Pluspunten
Super goed geholpen door Bas Conradie, heel goed contact gehad en vriendelijk benaderd.
VerbeterpuntenDe tassen die wij hadden besteld waren niet goed bedrukt en bij sommige vielen de 'pootjes' er onderuit.
Dag Liesbeth, Wat vervelend dat de bedrukking en de pootjes van de tassen niet goed waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik begreep van mijn collega dat dit inmiddels is opgelost door middel van een kortingsbedrag. Het is goed om te horen dat de service goed en vriendelijk verliep en dat je goed geholpen bent door mijn collega's. We hopen dat je veel plezier beleeft aan (het uitdelen van) de retro tassen en dat we je nog eens terugzien in de webshop! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Beste klant, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel (weggeef)plezier van de hobbymesjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer goede service!
Beste klant, Yes! Een 10! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het is goed om te horen dat de service goed is en de drinkflessen in de smaak vallen. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, wat een geweldig cijfer! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel (weggeef)plezier van de sleutelhangers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Stefan, Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat alles naar wens is en wensen je veel plezier met (het weggeven van) de kompassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Na mijn bestelling kwam er een aanbieding voor een sunscreen cream. Hier kon ik nog gebruik van maken terwijl bestelling al geplaatst was. Super! Levering was heel snel.
Dag Yvonne, Wat gaaf dat je naar aanleiding van onze aanbieding nog een handig en leuk relatiegeschenk hebt kunnen vinden! Fijn dat alles naar wens is verlopen en we hopen je nog eens weer te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Anita, Wat goed dat jullie veilig werken in de zon promoten met onze zonnebrandspray! We zijn blij dat dit product en de andere die u besteld heeft, in de smaak vallen. Veel plezier van de zomerse giveaways! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snellere levertijd dan verwacht Bedrukking hoge kwaliteit Producten apart verpakt
VerbeterpuntenDrukproef beoordelen duurde langer
Beste klant, Bedankt voor dit prachtcijfer! Jammer dat eht met de drukproef wat langer duurde, maar wat fijn dat de bestelling en levering naar wens zijn. Daar doen we het voor. Veel (weggeef)plezier van de drinkflessen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Dag ViTeS+, Wat vervelend om te moeten lezen dat het verkeerde bij u is afgeleverd. Ik ben even bij een collega nagegaan hoe en wat. Ik begrijp dat de verkeerde kleur flessen voor u is bedrukt. Mijn collega heeft aangegeven de juiste kleur bedrukte flessen alsnog naar u te verzenden. Bovendien mag u de andere kleur flessen gewoon houden, als u dat wilt. We begrijpen helemaal dat dit absoluut niet de bedoeling is. We hopen dat het hiermee alsnog een beetje voor u is opgelost. Onze excuses en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Dag Omniplast, Een 8, yes! Daar zijn we blij mee. Maar we zijn natuurlijk vooral blij dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met (het weggeven van) de draadloze oortjes en de toilettassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Wealer B.V, Wat fijn dat alles naar wens is. We hopen dat de bandenprofielmeters in de smaak vallen. Veel (uitdeel)plezier ervan! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Fijn overleg gehad. Producten zijn mooi op tijd geleverd.
Beste klant, Wauw, wat een topcijfer! We zijn blij dat de communicatie duidelijk en naar wens was en de producten tijdig zijn geleverd. Veel plezier van de picknickmanden en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Super snelle levering en een hele goede communicatie Snel contact als er een vraag is
Dag vtv Delft, Wat goed om te horen dat de levering en communicatie naar wens verliepen! En fijn natuurlijk dat de rugzakjes in de smaak vallen. Veel plezier ervan en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allfits
Pluspunten
Levertijd was zeer kort! Ziet er allemal goed uit, zoals op het digitale voorbeeld.
VerbeterpuntenIk denk dat de bedrukking niet vaatwasser bestendig is, en dat heb ik nergens gelezen. Dus welliucht een tip.
Dag RaceSchokbrekers, Een 10, wauw! Wat fijn dat alles lekker snel verliep en het overeenkwam met de drukproef. Bedankt voor de tip over de vaatwasserbestendigheid! Dit ben ik even nagegaan en heb het bij het product gecommuniceerd. Tips kunnen we natuurlijk altijd gebruiken. Fijn dat het product hoe dan ook in de smaak valt en we hopen dat je veel (weggeef)plezier beleeft aan de dubbelwandige bekers! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Heel snel en goed geregeld!
Dag Ingrid, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Het is fijn om te mogen horen dat de order naar wens is. We wensen je veel (weggeef)plezier van de picknickmanden en fleecedekens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Prettig contact met klantenservice. Tijdige levering en snelle feedback met proefversies. Levering ziet er keurig uit en conform verwachting!
VerbeterpuntenGeef duidelijk aan dat je niet per se van tevoren hoeft te betalen. Als je de logische stappen volgt moet je al betalen voordat je een proefdruk gezien hebt. Wellicht werkt deze optie goed voor materiaal zonder drukwerk, maar ik was als klant bijna afgehaakt. Bellen met de klantenservice gaf duidelijkheid. Punt 2 is de betaling en verwerking van de korting. Gezien de doorlooptijd van het proces besloot ik van de korting af te zien en het factuurbedrag iets te verhogen. Dat ging weer helemaal mis in de betalingssystemen, want het bedrag matchte niet ondanks dat het meer was. Kreeg ik het bedrag weer teruggestort. Weer een telefoontje naar de klantenservice. Gelukkig stond mijn order nog steeds volgens de oorspronkelijke planning, zodat de levering op tijd was. Hierover helderder communiceren op de website had mij veel gescheeld.
Dag Lennart, Wat vervelend dat het niet duidelijk was dat je nog niet hoeft te betalen voordat je een drukproef krijgt. Er wordt momenteel aan gewerkt om dit duidelijker te communiceren op de site. We vinden het vervelend dat je een paar keer naar de klantenservice hebt moeten bellen, dat is uiteraard niet de bedoeling! Fijn dat de order hoe dan ook gewoon zoals gepland is geleverd en dat het product ook naar wens is! We hopen dat dit alles toch een beetje goedmaakt. Jouw punten zijn zeker een leerpunt voor ons en we willen je dan ook bedanken voor je beoordeling. Veel plezier met (het uitdelen van) de avant-knijpers en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Beste klant, Wauw, een 10! We zijn blij dat de bluetooth-luidspreker naar wens is en u tevreden bent over de prijs-kwaliteitsverhouding. Veel plezier met (het weggeven van) de speakers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor de beoordeling. We hopen da de zakmessen in de smaak vallen en hopen u nog eens in onze webshop terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
zeer goede service duidelijke webite
Dag Jaap, Wat goed om te horen dat de service naar wens was en de website duidelijk is. Dat is wel zo makkelijk! Veel (weggeef)plezier van de sporthanddoeken en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Aanvraag van onze offerte + een tijdelijke proef ging heel snel
VerbeterpuntenJammer dat ik tussentijds een foutieve track & trace kreeg waardoor we in verwarring waren over de status van onze bestelling. Later ontving ik helemaal geen bezorg statussen meer.
Beste klant, We snappen heel goed dat het vervelend is om je orderstatus niet te kunnen zien. Onze excuses dat dit is misgegaan! Gelukkig is alles wel vlot en volgens plan verlopen. Fijn dat de koeltassen in elk geval bij u in de smaak vallen. Hopelijk ook bij de klanten! Veel uitdeelplezier en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goede prijs kwaliteit
Beste klant, Wat een geweldig cijfer! Zijn we blij mee! Maar we zijn vooral blij dat het allemaal naar wens is geweest. Goed dat de site duidelijk is en de levering snel ging. En dan is een goede prijs-kwaliteitsverhouding natuurlijk helemaal mooi. We wensen u veel (uitdeel)plezier van de baseball caps en hopen u nog eens terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Afwerking v/h eindproduct
Beste klant, We hebben een proefexemplaar van uw bestelde product opgevraagd. U heeft helemaal gelijk dat de afwerking niet helemaal netjes is. Zoals u zelf al aangeeft, is de verhouding met de prijs wel passend. Daarom kunnen we de leverancier hier verder niet op aanspreken. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Dag Mickey Mouse-De Sleutel, Wauw, wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en wensen je veel (uitdeel)plezier van de sleutelhangers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
duidelijke communicatie via mail.
Dag Jolanda, Een 10, super! Bedankt voor deze geweldige review! Fijn dat de communicatie duidelijk was en alles naar wens is verlopen. We wensen je veel uitdeelplezier van de afstudeerhoedjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle