Beste klant, Wat een topcijfer, bedankt! Hier worden we blij van! Veel plezier van de pennen en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Heel goed gecommuniceerd om de verwachtingen af te stemmen. Goed meegedacht over oplossingen
Dag Michelle, Wat fijn dat er goed gecommuniceerd en met je meegedacht is! Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens is! We hopen je nog eens in onze webshop terug te zien en wensen je natuurlijk veel (weggeef)plezier van de paraplu's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Dag Bert, Wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat de levering snel verliep. Veel plezier van de flessenopeners en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Spirax Sarco, Bedankt voor je beoordeling! We wensen je veel plezier van de pennen en zaklampen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Fijne communicatie en snelle levering
Dag Guide ID, Kijk, hier doen we het voor! Super dat je helemaal tevreden bent! Fijn om te horen dat de levering lekker snel verliep. Veel (uitdeel)plezier van de stroopwafelblikken en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Heel fijne club om zaken mee te doen. Denken mee en hebben een mooie balans tussen online gemak en persoonlijk meedenken.
Dag Liesbeth, Wauw, bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat je ons als meedenkend ervaart en dat je tevreden bent over het online bestelgemak! We wensen je veel plezier van de thermosflessen en hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
goed afspraken mee te maken
Dag Joke, Bedankt voor dit mooie cijfer! Goed om te horen dat je goed afspraken met ons hebt kunnen maken . We wensen je veel (weggeef)plezier van de kaarthouders en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenDoor teveel geleverde producten konden we de minder goede producten terugsturen. Voor de toekomst misschien 2% extra gratis toevoegen voor slechte producten of misdrukken (bij ons zaten er een paar bij waar de dop niet op de juiste manier werkte)
Dag Vereniging PSHR, Wat vervelend dat er een paar producten waren die niet naar behoren werkten! We gaan je tip zeker meenemen bij toekomstige bestellingen. Het is fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en je onze medewerkers als vriendelijk ervaart! We hopen dat je veel plezier beleeft aan (het weggeven van) de verkoelende handdoeken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Yes, een 10! Super dat alles naar wens is. Veel plezier van de zaklampen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Heel tevreden met de geleverde notebook. Precies de kleur die bij ons bedrijf hoort en ddor de Blind druk ziet het er heel classy uit. Bedankt!!
Dag EWT B.V, Het doet ons goed om te horen dat de notitieboekjes helemaal naar wens zijn! Wat goed dat de kleur precies die van je bedrijf is en de blinddruk goed gelukt is. Hier doen we het voor! We wensen je veel (uitdeel)plezier van de notitieboekjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We hopen je nog eens weer terug te zien op onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
vriendelijk en helpend klantencontact
Verbeterpunten. pakbonnen naar tussenleveranciers ontvangt de klant ook, werkt voor verwarring
Dag Vanderkamp pompen, Wat vervelend dat de pakbonnen voor de tussenleveranciers voor verwarring hebben gezorgd. We proberen altijd de beste en meest duidelijke service te bieden, dus dit punt nemen we zeker mee. Fijn dat je order voor de rest naar wens is verlopen! Vriendelijk en helpend klantcontact werkt natuurlijk wel zo fijn. We wensen je veel plezier van de notitieboekjes en hopen je nog eens terug te zien in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de bierpullen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Erg tevreden over de service, prijs en kwaliteit verhouding en levering.
Dag Rick, Wat fijn dat de service en levering helemaal naar wens zijn verlopen. Daar doen we het voor! Het doet ons natuurlijk ook goed dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteitsverhouding! Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Umicore, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met (het uitdelen van) de keycords! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, een 10! Goed om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier van de opvouwbare winkeltassen en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
VerbeterpuntenOp het eerste zicht worden gelijkaardige producten aangeboden tegen verschillende prijzen. Handig om duiding te geven in het prijsverschil in de beschrijving van een gelijkaardig product product.
Beste klant, Bedankt voor de mooie beoordeling en natuurlijk je tip wat betreft de prijsverschillen! We zijn blij dat je tevreden bent en wensen je veel uitdeelplezier met de reflectoren! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Super geholpen!
Beste klant, We zijn blij dat alles naar wens is geweest en je goed bent geholpen! We wensen je veel (weggeef)plezier van de ijskrabbers en hopen je natuurlijk nog eens terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Acerta Consult, Bedankt voor dit mooie cijfer! We zijn blij dat je tevreden over ons bent. Veel plezier van de keukenschorten en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
snelle en vriendelijke service! heel tevreden. bedankt!
Dag Kim, Yes, een 10! Wat geweldig dat je helemaal tevreden bent over je bestelling. Het doet ons goed om te horen dat onze service snel en vriendelijk is ontvangen en je helemaal tevreden bent! Bedankt voor de mooie beoordeling en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
goede communicatie, producten bevallen, snelle levertijd
Verbeterpunten1 keer mijn achter mn mailtje aan moeten bellen voor de status, maar dat kan geen kwaad.
Dag Next Level Freelancer, Wauw, wat een prachtig cijfer! Wat fijn dat je tevreden over ons bent. Goed om te horen dat de communicatie, de producten en ook de levertijd naar wens waren. Veel plezier met (het weggeven van) de drinkflessen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Alles werd perfect afgehandeld van bestelling tot levering. Zeer snel overigens. Tevreden klant :-)
Dag Performant, Wat super om te horen dat alles perfect is afgehandeld en dat het ook nog eens lekker vlot is verlopen. Een tevreden klant zoals jij, daar worden we blij van! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel (uitdeel)plezier van de potlodensetjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Redsupport, Wat goed dat jullie met de RPET winkeltassen voor de duurzamere optie hebben gekozen. Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Veel plezier van de shoppers en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle