Dag The Travel Club, Wat fijn dat de spiegeltjes en de hele order er omheen naar wens zijn! Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel (weggeef)plezier van de spiegeltjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een mooi cijfer. Een blije klant, daar doen we het voor! Goed om te horen dat alles naar wens is en we hopen u nog eens in onze webshop terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Er zijn 4 zonnepetten kapot, met barsten uit de doos gekomen.
Dag Isabelle, Het is natuurlijk erg vervelend om te zien dat er exemplaren kapot zijn! Van mijn collega begreep ik dat u inmiddels voor de kapotte zonnekleppen een compensatie door middel van korting heeft ontvangen. We hopen dat het probleem hiermee is verholpen en dat u alsnog veel (uitdeel)plezier beleeft aan de vrolijke zonnekleppen. Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Handig en zeer snel te bestellen uit het uitgebreide assortiment
Dag VLOT!-vzw STC, Een 10, wat gaaf! We zijn erg blij dat alles naar wens is. Een handige en snelle bestelwijze en een uitgebreid assortiment zijn altijd fijn. Wat fijn dat dit allemaal naar uw wens is! Veel (uitdeel)plezier van de markeerstiften! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een topcijfer! We zijn blij dat alles naar wens is. Veel (weggeef)plezier van de USB-sticks! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
goede communicatie en snelheid levering !
Verbeterpuntenspijtig dat er géén kroontje kon op het cijfer " 50 "
Beste klant, Wat jammer dat de bedrukking niet precies mogelijk was zoals u dat wilde. We hopen dat de balpennen alsnog in de smaak vallen. Zowel goede communicatie als een snelle levering is ontzettend belangrijk. Wat fijn om te horen dat dit voor u goed geregeld was. Veel (uitdeel)plezier van de balpennen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Voor linkshandigen is en blijft dit inderdaad een dingetje. We hopen dat de pennen desalniettemin wel comfortabel schrijven. Wat goed dat de prijs-kwaliteitsverhouding volgens u goed is! Een cijfer zoals dit, daar doen we het voor! We hopen u nog eens te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Goede begeleiding en advies bij het kiezen van de gepaste opdrukmethode. Snelle levering.
Beste klant, Onze mensen hebben een hoop kennis in huis en helpen u graag! Dat blijkt nu ook weer. We zijn erg blij dat de begeleiding en de levering naar wens zijn! Veel plezier met (het uitdelen van) de USB sticks! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Eva, Wat een topcijfer, bedankt! Wat fijn dat alles naar wens is. Veel (weggeef)plezier van de toffe powerbanks! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Heel erg blij met de snelle levering en mooie kwaliteit!
Dag Marleen, Een snelle levering en goede kwaliteit zijn ontzettend belangrijk. We zijn dan ook erg blij dat dit allemaal naar wens is! We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop en wensen je natuurlijk veel plezier van de boodschappentassen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Ik had een urgente bestelling. Dame aan telefoon heeft mij supersnel geholpen met voorstellen. Voorraad gecheckt. Levertijd geregeld. Het product is vandaag bezorgd, Precies op tijd. Ik ben meer dan tevreden!
Beste klant, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! We zijn erg blij voor u dat de urgente bestelling vlot geleverd kon worden. Zo moet dat ook! We hopen dat de softshell jassen in de smaak vallen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Het hoogste van het hoogste, wauw! We zijn blij om te horen dat de opdruk perfect is en aan alle verwachtingen voldoet. Het is altijd fijn dat het product op tijd geleverd wordt, zo hoort dat! Veel (weggeef)plezier van de pennen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Fijn contact met de klantenservice en een hele snelle levering!
Dag Anita, Een fijn contact met de klantenservice en een snelle levering zijn allebei erg belangrijk. Wat goed om te horen dat dit naar wens was! We wensen u veel (uitdeel)plezier en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens is! We hopen dat de geurkaarsen in de smaak vallen en hopen u nog eens te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Gert, Wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is. Veel (weggeef)plezier van de paraplu's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat gaaf om te horen dat alles naar wens was! We hopen dat u veel (weggeef)plezier zult hebben van de mokken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Het is goed om te weten dat volgens u de communicatie beter kan. We zijn blij dat verder alles naar wens was! Veel (uitdeel)plezier van de teddybeertjes en oordopjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levering, alles volgens afspraak.
Verbeterpuntennee
Beste klant, Wat een topcijfer, bedankt! Erg fijn dat alles naar wens is. We wensen u veel (uitdeel)plezier van de sleutelhangers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een prachtcijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is en hopen u nog eens in onze webshop terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levering, prima verzorgd. Mooie strakke opdruk
Verbeterpuntengeen
Dag Conny, Super om te horen dat de levering en de bedrukking naar wens zijn! een cijfer zoals dit, daar worden we blij van! Veel (weggeef)plezier van de keukenschorten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
VerbeterpuntenAfbeelding komt niet overeen met product.
Beste klant, Wat vervelend dat de potloden niet geslepen zijn geleverd terwijl u dit verwachtte. Ik begreep van mijn collega dat hij u heeft gemaild over het feit dat de potloden niet geslepen worden geleverd en dit ook in de productomschrijving staat. Ik begrijp het heel goed als de manier waarop het beschreven staat, een beetje onduidelijk voor u was. Ik hoop dat u alsnog veel (uitdeel)plezier heeft van de potloden! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Jullie kwamen ons op een prettige manier tegemoet omdat het ging om een snelle levering.
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om achteraf te betalen.
Beste klant, Top dat alles naar wens was! We worden er ontzettend blij van om te horen dat we u op een voor u prettige manier benaderd hebben en de levering snel was. We hopen dat de powerbanks in de smaak vallen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat alles naar wens was. We wensen u veel (weggeef)plezier van de pennen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Hebben goed meegeholpen om ons logo druk-klaar te krijgen en snel geleverd. Voldoet aan de verwachtingen!
Dag Aluparts, Wat gaaf dat jullie logo perfect past op de briefopeners! We zijn heel blij om te horen dat onze gratis logoservice uw logo goed heeft weten te bewerken, voor een resultaat naar wens. Veel (uitdeel)plezier van de briefopeners! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een geweldig cijfer, bedankt! Fijn dat alles naar wens was. We wensen u veel (weggeef)plezier van de peper-en-zoutstelletjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle