Dag Mickey Mouse-De Sleutel, Wauw, wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en wensen je veel (uitdeel)plezier van de sleutelhangers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
duidelijke communicatie via mail.
Dag Jolanda, Een 10, super! Bedankt voor deze geweldige review! Fijn dat de communicatie duidelijk was en alles naar wens is verlopen. We wensen je veel uitdeelplezier van de afstudeerhoedjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Basisschool Wonderwoud, Yes, een 10! Bedankt voor deze prachtige beoordeling! We zijn vooral blij dat alles naar wens is verlopen en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Veel uitdeelplezier van de afstudeerhoedjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Er zat een fout in mijn order en dat is direct en correct afgehandeld door het bedrijf. Factuur was ook direct gecrediteerd.
Verbeterpuntenop een vrijdag was de chat niet beschikbaar, is het bedrijf dan misschien dicht? Dat was mij niet duidelijk
Dag Avond4Daagse Nieuw Sloten, Wat vervelend dat de chat niet beschikbaar was, dat is niet de bedoeling! Ik begreep van mijn collega dat de collega die toegang had tot de chat, niet aanwezig was die vrijdag. Inmiddels hebben andere collega's nu wel toegang tot de chat, dus zijn we hoe dan ook bereikbaar via dit medium. Een foutje in een order kan natuurlijk altijd gebeuren, wat fijn dat dit snel en correct is afgehandeld! We hopen dat je veel uitdeelplezier van de rugzakken beleeft of hebt beleefd. Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Dag Stadsbestuur, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens is en wensen je veel (weggeef)plezier van de fiets-/koeltassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Goed om te horen dat de bestelling naar wens is verlopen. Een cijfer zoals dit, daar zijn we altijd blij mee! Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Zeer mooi product!
Beste klant, Wauw, wat een mooi cijfer, bedankt! We zijn natuurlijk vooral erg blij dat het product in de smaak valt en alles naar wens is verlopen. Veel (uitdeel)plezier van de handdoeken! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levering. Goede updates via email van de orderstatus.
Dag Studio Breda, Wat fijn dat alles goed is verlopen! We zijn blij dat de bestelling snel is geleverd en dat je goed up-to-date bent gehouden via de mail. Veel plezier van (het weggeven van) de jojo's en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Bo, Yes! Een 10! Bedankt voor dit prachtige cijfer. We zijn natuurlijk vooral blij dat alles naar wens is verlopen. Veel (weggeef)plezier van de pennen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Na contact snelle levering, snelle reactie.
VerbeterpuntenBetere productomschrijving; we hebben waterflessen laten bedrukken die niet waterdicht blijken te zijn. Na contact met het bedrijf krijg ik als reactie dat hier niets aan te doen is omdat het een budget model fles is en we daar geen verwachtingen wat betreft waterdichtheid op mogen verwachten. Daarnaast de reactie dat ik dan maar een sample aan had moeten vragen. Ik vraag mij af waarom er dan een drinkfles wordt aangeboden... Tevens gaf de website de optie om het snel te laten bezorgen, waarna via e-mail een latere bezorgdatum werd aangegeven. Na contact met klantenservice werd dit opgelost, maar gaf wel veel onrust en onduidelijkheid.
Dag Rachel, Wat een geweldig cijfer, hier zijn we blij mee! Maar we zijn vooral blij dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met (het weggeven van) de strandballen, een leuk zomers geschenk! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Olindio, Een 10, wauw! Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We zijn vooral erg blij dat alles naar wens blijkt te zijn. Veel (weggeef)plezier van de heuptasjes en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenInfo over leverdatum klopte niet.
Dag BICBoZ, Wat jammer dat de informatie over de leverdatum niet klopte. Onze excuses, we zullen hier ze volgende keer extra op letten! Vriendelijkheid en behulpzaamheid vinden wij een must op het gebied van service. We zijn dan ook blij dat dit naar wens is verlopen! We hopen dat u veel (uitdeel)plezier beleeft aan de spaarpotjes. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Rina's Beauty & Massage, Hoera, een 10! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We hopen dat u veel plezier beleeft aan de handdoeken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Altijd snelle leveringen.
VerbeterpuntenGeen
Dag Huisartsen Gelderse Vallei, Bedankt voor dit prachtige cijfer, daar zijn we blij mee! Wat goed om te horen dat de communicatie duidelijk en vriendelijk was en de leveringen niet alleen nu, maar altijd snel verlopen! Veel plezier van (het weggeven van) de balpennen en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens is. We zijn erg blij met dit cijfer! We wensen u veel plezier van (het uitdelen van) de baseballcaps en hopen u nog eens weer te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw, wat een topcijfer! Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn blij dat alles naar wens is en wensen u veel (weggeef)plezier van de fietslampjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Vlotte communicatie & service!
Dag Inge, Wauw, wat een cijfer, bedankt! Het is goed om te horen dat de communicatie en service lekker vlot verliepen. Daar doen we het voor! We wensen u veel (uitdeel)plezier van de rolmaatjes en hopen u nog eens terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Yes! Een 8, wat een prachtig cijfer. We zijn blij dat alles naar wens is gegaan en hopen u nog een keer weer in onze webshop te zien! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ik had potloden per ongeluk onbedrukt besteld. Fijn dat ik ze kon terugsturen om ze alsnog te laten bedrukken.
VerbeterpuntenIk vond de communicatie soms wat kortaf
Dag Mindwize, Wat vervelend dat de communicatie wat kortaf bleek te zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Het doet ons goed om te horen dat de potloden wel alsnog bedrukt konden worden en dat voor de rest alles naar wens was! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wauw! Een 9, daar zijn we blij mee, zeg! Bedankt voor deze mooie beoordeling en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Smart Oranges, Wat fijn dat u tevreden bent! Een cijfer zoals dit, daar doen we het voor. Veel plezier van (het weggeven van) de armbanden en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor dit mooie cijfer, we zijn blij dat alles naar wens is! Veel (weggeef)plezier van de USB sticks! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Hoofdband zit fijn, en vind m ook mooi geworden.
VerbeterpuntenLevering was eerst 3 dagen eerder gepland dan beloofd, was daarna weer 2 dagen vertraagd; was uiteindelijk geen punt, maar kan iets voorspelbaarder. Afmetingen van het logo weken vrij ver af van die van de patch, waarom was onduidelijk.
Dag Ed, Wat vervelend dat de bezorging van uw bestelling zo onvoorspelbaar verliep. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Excuses voor de onduidelijkheid. We zullen dit punt zeker meenemen bij een volgende order. Bedankt voor het alsnog goede cijfer! We hopen dat verder alles naar wens is en dat u veel (uitdeel)plezier beleeft aan de zweetbanden! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Nick, Wat zijn we blij met een cijfer zoals dit! En natuurlijk vooral dat alles naar wens is. We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop en wensen je veel plezier van de t-shirts! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle