Beste klant, Een 10, wauw! Goed te horen dat alles naar wens is. We wensen je veel (uitdeel)plezier van de boekenleggers en sleutelhangers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Een collega heeft mij telefonisch heel goed verder geholpen en de bestelling gewijzigd voor mij.
Beste klant, Wauw, een 9! Wat fijn dat je verkeerde bestelling goed is hersteld en dat je alsnog het juiste hebt kunnen bestellen. Veel plezier van de sporttassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Medewerker denkt mee, biedt een alternatief aan
Dag Danielle, Wat goed om te horen dat je helemaal tevreden over ons bent! Fijn dat er met je is meegedacht en dat er een alternatief is aangeboden. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Mooie producten, goede opdruk
VerbeterpuntenHet bestelproces is moeizaam verlopen. Bestellen via de site lukte niet. Uiteindelijk een bestelling per mail gedaan. Daarna verkeerde factuur ontvangen, zonder BTW. Later nog BTW afhandeling gedaan.
Dag Copycat B.V., Wat een prachtig cijfer, fijn dat je helemaal tevreden bent! Hier worden we natuurlijk erg blij van. Veel plezier van de springtouwen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snel. Goedkoop.
VerbeterpuntenWebsite functioneerde meerdere malen niet correct. Ik kom niet met ideal betalen. Had betaald maar kreeg toch een factuur met verzoek om te betalen. Geen excuses voor het ongemak. Loopt dus nog niet perfect......
Beste klant, Wat jammer dat de betaling niet zo soepel verliep. We zijn ermee bezig dit soort trajecten te optimaliseren, zodat je de volgende keer gewoon eenvoudig bij ons kunt bestellen. Fijn om te horen dat je ons wel als snel en goedkoop ervaart en dat alles verder wel naar wens is. We wensen je veel plezier van de powerbanks en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Food n'Joy, Wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat je tevreden bent. Hopelijk heb je veel plezier van de shoppers en zien we je nog een keer terug in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Fijne en snelle communicatie, denkt mee met de klant
Dag Pascalle, Wat fijn dat de communicatie goed en snel verliep, dat werk wel zo handig! We proberen altijd mee te denken met de klant. We zijn dan ook blij om te horen dat je hier ook tevreden over bent! We wensen je veel plezier van (het weggeven van) de broodtrommels. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
korte lijnen, supersnelle levering
Dag Scala, Wat fijn om te horen dat de levering lekker snel ging! En korte lijntjes, dat werkt inderdaad wel zo efficiënt. Bedankt voor je mooie beoordeling, hier doen we het voor! We wensen je veel plezier van de bamboe bekers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Het bedrijf houdt zich aan afspraken en dat is héél positief. De bestelling is tijdig geleverd en het traject van levering was goed te volgen. Dit is ook heel positief want dan zit je thuis niet onnodig te wachten op de bestelling !
Dag Vrouwenbeweging Femma-Diest, Afspraak is afspraak is een kernwaarde bij ons, fijn dat jullie dit positief ervaren! Goed om te horen dat de bestelling tijdig is geleverd en het traject goed te volgen was. We snappen heel goed dat dit wel zo fijn werkt! Hopelijk heb je veel plezier van de memoclips en zien we je nog een keer terug! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Neem een andere drukkerij. Deze komt duidelijk zijn afspraken niet na en daarmee kunnen jullie belofte niet nakomen. Er is toegezegd, dat de drukkerij op zijn kwaliteit en levering zou worden aangesproken en dat allgift het op zijn plaats zou vinden wanneer er een compensatie zou worden gedaan. Helaas, nooit meer iets gehoord. 160 paraplu's verdeeld over 4 kleuren besteld en 5 regenboogkleur. Dit via offerte ontvangen. Al snel werd duidelijk dat er nog maar 4 regenboog waren. de 5de zouden we dan zwart laten worden. De factuur werd betaald en de drukker ging aan het werk. Helaas zaten er misdrukken tussen en de drukkerij had niet meer voldoende van een kleur op voorraad. Wederom hebben we de misdrukken moeten omzetten naar andere kleuren en de paraplu zouden moeten worden besteld. In november begonnen met deze bestelling om het voor 8 januari (nieuwsborrel) klaar te hebben. Zou ook geen probleem zijn als dus allgifts Helaas werden de laatste misdrukken 15 januari geleverd. Ook nu nog treffen we beschadigingen aan op geleverde paraplu's. Ik ga hier geen melding van maken, ga er niet mee leuren, ben wel klaar met allgifts.
Dag Gert-Jan, Erg vervelend om te horen dat het bij de drukkerij niet goed is gegaan. Ik begreep van mijn collega dat zij je hier nog over heeft gebeld en dat er uiteindelijk een positief gesprek was. Ik begreep dat een vergoeding voor jullie niet relevant was, maar dat dit bedrag daarom aan het Allzheimerfons is geschonken. Wat een mooie oplossing! Onze excuses voor het ongemak. We zijn blij dat het op deze manier alsnog een beetje is opgelost. We zullen hier in de toekomst uiteraard rekening mee houden, zodat een geval zoals dit niet meer voorkomt. Met vriendelijk groet, Anouk van Allgifts
Dag Hilde, Bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens is en wensen je veel (uitdeel)plezier van de mokken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Geen opmerkingen!
Beste klant, Een 10, wauw! Fijn dat alles naar wens is. Hier doen we het voor! Bedankt voor de beoordeling en veel plezier van de USB-sticks. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer tevreden over onze hoodies, snelle service zodat we onze hoodies op tijd hadden voor ons dansteam!
Dag Dance-Express, Wat goed om te horen dat je helemaal tevreden bent over de hoodies en dat de service lekker snel verliep! Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Heel betrouwbaar en bereikbaar, kwalitatieve aflevering!
VerbeterpuntenEen order met meerdere producten zou gemakkelijker te verwerken zijn mochten deze ook samen gefactureerd en samen verzonden worden.
Dag Ayla, Bedankt voor je tip! We snappen heel goed dat het makkelijker is om meerdere producten gezamenlijk te factureren. Hier wordt op het moment dan ook hard aan gewerkt. Fijn om te horen dat we goed bereikbaar zijn en de aflevering kwalitatief goed was! We wensen je veel (weggeef)plezier van alle producten. Heb je nog eens iets nodig, dan weet je ons te vinden. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Fototools, Wat fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de balpennen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
alles is vlot verlopen en de drinkbus ziet er mooi uit.
Beste klant, Wat goed om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de drinkfles in de smaakt valt. Veel plezier ervan en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Yes, een 10! Wat fijn dat alles naar wens is. We wensen je veel weggeefplezier van de zakagenda's en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag TEC1, Wat fijn dat je helemaal tevreden over ons bent. Hier doen we het voor! Veel weggeefplezier en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Luc, Wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en wensen je veel plezier van de paraplu's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Oplossingsgericht
VerbeterpuntenVoorraad beter afstemmen met jullie systeem
Beste klant, Wat geweldig dat alles naar wens is! We wensen je veel (uitdeel)plezier van de schrijfmappen. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle