaliteit van de producten is consequent en betrouwbaar. Over het algemeen is de ervaring positief met aandacht voor details.
Sterke punten
Uitstekende service en bereikbaarheid
Snelle levering en duidelijke website
Nette communicatie en goede producten
Gebaseerd op 14 reviews
Kwaliteit te laag
Levering op tijd.
De kwaliteit van de dop is te laag. Ik zou deze aankoop niet meer doen.
Beveelt niet aan
8 May 2025
Pieter
Zottegem
Reactie van Allgifts.nl
Bedankt voor je eerlijke feedback.
Jammer dat de kwaliteit van de dop niet aan je verwachtingen voldoet. We willen graag dat onze producten van topkwaliteit zijn, dus we nemen je ervaring serieus. Zodoende hebben we meteen contact met je opgenomen om dit recht te zetten.
Fijn dat de levering op tijd was, we hopen dat we in de toekomst een betere eerste ervaring kunnen bieden.
Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten! ๐
Prima product, snelle levering
Prima product, snelle levering
7 May 2025
Mijk
Schagen
Reactie van Allgifts.nl
Dat klinkt als een succesvolle bestelling! Prima kwaliteit en een snelle leveringโprecies zoals het hoort.
Veel plezier ervan, en hopelijk tot de volgende keer! ๐๐
Fijne communicatie en snelle levering
Snelle levering en fijn dat de communicatie duidelijk en snel verloopt. Erg blij mee!
7 May 2025
Anouk
Capelle aan den IJssel
Wat een fijne ervaring!
Snelle levering en duidelijke communicatie maken het winkelen nรฉt dat beetje relaxter, toch? Geweldig dat alles soepel verliep en dat je blij bent met je bestelling.
Hopelijk tot snel weer! ๐๐
Alles is tip top verlopen :-)
Alles perfect in orde, zoals het ook hoort. Niks op aan te merken. Doe zo verder, zou ik zeggen.
6 May 2025
Kim
Kalmthout
Wat een mooie beoordeling! ๐
Dat is precies wat we willen horenโalles tiptop en helemaal naar wens. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je graag de volgende keer weer! ๐๐
top service
Duidelijke communicatie en mooi werk geleverd
en nog snel ook
3 May 2025
Millo Scholte
ridderkerk
Reactie van Allgifts.nl
Dat klinkt als een perfecte ervaring! ๐ Heldere communicatie, prachtig werk en razendsnelle leveringโdat zijn precies de dingen waar we naar streven.
Blij dat alles naar wens was! Hopelijk mogen we je binnenkort weer helpen. ๐๐
Goede service en snelle communicatie
Zeer goede en snelle communicatie. Proefdruk zag er digitaal goed uit. Helaas bij levering is de bedrukking toch iets kleiner en minder opvallend dan verwacht. Het digitale geeft toch een ander beeld dan werkelijkheid.
29 April 2025
Simone
Best
Reactie van Allgifts.nl
Bedankt voor je feedback! Fijn dat de communicatie en service soepel verliepen.
Jammer dat de bedrukking bij levering iets anders uitviel dan verwacht. Digitale proefdrukken geven vaak een benadering, maar we begrijpen dat de werkelijkheid soms net wat anders uitpakt. We nemen dit zeker mee om onze processen verder te verbeteren.
Hopelijk ben je alsnog tevreden met het eindresultaat en we zien je graag weer terug! ๐๐จ
Super fijn geholpen en snelle levering
Hebben al ervaring met AllGifts, dezer keer weer zoals verwacht: gewoon goed!
29 April 2025
EPC Kennemerland
Haarlem
Reactie van Allgifts.nl
Wat een mooie beoordeling, dank je wel! ๐ Geweldig om te horen dat je opnieuw een fijne ervaring hebt gehad met Allgifts.
We streven ernaar om elke keer weer kwaliteit en service te leveren die aan je verwachtingen voldoet. Hopelijk tot de volgende keer! ๐๐
Goed !
Bestelde mokken zijn keurig en snel geleverd (binnen een week)
24 April 2025
DSS bv
Leeuwarden
Wat een snelle service, hรจ? ๐๏ธ
Fijn dat de mokken keurig en binnen een week bij je waren! Hopelijk zorgen ze voor heerlijke koffiemomentenโof thee, als je van de verfijnde kant bent. โ๐
Bedankt voor je bestelling en we zien je graag weer terug! ๐
Snelle reactie, mooie offerte en snel geleverd
Duidelijke site en goed contact.
Zweetbandjes besteld met logo en is goede kwaliteit en mooie bedrukking.
24 April 2025
Jeanet Boele
DELFT
Wat een sportieve keuze! ๐ช
Super dat de zweetbandjes niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook het logo er strak op staat. Nu kun je vol vertrouwen zweten in stijl!
We hopen dat ze je helpen bij topprestatiesโof gewoon bij het optrekken van een zomerse cocktail. ๐
Geniet ervan, en we zien je graag weer terug! ๐พ
Mooi produkt en prima service
De kopjes die ik had besteld zien er prachtig uit, precies wat ik verwachtte. Er was een klein foutje bij de levering maar dat werd supersnel hersteld.
17 April 2025
M.
Dubelaar
Reactie van Allgifts.nl
Wat een fijne terugkoppeling!
We vinden het geweldig dat de kopjes helemaal aan je verwachtingen voldoen. En hoewel een klein foutje altijd vervelend is, is het mooi dat we dit snel konden rechtzetten. We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat onze service je een positieve ervaring heeft gegeven. Geniet van je prachtige kopjes, en we hopen je snel weer te zien! โ๐
Het product was op tijd, de route te volgen, het aantal klopte en het product was zoals afgesproken.
Alleen de verpakking had het zwaar gehad onderweg en was niet helemaal dicht meer.
15 April 2025
Kees
Rotterdam
Reactie van Allgifts.nl
Bedankt voor je beoordeling!
We zijn blij dat het product aan je verwachtingen voldeed en dat de levering soepel verliep.
Jammer dat de verpakking wat te verduren heeft gehad onderweg. We zullen dit meenemen om onze verzendkwaliteit verder te verbeteren.
Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! ๐
Mooi product en mooi bedrukt.
Snelle levering, kwaliteit is prima.
11 April 2025
DREESENS
Heusden-Zolder
Reactie van Allgifts.nl
Bedankt Dreesens, voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het product en de bedrukking. Snelheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dus geweldig dat dit aan je verwachtingen voldoet.
We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! ๐
alles op tijd en perfect geleverd.Top
Heel goede ervaring.Niets op aan te merken.Top
10 April 2025
Claudine
Langemark
Bedankt voor je feedback, Claudine! ๐
Het doet ons plezier te horen dat alles tijdig en perfect is geleverd. Zoโn vlekkeloze ervaring is waar we naar streven, en het is fijn om te weten dat we je verwachtingen volledig hebben waargemaakt.
We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met onze service! โจ
Met vriendelijke groet, Allgifts - Susan
Zeer tevreden!
Kwaliteit is zeer goed, service uitstekend, snel geleverd en de prijs is ook top!
10 April 2025
Miriam
Krimpen aan de Lek
Bedankt voor je fantastische beoordeling, Miriam! ๐
Wat superom te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, service รฉn prijs.
Snelle levering en een uitstekende ervaring, daar doen we het voor!
We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. โจ๐
Met vriendelijke groet, Susan - Allgifts
Zeer tevreden. Goed kwaliteit snel service
Tevreden
8 April 2025
Olena Burdina
Leeuwarden
Beste Olena,
Bedankt voor je positieve review! En je mooie cijfer!
Met vriendelijke groet, Allgifts
Prima product, snelle levering, goede klantenservice
Product was conform verwachting. Communicatie werd snel en accuraat behandeld en vragen werden duidelijk beantwoord. Uiteindelijk snelle levering boven verwachting. Zeer tevreden.
8 April 2025
W.J. K
Duiven
Bedankt voor je geweldige beoordeling, W.J. K! ๐
Het is top om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en onze service.
Dat de levering zelfs boven verwachting snel was, maakt ons extra trots!
We doen er alles aan om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, dus het is fijn om te weten dat dit zo goed is ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je in de toekomst weer blij te mogen maken!
Decent Tote Bags in the Benelux Region
Placed an order on Monday and it was delivered by Friday, i.e. four day transit time for a shipment from Poland to Belgium. This is not bad in terms of an economy shipment but I had checked ahead to ensure this would happen faster because it came very close to falling on my travel schedule.
The goods themselves are decent; I would say more expensive than the standard but quality is fine and you can get a better price if you purchase higher quantities.
4 April 2025
Andrew
Antwerpen
[ENG] Thank you for your honest and detailed review, Andrew! ๐
We're glad to hear that the delivery met your expectations in terms of economy shipment and that the quality of the tote bags meets your standards.
We appreciate your feedback about pricing and will continue striving to offer competitive options, especially for bulk purchases. Your input helps us grow, and we're grateful for your recommendation. Safe travels, and we hope to assist you again in the future! โจ
[NL] Bedankt voor je eerlijke en gedetailleerde beoordeling, Andrew! ๐
We zijn blij om te horen dat de levering aan je verwachtingen voldeed in termen van economy verzending en dat de kwaliteit van de tote bags aan je standaard voldoet.
We waarderen je feedback over de prijzen en blijven ons inzetten om concurrerende opties te bieden, vooral voor bulkbestellingen. Jouw input helpt ons om te groeien, en we zijn dankbaar voor je aanbeveling. Veilige reizen, en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! โจ๐
Met vriendelijke groet, Allgifts
Subliem
Goede en snelle service
3 April 2025
enrico van Ginneken
Maastricht
Reactie van Allgifts.nl
"Subliem" is een prachtig compliment, en we zijn blij dat onze snelle en goede service aan je verwachtingen heeft voldaan.
We waarderen je vertrouwen enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. โจ
Toplevering!
Had een soort van deadline als leverdatum, tot mijn verbazing werden de spullen al een week eerder geleverd dan de uiterste datum. Daar hou ik van! Een dikke aanbeveling dus!
3 April 2025
Judith
Winterswijk
Hoi Judith,
Bedankt voor je enthousiaste beoordeling! ๐
Wat goed om te horen dat de levering niet alleen op tijd, maar zelfs ruim vรณรณr de deadline is aangekomen! Dat is waar we naar streven: verwachtingen overtreffen!
We waarderen je warme aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met onze service. โจ
Snel, duidelijk en goede kwaliteit
2e bestelling geplaatst omdat de eerste goed bevallen was. De pennen zien er buitengewoon goed uit en zijn ook best snel geleverd.
28 March 2025
Ivar
Wekerom
Bedankt voor je 10, Ivar! ๐
Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring zo goed bevallen was dat je ook een tweede bestelling hebt geplaatst.
We zijn blij dat de pennen er goed uitzien en dat de levering snel en duidelijk verliep!
Tot de volgende keer!
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, snelle levering.
26 March 2025
Mathijs
Thull
Reactie van Allgifts.nl
Bedankt, Mathijs, voor je positieve beoordeling! ๐ Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze snelle levering!
Super geholpen en mooi product ontvangen!
Ik ben ontzettend tevreden over Allgifts.nl! Van tevoren telefonisch contact gehad om te checken of een product op tijd geleverd kon worden. Alles is perfect verlopen. Het product is top en de service verdient echt een dikke 10. Inez van de support afdeling heeft me supergoed geholpen โ vriendelijk, snel en oplossingsgericht. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad Allgifts.nl absoluut aan bij anderen!
24 March 2025
Jessica
Alphen aan den Rijn
Wat een fantastische beoordeling, Jessica, bedankt! ๐
Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over zowel ons product als onze service. We zijn blij dat alles perfect is verlopen en dat Inez je zo goed heeft kunnen helpen!
Bedankt voor je aanbeveling, daar zijn we enorm trots op! ๐โจ
Service met een grote "S"............
Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Het moto u vraagt wij draaien is hier zeker van toepassing.
Ook wordt er goed meegedacht en evt. problemen getackeld.
20 March 2025
Rien
Rotterdam
Wat een prachtige beoordeling, Rien, bedankt! ๐
Service met een grote "S" is precies waar we voor staan, en het doet ons goed om te horen dat je onze samenwerking als zo prettig hebt ervaren.
Het motto "u vraagt, wij draaien" passen we met plezier toe, en we vinden het belangrijk om altijd met je mee te denken en eventuele uitdagingen op te lossen.
Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen! ๐โจ
Helemaal tevereden
20 March 2025
gerard verhoef
HEEMSKERK
Reactie van Allgifts.nl
Wat een fijne beoordeling, bedankt!
We zijn blij om te horen dat je helemaal tevreden bent met onze snelle levering. We streven er altijd naar om je de best mogelijke ervaring te bieden, en jouw positieve woorden betekenen veel voor ons. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn! ๐โจ
Fijne gepersonaliseerde theekopjes
Fijn, netjes en mooie kwaliteit om mee het bos in te nemen. Erg blij mee. Daarnaast een dikke plus voor het gerecyclede materiaal.
17 March 2025
Wietske Geijteman
Hoorn
Reactie van Allgifts.nl
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de gepersonaliseerde theekopjes :-) We zijn blij dat ze goed van pas komen voor je bosavonturen.
Ook bedankt voor de waardering voor het gebruik van gerecycled materiaal, we vinden duurzaamheid erg belangrijk!
Nogmaals veel plezier met je nieuwe kopjes.
Groet, Susan
Review overzicht