Pluspunten
Snelle en correcte communicatie. Doen zeker de extra moeite.
Beste klant, Hoera, een 10! Daar worden we blij van. Het doet ons vooral goed dat jij blij met ons bent. Een snelle en correcte communicatie is natuurlijk wel zo fijn. Wat fijn dat er extra moeite voor je is gedaan, soms is dat natuurlijk even nodig. Doen we graag! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
snelle en correcte levering
Dag Walter, Een 9, wauw! Wat fijn dat je bij ons een snelle en correcte levering hebt ervaren. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de sleutelhangers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer reactief en flexibel en snel.
Dag Sas Emanol, Goed om te horen dat je ons reactief, flexibel en snel vindt werken! Een beoordeling zoals deze, daar zijn we erg blij mee. Bedankt en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Sol Nederland, Wat fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat je tevreden over ons bent en hopen je nog een keertje terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste de levering werd gebeurd door DHL, het briefje zat in de bus, weet niet of ze tot aan de deur geweest zijn, maar moest om het pakketje naar Wevelgem. Dat is niet bij de deur. Had gevraagd tijdens de kantooruren, en ofwel is dat niet gebeurd ofwel deed de chauffeur gewoon de moeite niet. grtjs Dolores
Dag Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen, Wat vervelend dat je voor je bestelling naar Wevelgem moest. Je opmerking naar bij onze Support afdeling doorgezet en er wordt gekeken hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. We zijn blij dat verder alles naar wens is. Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Een 10, yes! Wat fijn dat je helemaal tevreden over ons bent. Hier worden we blij van! Hopelijk heb je veel (uitdeel)plezier van de openers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Eerste drukproef was niet helemaal naar wens (hebben ze al handmatig werk voor moeten doen, waarvoor mijn dank) en is daarna zonder problemen aangepast en in orde gemaakt. Netjes geleverd.
VerbeterpuntenNee, gewoon prima geregeld.
Dag Harry, Natuurlijk passen we je drukproef gewoon aan als hij niet naar wens is. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent over onze service en het geleverde product. Veel (uitdeel)plezier van de schuifpuzzels! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag JP Habets, Yes, een 9! Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. We wensen je veel plezier van de panda knuffeltjes en de rubberen eendjes en hopen je nog een keer terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snel geleverd. Je kan de voortgang ook heel goed volgen van je product
VerbeterpuntenDit is voor ons de 2e keer dat we zaken doen met Allgifts, valt me op dat er dan strak gestuurd wordt op minimale afname. En helemaal niet flexibel. En de dame die mij had geholpen heeft geen indruk achtergelaten.
Dag Alyans, We vinden het erg jammer dat je geen flexibiliteit bij ons ervaart als het gaat om minimum afnames. Aan minimum afnames kunnen wij helaas weinig veranderen. Wel is het zo dat er op een groot deel van ons aanbod géén minimum afnames gelden. Wie weet zit daar in de toekomst wat voor je bij. Uiteraard helpen we je hier graag bij! Ik hoorde van mijn collega dat ze nog contact met je heeft gehad hierover en dat je dat contact positief hebt ervaren. Fijn om te horen! Ik wens je veel (uitdeel)plezier van de speldjes en hopelijk zien we je nog een keer weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Flexibel Klantgericht betrouwbaar snel in levering
VerbeterpuntenGeen gevonden.
Dag Danny, Wat een mooie beoordeling heb je achtergelaten. Bedankt! We zijn blij dat je zo tevreden bent en ons als flexibel, klantgericht, betrouwbaar en snel ervaart. Hier doen we het voor! Veel plezier van je duurzame powerbanks en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, wat een mooi cijfer! Fijn dat je tevreden bent over ons. Veel plezier van de bamboe pennen en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snel geleverd en heel mooi product. Veilig ingepakt.
Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens was! Goed om te horen dat je product in de smaak valt, snel geleverd werd en dat het veilig is ingepakt. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de mokken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelheid, communicatie, online aanwezigheid...
VerbeterpuntenService bij productafwerking
Dag Habbekrats, Bedankt voor de beoordeling! Het is jammer om te horen dat de service bij de productafwerking nog niet naar wens was. Fijn dat je dit aangeeft! Goed te horen dat alles wel snel verliep en de (online) communicatie naar wens was. We wensen je veel (uitdeel)plezier van de speldjes. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke website met goede foto’s van product. Snelle levering was ook top
VerbeterpuntenEr was 1 van de geleverde bekers lek.
Beste klant, Wat jammer om te horen dat een van de bekers lek was. Fijn dat de bestelling verder wel naar wens was! We zijn blij dat je de website duidelijk vond en de foto's goed waren. Een snelle levering, dat werkt natuurlijk wel zo fijn. Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Drukkerij De Melle, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent. Veel (weggeef)plezier van de pennen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ik ben 2 keer nagebeld omdat het een spoedklus was en al wel betaald had maar de drukproef nog niet goed had gekeurd
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Dag Jos, Hoera, een prachtige 10! Wat fijn dat alles naar wens is. Goed om te horen dat je bent nagebeld zodat de spoedverzending alsnog mogelijk was. We wensen je veel (weggeef)plezier van de heupflesjes en hopelijk zien we je nog een keer terug in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
snelle levertijd
VerbeterpuntenDe kleur van het logo is wat vaal
Dag Festival Lovers, Wat jammer dat je de kleur van het logo wat vaal vindt. Goed dat je dit aangeeft, dan kunnen we daar de volgende keer op letten! We zijn blij dat je daarnaast wel tevreden bent en dat de levertijd snel was. Dat werkt wel zo fijn! Veel plezier van de heuptasjes en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Razendsnelle levering mogelijk, duidelijke website, snel een proefdruk – allemaal top!
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Dag Hennie, Een prachtige 9, yes! Wat goed om te horen dat de levering en proefdruk razendsnel gingen en dat de website duidelijk is. Het doet ons goed te horen dat je helemaal tevreden bent! Veel plezier van het uitdelen van de EHBO setjes en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke en snelle communicatie ! Mooie materialen.
Dag Sankofa, Wauw, een 10! Wat fijn dat de communicatie duidelijk en snel verliep en dat de papieren tassen in de smaak vallen. Hier doen we het voor! We wensen je veel (uitdeel)plezier van de tasjes. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
meerdere malen besteld en altijd snel en correct
Dag Golfcenter, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier van de schoenentassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ze reageren snel en handelen orders en vragen adequaat af.
Dag Axioma, Bedankt voor dit prachtige cijfer, wat een compliment! Fijn dat er snel en adequaat is gehandeld bij de afhandeling van jouw order. Dat werkt wel zo fijn. Veel plezier van de USB-sticks en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle verwerking van de order en snelle levering. Alles volgens afspraak.
Beste klant, We zijn blij dat de order en levering lekker vlot verliepen en dat alles volgens afspraak verliep! Dat is ook een van onze kernwaarden, afspraak is afspraak! We wensen je veel (uitdeel)plezier van de boekenleggers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Christa, Yes, wat een mooi cijfer! Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier van (het weggeven van) de hoofdbanden! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de produkten die we bestelden: topkwaliteit en zien er dan nog een prachtig uit ook! Het perfecte relatiegeschenk, voor elk wat wils want het gamma is groot. Bij vragen/ problemen kregen wij ook onmiddellijk feedback en toen een product gebroken bleek aangekomen kregen wij een nieuwe zonder meer toegestuurd! Vriendelijke communicatie, correcte info, snelle service en levertijd!
Dag Specialteas.be, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat de producten in de smaak vallen. Wat fijn dat je correct bent geholpen toen er een exemplaar gebroken bleek te zijn. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Goed te horen dat de communicatie, informatie en levering allemaal naar wens verliepen. Hier worden we blij van! Veel plezier van de mokken en theeglazen en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle