Beste klant, Het hoogste van het hoogste, wauw! We zijn blij om te horen dat de opdruk perfect is en aan alle verwachtingen voldoet. Het is altijd fijn dat het product op tijd geleverd wordt, zo hoort dat! Veel (weggeef)plezier van de pennen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Fijn contact met de klantenservice en een hele snelle levering!
Dag Anita, Een fijn contact met de klantenservice en een snelle levering zijn allebei erg belangrijk. Wat goed om te horen dat dit naar wens was! We wensen u veel (uitdeel)plezier en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat fijn dat alles naar wens is! We hopen dat de geurkaarsen in de smaak vallen en hopen u nog eens te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Gert, Wat een prachtig cijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is. Veel (weggeef)plezier van de paraplu's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat gaaf om te horen dat alles naar wens was! We hopen dat u veel (weggeef)plezier zult hebben van de mokken. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Het is goed om te weten dat volgens u de communicatie beter kan. We zijn blij dat verder alles naar wens was! Veel (uitdeel)plezier van de teddybeertjes en oordopjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levering, alles volgens afspraak.
Verbeterpuntennee
Beste klant, Wat een topcijfer, bedankt! Erg fijn dat alles naar wens is. We wensen u veel (uitdeel)plezier van de sleutelhangers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een prachtcijfer, bedankt! We zijn blij dat alles naar wens is en hopen u nog eens in onze webshop terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Snelle levering, prima verzorgd. Mooie strakke opdruk
Verbeterpuntengeen
Dag Conny, Super om te horen dat de levering en de bedrukking naar wens zijn! een cijfer zoals dit, daar worden we blij van! Veel (weggeef)plezier van de keukenschorten. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
VerbeterpuntenAfbeelding komt niet overeen met product.
Beste klant, Wat vervelend dat de potloden niet geslepen zijn geleverd terwijl u dit verwachtte. Ik begreep van mijn collega dat hij u heeft gemaild over het feit dat de potloden niet geslepen worden geleverd en dit ook in de productomschrijving staat. Ik begrijp het heel goed als de manier waarop het beschreven staat, een beetje onduidelijk voor u was. Ik hoop dat u alsnog veel (uitdeel)plezier heeft van de potloden! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Jullie kwamen ons op een prettige manier tegemoet omdat het ging om een snelle levering.
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om achteraf te betalen.
Beste klant, Top dat alles naar wens was! We worden er ontzettend blij van om te horen dat we u op een voor u prettige manier benaderd hebben en de levering snel was. We hopen dat de powerbanks in de smaak vallen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een mooi cijfer, bedankt! Fijn dat alles naar wens was. We wensen u veel (weggeef)plezier van de pennen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Hebben goed meegeholpen om ons logo druk-klaar te krijgen en snel geleverd. Voldoet aan de verwachtingen!
Dag Aluparts, Wat gaaf dat jullie logo perfect past op de briefopeners! We zijn heel blij om te horen dat onze gratis logoservice uw logo goed heeft weten te bewerken, voor een resultaat naar wens. Veel (uitdeel)plezier van de briefopeners! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Wat een geweldig cijfer, bedankt! Fijn dat alles naar wens was. We wensen u veel (weggeef)plezier van de peper-en-zoutstelletjes! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, snel een drukproef en relatief snelle levering.
Dag Harry, Wat jammer dat het product wat kleiner bleek dan verwacht. Het is daarentegen erg goed om te horen dat het bestellen vlotjes verliep en er snel geleverd werd! Bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Duidelijke afspraken. Gemakkelijke manier van bestellen. Correcte prijs. Zeer snelle levering.
Dag Comié Pego, Wauw, wat een topcijfer! Wat goed om te horen dat de bestelling gemakkelijk verliep en de prijs ook oké was. We hopen u nog eens in onze webshop te zien! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Hele snelle levering. Prima product.
VerbeterpuntenMet het weekend er tussen, zou er geleverd worden op carnavalsdinsdag. Niet zo handig, dus de leverdatum verzet naar woensdag. Doch op vrijdagmoren een mailtje, dat het pakket diezelfde middag nog werd bezorgd. Dat was niet afgesproken. We moesten 's morgens nog om boodschappen, Maar onderweg kwamen we de pakketbezorger tegen en het probleem was direct opgelost. Het kwam goed, maar het is wel vervelend als een pakket op een andere dag wordt bezorgd dan gevraagd is.
Dag Fanfare Weldoen Door Vermaak, Oh jee, het is inderdaad niet handig en netjes dat een pakket op een niet afgesproken tijd wordt bezorgd. Fijn dat het uiteindelijk wel is opgelost! Ik hoop dat de sleutelhangers alsnog in de smaak zullen vallen! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Mooi product, snelle levering, veel opties.
VerbeterpuntenEr staat 'full colour', maar vervolgens konden er maar 5 kleuren worden gebruikt. In ons geval is dat opgelost door twee op elkaar lijkende kleuren in ons logo dezelfde kleur te maken, maar ik vind het toch raar. Als je full colour aanbiedt, zorg dan dat het full colour is. Daarnaast zaten er op de meeste zilverkleurige vlakjes van de powerbank een soort van 'krasjes'. Alsof ze eerder zijn gebruikt. Ik twijfelde nog even of er een plastic blaadje af getrokken moest worden, maar dat lukte me niet, dus ik heb het idee dat dat niet zo is.
Dag Stichting Gilles de la Tourette, Wat vervelend dat een full colour bedrukking niet kon worden geleverd. Van mijn collega begreep ik dat dit een foutje is geweest in het systeem, waarbij het verkeerde aantal kleuren werd doorgegeven. Hier wordt aan gewerkt! Wat de krassen betreft, dit materiaal is erg krasgevoelig en hoogstwaarschijnlijk zijn de krasjes veroorzaakt doordat de producten tegen elkaar aan schuurden. Ik kan u ervan verzekeren dat de producten niet eerder zijn gebruikt. Wat fijn dat u verder toch tevreden bent en ons alsnog dit mooie cijfer heeft gegeven. Een snelle levering is altijd fijn, natuurlijk. Net als een ruim aanbod. We hopen dat de opladers verder naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Dag TISV Torhout, Wat een geweldig cijfer! Fijn dat alles naar wens was. We hopen dat u veel (weggeef)plezier beleeft aan de pennen! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Bio-boss, Wat fijn dat alles naar wens is! Daar doen we het voor! Bedankt voor dit prachtige cijfer en veel (uitdeel)plezier van de aanstekers! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Hele vriendelijke service
VerbeterpuntenNier heel erg goede interne communicatie, 3 keer verkeerde proefdruk gekregen waardoor bijna niet de afgesproken levertijd is behaald.
Beste klant, Oh jee, het is natuurlijk niet de bedoeling dat er verkeerde drukproeven worden aangeleverd. Onze excuses daarvoor! Het is goed om te horen dat de service wel vriendelijk was en de afgesproken levertijd toch nog net is gehaald. Hopelijk heeft u veel (weggeef)plezier van de baseball caps! Met vriendelijke groet, Anouk van Allgifts
Pluspunten
Mijn bestelling ging niet geheel vlekkeloos. Er was wat gedoe met drukproeven over en weer, omdat een externe drukker die de drukproeven niet volgens mijn wens klaarmaakte. Geen probleem, de medewerker van Allgifts heeft het uiteindelijk goed opgelost en mijn bestelling werd snel geleverd volgens wens. Prima communicatie.
Verbeterpunten-
Beste klant, Wat vervelend dat de drukproeven eerst niet naar wens waren. Heel fijn om te horen dat dit goed is opgelost en dat de bestelling alsnog snel is geleverd! Bedankt voor dit mooie cijfer en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenDoe zo verder. Top!
Dag Liesje, Bedankt voor dit geweldige cijfer, daar worden we blij van! Wat fijn dat de levering snel ging en alles voor de rest ook naar wens is. Veel (uitdeel) plezier van de paraplu's! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Dag Kredietbank Limburg, Wauw, een 8, wat een mooi cijfer! We zijn blij dat alles naar wens is geweest en hopen u nog eens terug te zien in de webshop! Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Beste klant, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Wat fijn dat alles naar wens is, daar doen we het voor! Veel (uitdeel)plezier van de sleutelhangers. Met vriendelijke groet, Team Allgifts
Ferdinand Bolstraat 25
8021 ES Zwolle